x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun "Vrăbiuţa" Irina Antonie

"Vrăbiuţa" Irina Antonie

de Adriana V. Paduraru    |    09 Mai 2008   •   00:00
"Vrăbiuţa" Irina Antonie

Irina Antonie, alias Bianca din serialul "Anticamera" spune despre ea că este foarte ambiţioasă şi chiar se motivează cînd i se spune că ar cam trebui să renunţe la unele lucruri pe care nu le-ar putea face. "Poate că nu este întotdeauna o calitate, dar sînt şi încăpăţînată şi întotdeauna fac ce îmi doresc şi ce îmi spune sufletul", ne-a declarat Irina. Cît despre defecte, "secretara" lui Călinescu crede că principalul ar fi lipsa răbdării. "Mă plictisesc foarte repede şi nu pot să stau fără să fac nimic", a adăugat vedeta Pro TV.Secretara lui Boerescu din "Anticamera"


Irina Antonie, alias Bianca din serialul "Anticamera" spune despre ea că este foarte ambiţioasă şi chiar se motivează cînd i se spune că ar cam trebui să renunţe la unele lucruri pe care nu le-ar putea face. "Poate că nu este întotdeauna o calitate, dar sînt şi încăpăţînată şi întotdeauna fac ce îmi doresc şi ce îmi spune sufletul", ne-a declarat Irina. Cît despre defecte, "secretara" lui Călinescu crede că principalul ar fi lipsa răbdării. "Mă plictisesc foarte repede şi nu pot să stau fără să fac nimic", a adăugat vedeta Pro TV.

Irina visa de mică să ajungă actriţă. Cînd avea vreo trei ani spunea că o să fie actriţă şi o să se mărite la New York. "Iubeam mult teatrul şi pianul cînd eram copil şi visam mult cu ochii deschişi. Unele vise s-au îndeplinit, dar mai am multe", mărturiseşte Irina. A participat la numeroase spectacole la Palatul Copiilor şi chiar a primit un premiu special pentru interpretare din partea lui Mircea Albulescu. "Mi-a spus să merg mai departe, că voi ajunge mare". Dacă la început părinţii nu prea au fost de acord cu actoria, acum sînt foarte bucuroşi că a realizat ceea ce şi-a dorit atît de mult. "Mama a cumpărat 20 de reviste cînd am apărut pe copertă cu «Şefu’» ca să le arate tuturor prietenilor", a adăugat vedeta Pro TV.

"VRĂBIUŢA". Irinei îi place foarte mult rolul ei. "Bianca este un copil răsfăţat, nu prea înţelege ce se întîmplă la palat şi nici nu îi pasă. Important este că are o ţinută sexy în fiecare dimineaţă şi că încearcă să afle cum se face o cafea pînă la sfîrşitul episodului. Dar, oricît de stîngace ar fi, reuşeşte să fie simpatică şi astfel toţi ajung să o îndrăgească", explică actriţa. Inclusiv preşedintele o apreciază, mai ales că este "fata lui tata". Cît despre diferenţele dintre personaj şi realitate... "În sufletul meu sînt şi eu un copil, dar nu mai sînt de mult răsfăţată şi muncesc pentru tot ce am. Nu cred că ne asemănăm foarte mult. De cînd am citit textul pentru rol mi-am imaginat un posibil model de secretară «vrăbiuţă» zăpăcită, cu capul în nori şi fără griji. Colegii şi prietenii mei pot spune că sînt chiar perfecţionistă, nu întîrzii niciodată şi sînt foarte serioasă cînd îmi iau un angajament la locul de muncă", a adăugat Irina.

Paloşul preşedintelui

Irina este atît de fericită că a primit acest rol, încît repetă textul la infinit. Şi chiar dacă îşi aduce aminte aproape toate replicile, una singură este "antologică". "A fost prima replică şi cu siguranţă nu o voi uita niciodată: «Domnule preşedinte, v-am adus costumele de pirat de la curăţat şi paloşul de la ascuţit... Vai, domnule preşedinte, dar ce paloş mare aveţi! Apropo de paloş... tati ce mai face?»", a adăugat vedeta Pro TV.

×
Subiecte în articol: irina vedete