x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vedete - Livia Taloi

Vedete - Livia Taloi

de Adriana V. Paduraru    |    08 Sep 2006   •   00:00
Vedete  -  Livia Taloi

Ema din "Trasniti in NATO" (Prima TV) viseaza la aisbergul din "Titanic"

Cum ai intrat in televiziune?
Cu pile. Desigur, de unghii... Farduri etc... Televiziunea nu mi le punea la dispozitie. N-am avut si nu am, dar, sincer, n-ar strica din cand in cand sa ai pile. Si nu ma refer aici la cele pentru unghii. In 2003 am fost la un casting pentru un sitcom la Acasa TV. Erau foarte multe fete si nu credeam ca am vreo sansa. Dar dupa trei saptamani m-au sunat. Asa am ajuns in "Casatorie de proba"... cu Papi.

De ce Ema si nu alt personaj?
Pentru Ema am dat proba. La momentul respectiv mai era un rol, Lory. Dar nu cred ca as fi fost credibila ca virgina timida... Sau as fi fost?!...

Ce asemanari si ce deosebiri sunt intre tine si personajul pe care il interpretezi?
Ema seamana mult cu Livia... Doar ca Livia este ceva-ceva mai eleganta si... mult mai haioasa. Marea deosebire e ca, in realitate, nu-l iubesc pe Pupazelu, ci pe Dan.

Ce-ti place si ce nu-ti place la Ema?
Vai, se poate?! Ce sa nu-mi placa? Am zis ca-mi seamana. Si, in plus, pot eu sa spun ceva rau despre "mine"?

De ce nu il agreezi pe Marlanu?
Pentru ca este sergent... Ori, daca as fi vrut sa fac armata, musai ar fi trebuit sa fiu subofiter.

Cum ai ajuns sa fii numita Regina Vinurilor?
Pai, nu v-am mai zis... Cu pile... Unghii facute, machiaj adecvat, zambet ucigator... Membrii juriului n-au avut incotro.

Ce faci in timpul liber? Ce pasiuni ai?
Acum zugravesc... Mai departe, nu stiu... Pasiuni... hmm... Cantatul. Si nu, nu este un stereotip.

Ce poti spune despre viitoarea ta cariera muzicala?
Deocamdata, nu multe, pentru ca vreau sa mai studiez. Stiu si pot sa cant, dar vreau sa interpretez, nu sa redau niste boabe scrise pe o partitura...

Ce trasnai ai facut in copilarie?
Foarte multe. Prima a fost ca am refuzat sa fiu baiat (in burta mamei mele am luat decizia asta). Ei isi doreau foarte mult un baietel. A mers din a doua incercare (ca am si un frate). Restul e secret... Ar afla ai mei si, in plus, trebuie sa respect promisiunile facute colegilor de scoala. Altfel, as fi tradatoare.

Te laudai pe site-ul Prima ca ai un Lamborghini Diablo de la Dacia. Il mai ai sau ti-ai schimbat caii-putere?
Acum am un Viper de la Opel, din ’92. Am si un odorizant de Ferarri... Se pune?!

Ce faci daca ramai cu masina in pana?
Pana?! Mare scofala. Slabesc prezoanele, pun crick-ul, scot rezerva, salt masina pe crick, dau jos roata, pun rezerva, insurubez prezoanele, dau jos masina de pe crick, bag roata, crickul si coarba in portbagaj si apoi ii zambesc larg celui care a facut toate astea pentru mine si ii spun "Multumesc".

Care este rolul la care visezi?
Aisbergul din "Titanic"... Ori ma dau la o parte, ori ii scufund. Ce zici, e important rolul sau nu?

Cand te mariti?
Hai, lasa-mi si mie ceva intimitate. Oricum, cand o sa ma marit, o sa transmit nunta in direct... pe Discovery.

Autocaracterizare
Sunt desteapta, talentata, frumoasa si... foarte, foarte modesta. M-am nascut la maternitate dimineata, la 6:30, in urma cu 26 de ani. Toate minunile astea se intamplau in Drobeta Turnu-Severin. La 6 ani am tinut mortis sa intru in clasa I, pentru ca toate prietenele mele incepeau scoala. Din cauza asta, si in generala, si in liceu, si in facultate, eu am fost cea mai mica... si ca varsta... si ca circumferinta a bustului. Dar, dupa facultate, mi-au crescut brusc doua silicoane. Si, ca sa nu plictisesc lumea cu multe vorbe, parintii mei au vrut sa ma faca profesoara. Era gata-gata sa ajung "profa" de Geografie. Insa, spre disperarea alor mei, "ma facui" actrita. Am avut norocul sa fiu eleva unor oameni extraordinari: Cornel Todea, Anca Zamfirescu, Geo Saizescu, Adela Marculescu si multi altii. Imi place culoarea verde, mai ales ca asa a zis De Niro intr-un film: geniile aleg verdele.
×