x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Zmeura de Aur - nominalizări

Zmeura de Aur - nominalizări

de Jurnalul National    |    21 Ian 2008   •   00:00

Luni, 21 ianuarie la Los Angeles sunt anunţate, de către actriţa Lindsay Lohan nominalizările pentru Premiile Zmeura de Aur. Cu doar o zi înaintea anunţării nominalizărilor pentru Premiile Oscar,  Zmeura de Aur, aflată la cea de-a 28-a ediţie dezvăluie anual numele celor care s-au făcut remarcaţi în sens negativ


Luni, 21 ianuarie la Los Angeles sunt anunţate, de către actriţa Lindsay Lohan nominalizările pentru Premiile Zmeura de Aur. Cu doar o zi înaintea anunţării nominalizărilor pentru Premiile Oscar,  Zmeura de Aur, aflată la cea de-a 28-a ediţie dezvăluie anual numele celor care s-au făcut remarcaţi în sens negativ. Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc la 23 februarie. De la 'cel mai prost film' la 'cel mai prost cuplu de pe ecran' sau 'cel mai prost realizator', această întâlnire 'recompensează' cele mai proaste producţii hollywood-iene. Premiul constă într-o zmeură aurită, estimată la aproximativ 4,97 dolari americani… Prin urmare, pe lista premiilor cinematografice, Zmeura de Aur este cea pe care nu şi-o doreşte niciun actor.

 

Pe lista nominalizărilor din acest an figurează Lindsay Lohan nominalizată la categoria 'cea mai proastă actriţă' pentru interpretarea din filmul 'I Know Who Killed Me', fiind urmată de Eddie Murphy nominalizat şi el la categoriile 'cel mai prost actor' pentru prestaţia sa din filmul 'Norbit' (în care interpretează trei personaje, inclusiv o femeie obeză) şi 'cel mai prost actor într-un rol secundar' în 'Mr. Wong'. Alţi nominalizaţi includ nume mari precum Nicolas Cage 'pentru cel mai prost actor' în 'Ghost Rider', 'National Treasure: Book of Secrets' şi 'Next', Nicole Kidman pentru 'cea mai proastă actriţă' în 'The Invasion' şi 'The Golden Compass' fiind urmată de Mandy Moore pentru 'cea mai proastă actriţă' în 'Because I Said So' şi Orlando Bloom pentru 'cel mai prost actor' în 'Pirates of the Caribbean: At World's End', Dustin Hoffman pentru 'cel mai prost cuplu de pe ecran' în 'Mr. Magorium's Wonder Emporium' şi 'cel mai prost film horror' 'Aliens vs. Predator: Requiem'.

×
Subiecte în articol: magazin prost zmeura aur