x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vremuri grele/ Gigi Becali pierde simpatizanţi pe bandă rulantă

Vremuri grele/ Gigi Becali pierde simpatizanţi pe bandă rulantă

de Ovidiu Ciutescu    |    21 Ian 2008   •   00:00
Vremuri grele/ Gigi Becali pierde simpatizanţi pe bandă rulantă

14:21 • Liderul filialei judeţene Iaşi a PIN, Mugurel Zarughevici, a anunţat, într-o conferinţă de presă, că 600 de membri ai organizaţiei municipale a PNG Iaşi au trecut la partidul condus de Cozmin Guşă.

Liderul filialei judeţene Iaşi a PIN, Mugurel Zarughevici, a anunţat, într-o conferinţă de presă, că 600 de membri ai organizaţiei municipale a PNG Iaşi au trecut la partidul condus de Cozmin Guşă.

 

"Într-o conferinţă de presă ţinută la Iaşi, liderul judeţean al PIN, Mugurel Zarughevici, a anunţat trecerea a circa 600 de membri, reprezentând organizaţia municipală PNG Iaşi, la Partidul Initţativa Naţională. Noii membri vor acţiona în continuare în plan politic promovând proiectele şi interesele politice ale PIN", se arată în comunicatul de presă. La sfârşitul săptămânii trecute, organizaţia PNG Odobeşti a trecut în bloc la PSD, liderul organizaţiei PNG, Stelică Ene, susţinând că cei aproximativ 400 de membri ar fi luat această decizie după ce au ajuns la concluzia că "PNG este un partid care face figuraţie pe scena politică românească".

×
Subiecte în articol: magazin