x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Video & DVD

Video & DVD

de Sebastian S. Eduard    |    10 Ian 2008   •   00:00

DVD-ul “Hagi, Vo­lumul I, Na­ţio­nala” conţine sec­­venţe memorabile din me­ciu­rile jucate de Gheorghe Hagi la echipa na­ţio­nală de fotbal a României, precum şi mo­mente inedite din cei 19 ani de carie­ră

HAGI, VOLUMUL I. DVD-ul “Hagi, Vo­lumul I, Na­ţio­nala” conţine sec­­venţe memorabile din me­ciu­rile jucate de Gheorghe Hagi la echipa na­ţio­nală de fotbal a României, precum şi mo­mente inedite din cei 19 ani de carie­ră. Ima­ginile de început sunt com­­­pletate de un scurt interviu ofe­rit de Hagi cunoscutului comentator sportiv Cristian Ţopescu. Fanii fotba­lului vor putea viziona imagini de ne­ui­tat, începând cu meciul de debut al lui Hagi, de la Oslo, din 1983, şi până la ultimul său meci, de la ­Bruxelles din anul 2000. DVD-ul ­cuprinde scene importante din ­partide­le de ca­lificare jucate pentru campionate­le euro­pene şi mondiale, dar şi faze unice de la turneele finale. Nici ­secven­ţele din întâlnirile celebre nu lip­sesc din această ­primă retrospecti­vă: România – ­Dane­marca 1989; Ţara Galilor – România 1993; România – Columbia 1994, România – Ar­gen­tina 1994; România – Ungaria 1999.

 

ULTIMUL MIMZY. Doi copii, Noah şi Emma Wilder, descoperă o mis­­terioasă cu­tie aflată pe o plajă cu câteva obiecte înăun­tru. Odată des­chisă cutia se dec­lan­şează o aventu­ră peste imagi­na­ţia copiilor. Înăuntrul ei, co­piii îl desco­peră pe Mimzy, un iepure îndesat alături de alte ju­cării. Dar acestea nu par totuşi a fi jucă­rii, aşa cum cred ei iniţial, dat fiind că, pe măsură ce se joacă împreună cu ele, Noah şi Emma devin din ce în ce mai inte­li­genţi. Capabili să mute obiec­te cu puterea minţii şi să rezol­ve întrebări dificile, copiii încep să atragă aten­ţia părinţilor, profesorilor şi chiar a FBI-ului. Mimzy se pare că este purtă­torul unui important me­saj din viitor.

×
Subiecte în articol: film