x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vedete - Din nou la Tonomat

Vedete - Din nou la Tonomat

06 Oct 2006   •   00:00
Vedete  -  Din nou la Tonomat

Catalin Maruta doreste ca emisiunea sa devina din ce in ce mai alerta

Cu ce ganduri ai revenit la Tonomatul DP2?
Stiu ce vrei sa insinuezi: ca m-am intors acolo de unde am plecat. Recunosc, Tonomatul DP2 echivala cu niste ani din tineretea mea. Si cine se desparte usor de anii tineretii?

Ti-a fost dor de aceasta emisiune?
Mi-a lipsit din prima zi in care am parasit TVR. Nu vreau sa fiu patetic, dar am avut senzatia ca mi-am parasit un prieten bun. Orice as fi facut in cealalta emisiune, nu scapam de gandul ca publicul meu era dezamagit, ca ma percepea in aceasta ipostaza si ca doar asa si doar aici reuseam sa ajung la sufletele celor care ma urmareau. De altfel, nu cred ca sunt singurul in situatia asta! Am vazut ca au nostalgii si altii, de pe la case mai mari...

In ultima vreme, ratingurile Tonomatului nu prea "straluceau". Crezi ca vei reusi sa schimbi situatia?
Nu discut despre ceea ce s-a petrecut in lipsa mea. Tot ce pot spune este ca sper din tot sufletul sa conving publicul si sa ridic audienta emisiunii. Deja primele editii au avut un rating promitator.

Este Tonomatul DP2 sinonim cu numele lui Catalin Maruta?
S-a intamplat sa fie asa, m-am legat de acest simbol. Asta nu inseamna ca exclud tot felul de modificari in formatul emisiunii si nici n-am crezut vreodata ca sunt de neinlocuit. Ce spuneam mai devreme se referea strict la starea mea afectiva.

Ce aduce nou acest format? Ce schimbari ai facut? Ce ai lasat la fel?
Nu mi-am dorit rasturnari spectaculoase de situatii. Dar stiu ca o emisiune, oricat succes ar avea, nu poti incremeni ani in sir in aceleasi tipare. Mi-am propus sa operez schimbari in timp, sa renunt la tot ceea ce tinde sa plictiseasca si sa introduc rubrici noi, astfel incat emisiunea sa devina mult mai alerta.

Vei fi la fel de acid sau o vei lasa "mai moale"?
Nu-mi propun asa ceva. E adevarat, daca simt ca invitatii vor sa sfideze publicul sau realitatea lucrurilor, nu pot sa ma fac ca nu observ. Si, atunci, par acid. Dar firea mea este una prietenoasa, nu-mi plac scandalurile in emisiune. Iar daca pretind sinceritatea interlocutorilor, nu cred ca sunt taios, ci doar corect fata de public.

Daca ar fi sa ai un coprezentator, cu cine ti-ai dori sa faci echipa?
Buna intrebare! Nu m-am gandit la asta, dar, daca voi avea un coprezentator, raspunsul va veni de la sine atunci.

×