x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Wesley Snipes in razboi cu Dracula

Wesley Snipes in razboi cu Dracula

19 Aug 2005   •   00:00
Wesley Snipes in razboi cu Dracula
VIDEO
S-a deschis (din nou) sezonul la vanatoarea de vampiri

Ei bine, chiar daca nu credeati, "Blade" a ajuns trilogie. Dupa filmele din 1998 si 2004, in 2005 a urmat "Blade Trinity". Iar acum filmul este si pe DVD.

COMEBACK. Wesley Snipes se intoarce in rolul vanatorului de vampiri Blade. Intr-un desert indepartat, conducatorii vampirilor il readuc la viata pe Dracula, oribila creatura care a raspandit rasa lor. Acum cunoscut sub numele de Drake (Dominic Purcell), acest vampir teribil are puteri unice care ii permit sa traiasca la lumina. Pentru ca lucrurile sa fie si mai dificile pentru Blade, conducerea vampirilor incepe o campanie impotriva lui, tintindu-l ca monstrul ucigas si trimitand FBI-ul pe urmele lui. Dupa confruntarea exploziva pe care o au Blade si mentorul lui, Whistler (Kris Kristofferson), cu agentul FBI Cumberland (James Remar) si oamenii acestuia, este evident faptul ca Daywalker va avea nevoie de ajutor.

ALIANTA. Blade se aliaza cu Nightstalkers, un grup de vanatori umani de vampiri, condusi de frumoasa fiica a lui Whistler, Abigail (Jessica Biel), si spiritualul Hannibal King (Ryan Reynolds). In timp ce savantul orb al acestora, Sommerfield (Natasha Lyonne), lucreaza la gasirea unei solutii finale la problema vampirilor, Nightstalkers lanseaza o serie dura de batalii impotriva grupului lui Dracula format din morti vii, condusi de puternicul vampir Danica Talos (Parker Posey) si acolitii acesteia cu colti, Asher (Callum Keith Rennie) si Grimwood (luptatorul profesionist WWE, Triple H). In final, Blade se lupta cu cel mai puternic vampir al tuturor timpurilor, miza fiind propriul destin si cel al umanitatii. Un aspectul unic al trilogiei "Blade" este ca povestile sunt in mod intentionat amplasate in lumea "reala", dupa cum explica scenaristul David S. Goyer. "Am incercat intr-o anumita masura sa aderam in filmele Blade la un anumit fel de parametrii de realitate. Deci am incercat sa explicam prin mijloace mai stiintifice modul in care functioneaza vampirismul. Nu este indus in mod supranatural, ci este de fapt un virus care provoaca mutatii in corp si transforma indivizii intr-o alta forma de viata. Vampirii sunt, in esenta, alta specie. Nu sunt morti-vii."

  • Suport: DVD
  • Titlu original: Blade Trinity
  • Genul filmului: Actiune/SF
  • Regie: David S. Goyer
  • Cu: Wesley Snipes, Kris Kristofferson, Jessica Biel
  • IN CINEMA

    Carari intortocheate


    Matthew (Josh Hartnett) este inca indragostit de Lisa (Diane Kruger), fata pe care a cunoscut-o cu doi ani in urma si care a disparut, fara nici o explicatie, imediat dupa aceea. Dupa ce i se pare ca o zareste iesind dintr-un restaurant, Matthew porneste in cautarea ei, in speranta ca va descoperi ceea ce s-a intamplat cu adevarat.

    Herbie - Masina buclucasa


    Porniti motoarele! Pentru ca Herbie - cea mai indragita si nazdravana masina din toate timpurile - intra in cursa pe marile ecrane! Maggie Peyton (Lindsay Lohan) este noua proprietara a Volkswagenului cu numarul 53 cu o personalitate si o minte proprii. Maggie descopera ca sub capota masinii nu se afla numai motorul, ci si un pic de "magie"… Cu datorii pana peste cap, ea decide sa se inscrie la Competitia NASCAR, urmand pasii tatalui sau. Pregatiti-va sa faceti cunostinta cu noul Herbie - pe strada, pe trotuar si la curse (care vor intra in istorie!).
    ×
    Subiecte în articol: blade