x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Viaţa lui Robbie Williams, subiect pentru un musical

Viaţa lui Robbie Williams, subiect pentru un musical

26 Ian 2011   •   12:56
Viaţa lui Robbie Williams, subiect pentru un musical
Sursa foto: Jacky Naegelen/REUTERS

Robbie Williams şi-a dat acordul ca melodiile sale să fie utilizate într-o nouă producţie de tip musical, care urmează să îi ilustreze viaţa. Piesa va fi montată pe scena londoneză.

Producătorii au anunţat că au început deja audiţiile pentru a găsi doi actori care să îl interpreteze pe Williams. "Robbie a acordat drepturile pentru muzica şi crede că va fi o producţie amuzantă. El adoră spectacolele de la West End şi este onorat că aici se va monta o piesă despre viaţa lui", a declarat o sursă apropiată cântăreţului, citată de contactmusic.com.

 Presa speculează că o producţie având ca temă viaţa cântăreţului este de aşteptat să fie mai degrabă o dramă decât o comedie, începând cu faima pe care a avut-o Williams împreună cu trupa Take That, formaţie pe care a părăsit-o cu ceva surle şi trâmbiţe în 1995. Ulterior, Williams a devenit unul dintre cel mai de succes cântăreţi, fiind recompensat cu mai multe premii BRIT Awards decât oricare alt interpret solo. Cântăreţul, acum în vârstă de 36 de ani, a avut de-a face de cîteva ori de-a lungul vieţii şi cu clinicile de dezintoxicare, unde şi-a tratat dependenţa de alcool şi droguri. 

El a dat dovadă, într-un final, de puţină stabilitate, după ce în vara anului trecut s-a căsătorit cu actriţa Ayda Field. "Ca să fiu sincer, viaţa de om căsătorit este puţin cam minunată. Stabilitate şi fericire, acum mă obişnuiesc cu ele. Trebuia să se întâmple la un moment dat", decalara cântăreţul în urmă cu puţină vreme. "Viaţa este diferită, există cam 15 procente de nenorociri pe care le porţi cu tine iar la mine astea au dispărut. Este minunat să faci parte dintr-o echipă", mai adăuga Williams.

În anul 2007 a mai fost produs un musical care avea legătură cu Williams, fiind bazat pe evoluţia trupei Take That. Piesa a fost jucată în turneu în Marea Britanie, pentru ca apoi să rămână doar pe scena teatrului londonez.

 

×
Subiecte în articol: Robbie Williams take that musical