x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vitamina M

Vitamina M

de Raluca Grintescu    |    21 Apr 2006   •   00:00
Vitamina M
MUZICA
Mary J. Blige a revenit cu un album spectaculos "The Breakthrough"

Ignorand urmele neplacute ale vietii ei anterioare, Mary J. Blige a revenit in atentia publicului cu un album nou, mult mai puternic si mai de impact, reusind sa captiveze fanii R&B-ului cu "The Breakthrough" (locul unu in Topul Billboard), ramanand aceeasi regina a hip-hop-ului, care, la varsta de 17 ani, a adus hiturile "Real Love" si "What’s the 411?". Versuri imbogatite cu experiente de viata, metafore, simbolisme, nou si vechi, toate acestea dau culoare unui material discografic de exceptie, o sursa bogata in "vitaminizarea" mentalului.

Ultimul disc din 2003, "Love and Live", a fost considerat de critici drept cel mai slab si mai prost vandut album. Cu toate acestea, a obtinut discul de platina. Blige si P. Diddy, cel care s-a ocupat de productia ultimului ei album, nu s-au mai inteles la fel de bine asupra noului album, asa ca decizia artistei a fost de a se ocupa personal de disc, lasandu-l pe Diddy cu buza umflata. Blige insista asupra faptului ca muzica este o reflectare a propriei personalitati, fiind de parere ca noul album reprezinta cu adevarat o "schimbare" radicala, vezi piese precum "Take Me As I Am" si "Baggage".

BLIGE ARE PLANURI MARI. Cantareata a fost luata in vizor de producatori de film, care i-au propus sa interpreteze rolul cantaretei Nina Simone, intrucat trecuturile lor au ceva in comun. De asemenea, fanii au fost atat de incatati de noul album, incat au cerut un turneu. Diva nu a refuzat, dar a tinut sa precizeze ca de data aceasta se va asigura mai intai de oamenii pe care-i va lua in turneu. Mariah Carey si Jamie Fox se afla deja pe lista. Intre timp, Blige se afla in Los Angeles, unde filmeaza noul ei single, "Enough Cryin".

"Daca as ramane la stilul meu originar, as fi terminata. Incerc sa nu ma gandesc la ceea ce fac altii"

NEWS

LA REVEDERE! Viitorul formatiei Gorillaz se anunta sumbru dupa ce Damon Albarn a anuntat ca nu vor mai scoate nici un album. Ce vor face in continuare nu se stie, cert este ca "Demon Days" va marca sfarsitul carierei trupei animate. Desi a fost foarte fericit de felul cum au decurs lucrurile pana acum cu grupul Gorillaz, Albarn crede ca au dus conceptul animat pana la un final.

LECTII. Madonna a luat lectii de chitara ca sa poata sa le cante copiilor piesa "The Sound of Music". Artista facea vizite profesorului de chitara Bobby Tider saptamanal, chiar de mai multe ori. "Am primit un telefon de la Guy. Nu stiam cine este, doar ca este o celebritate cu bani. M-a rugat sa-i dau niste lectii de chitara sotiei sale. Madonna a tinut mortis sa cante si piesele timpurii ale lui David Bowie. Se pricepea si muncea din greu", a marturisit Bobby.

CU MANUSI. Rapperul 50 Cent va juca din nou intr-un film alaturi de Nicolas Cage. Se pare ca cei doi au fost alesi pentru rolurile principale in pelicula "The Dance", film care se bazeaza pe povestea adevarata a lui Billy "The Kid" Roth, antrenor de box al unei inchisori. Cage va juca rolul lui Billy, in timp ce 50 Cent va interpreta rolul unui coleg de puscarie, care a primit inchisoare pe viata, dar care este un potential campion.

×
Subiecte în articol: albu