x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Viata familiei Abramovici, in umbra garzilor de corp

Viata familiei Abramovici, in umbra garzilor de corp

11 Noi 2008   •   00:00
Viata familiei Abramovici, in umbra garzilor de corp

Intr-un interviu acordat publicatiei OK!, fosta sotie a lui Roman Abramovici, Irina, a dezvaluit faptul ca in familia sa a trait tot timpul sub amenintarea faptului ca sunt tinta unor rapitori.



Cuplul Abramovici a divortat in luna februarie a anului trecut, Irina, in varsta de 41 a ani, primind compensatii financiare in valoare de 150 de milioane de lire sterline.

In ciuda vietii de lux oferita de averea familiei, estimata la 11 miliarde de lire sterline, Irina spune ca a trait cu teama ca cei cinci copii ai cuplului, doi baieti si trei fete, pot fi rapiti.

"Viata mea cu Roman nu a fost o poveste romantica, asa cum o descriau ziarele. Pentru siguranta mea si a copiilor am fost tot timpul sub protectia garzilor de corp. Schimbam numarul telefoanelor mobile o data pe saptamana, astfel incat nimeni sa nu le poata urmari. Nu puteam sa ne ascundem copiii de viata adevarata, mergeam la teatru sau la muzee, inconjurati de o adevarata armata de bodyguarzi. Cu fiecare an,  situatia devenea din ce in ce mai greu de suportat pentru mine."

In ciuda relatiei pe care fostul sau sot o are cu modelul Daria Jukova, Irina spune ca Roman Abramovici a promis solemn sa nu abandoneze relatia cu copii sai.

"In familia mea am crescut fara tatal meu, de aceea este foarte important pentru mine ca lipsa tatalui sa nu fie resimtita si de copiii nostri. Roman mi-a promis ca lucrurile nu vor merge in aceasta directie, si pana acum isi tine cat se poate de bine aceasta promisiune.
www.telegraph.co.uk

×
Subiecte în articol: lumea