x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 2 zodii atrag abundența pe 26 iulie 2024

2 zodii atrag abundența pe 26 iulie 2024

de Moira Dună    |    26 Iul 2024   •   14:30
2 zodii atrag abundența pe 26 iulie 2024
Sursa foto: Hepta

Două semne zodiacale au parte de surprize și oportunități pe 26 iulie 2024.

Conjuncția Lunii cu Nodul Nord din Berbec, dimineața devreme, dă tonul pentru o zide vindecare a rănilor interioare și de consolidare a puterii emoționale. Această aliniere ne va încuraja să ținem o oglindă pe față, să privim adânc în interior, să învățăm mai bine cum să onorăm părțile din noi înșine pe care le păstrăm ascunse. Acest tranzit ne dă putere să îmbrățișăm puterea noastră interioară și să urmărim ceea ce ne face cu adevărat inima să cânte.

Pe măsură ce ziua avansează, Luna formează o serie de aspecte influente, inclusiv o legătură armonioasă cu Jupiter și un trigon de susținere cu Venus. Aceste aliniamente aduc oportunități de creștere și expansiune, fie prin realizări personale, câștiguri financiare sau interacțiuni sociale îmbogățite.

Deși ar putea exista câteva provocări, cum ar fi semi-pătratul Lunii cu Uranus și semicuadratura cu Mercur, aceste momente sunt doar invitații de a ne adapta și rafina abordarea. Așadar, îmbrățișează influențele cosmice majore de pe cer, astăzi, cu inima deschisă și lasă Universul să te ghideze către succese neașteptate și conexiuni joviale.

1. Taur

Sub influența încântătoare a lui Venus,  afinitatea naturală a Taurilor pentru toate lucrurile legate de confort, frumusețe și securitate financiară este pe cale să primească un impuls cosmic. 

Ziua va începe cu o conjuncție Lună-Nodul Nord în Berbec, care te va ajuta să-ți amintești și să reaprinzi flăcările vechi ale talentelor și pasiunilor ascunse pe care le-ai dat d eoparte. Fiind o persoană care iubește confortul și familiaritatea, s-ar putea să te fi ferit de aceste activități pentru că poate nu se potriveau cu rutina ta zilnică. Ei bine, acum este ziua perfectă pentru a le explora.

Cu ochiul tău pentru estetică și înclinația artistică naturală, s-ar putea să alegi o cale creativă care reaprinde o formă de artă pe care ai pierdut-o pe parcurs. Sau poate ai putea chiar să începi un nou hobby similar, care se dovedește atât cathartic, cât și vindecător, adăugând mai multă împlinire vieții tale de zi cu zi. Așadar, așteaptă-te să strălucești în moduri neașteptate.

Luna va forma o conexiune cu Jupiter în Gemeni, potențial oferindu-țioportunitatea de a transforma această pasiune nouă într-un venit suplimentar.

Tranzitele Lună-Jupiter pot indica, de asemenea, pași înainte în viață pentru cei care au familie. Poate că evenimentele recente te-au adus mai aproape de cei dragi. Poate ai nevoie să îți vizitezi familia care locuiește departe, timp de o săptămână, sau poate tocmai te-ai mutat cu ei și acum trebuie să te readaptezi la un nou stil de viață. 

Ajutorul activ al familiei tale în această mică perioadă și proces de tranziție ajută la întărirea legăturilor în moduri pe care numai Universul le poate înțelege. Așteaptă-te la interacțiuni pline de căldură și la o adunare de familie confortabilă, care se simte ca o scenă din compoziția ta romantică preferată.

2. Rac

Semn precaut și emoțional, pe Rac îl așteaptă o zi de deblocare a acelor comori ascunse care sunt pregătite să le aducă abundență. Ca semn de apă guvernat de Lună, dorința ta de securitate se extinde în toate domeniile vieții.

Ca semn sentimental și burete emoțional, atunci când vine vorba de bani, acest lucru se poate manifesta ca o tendință de a te apleca mai mult pe latura frugală. Îți plac îmnsă lucrurile scumpe și, uneori, ți le permiți.

În medii profesionale, știi cum să-ți compartimentezi emoțiile pentru a aduce câteva câștiguri serioase la masa echipei tale

Luna formează o conjuncție cu Nodul Nord din Berbec, ceea ce te va ajuta să te încălzești, astfel încât să fii bine pregătit să merge după tot ce îți dorești. Ai pus ochii pe premiu și ești gata să iei banii ca un pescar profesionist. Fie că este vorba despre o promovare, recunoaștere sau o descoperire semnificativă care te duce cu un pas mai aproape de moștenirea pe care vrei să o lași pe acest pământ, viața ta profesională va primi un impuls extraordinar astăzi.

Astăzi, gândurile și planurile tale despre viitor și despre cum să ajungi acolo vor deveni mult mai presante, formând o furie emoțională, astfel încât să poți cu adevărat să faci mișcările care contează atunci când vine vorba de a construi moștenirea pe care vrei să o lași pe acest pământ.

Planificarea ta atentă pentru viitor este pe cale să dea roade deoarece Universul este pregătit să-ți aducă abundență. Poate că ar trebui să te tratezi cu ceva frumos astăzi. Venus se asigură că portofelul tău este fericit, la fel și inima ta, potrivit yourtango.com. 

 

×
Subiecte în articol: zodii abundenta 26 iulie