x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Home Ce spune Anghel Iordanescu despre grupa Romaniei de la EURO 2016

Ce spune Anghel Iordanescu despre grupa Romaniei de la EURO 2016

12 Dec 2015   •   23:00
Ce spune Anghel Iordanescu despre grupa Romaniei de la EURO 2016

Selecţionerul echipei de fotbal a României, Anghel Iordănescu, a declarat, sâmbătă, la Paris, că ar fi preferat să evite Franţa la începutul EURO 2016, turneu găzduit chiar de Hexagon.

''Aş fi preferat să nu jucăm în debutul competiţiei şi oricum nu împotriva Franţei'', a afirmat Iordănescu după tragerea la sorţi, citat de Reuters.

''Dacă analizăm meciurile noastre din preliminarii putem spune că avem o defensivă bună, dar în acelaşi timp nu am marcat prea multe goluri ... asta poate fi o problemă pentru noi'', a precizat selecţionerul.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, prezent şi el la Paris, s-a arătat mulţumit de tragerea la sorţi, chiar dacă ar fi vrut să evităm Franţa.

"Suntem mulţumiţi de tragerea la sorţi. Personal, am vrut să evităm Franţa, dar mulţi dintre jucătorii noştri doreau să jucăm împotriva gazdelor. Este o onoare şi o plăcere să jucăm, pentru prima oară, meciul de deschidere (la EURO, n. red.). Elveţia este una dintre cele mai puternice echipe din urna a doua valorică, în timp ce din urna a patra am dorit Albania. Obiectivul nostru este clar: să ne calificăm din grupe", a spus Burleanu, citat de site-ul UEFA.

România a fost repartizată în Grupa A la EURO 2016, alături de Franţa, Elveţia şi Albania, urmând să joace meciul de deschidere pe 10 iunie, contra Franţei, pe Stade de France.  

×