x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 cele mai devotate zodii în dragoste și căsătorie

3 cele mai devotate zodii în dragoste și căsătorie

de Moira Dună    |    19 Aug 2024   •   00:20
3 cele mai devotate zodii în dragoste și căsătorie

Dragostea este mai mult decât un sentiment. Relațiile sănătoase și de lungă durată implică angajamentul, loialitatea și comunicarea deschisă. Chiar și cele mai bune conexiuni vin cu doza lor de provocări. Auto-reflecția ne permite să fim parteneri mai buni. Cu toate acestea, unele semne zodiacale sunt mai probabil să fie parteneri devotați și loiali în mod natural, mai ales pe măsură ce se maturizează.

Rac

Racii sunt sensibili, sentimentali și iubitori. În timp ce ei par rezervați la prima impresie, cu timpul Racii ies din carapace pentru a-și arăta lumea sa interioară delicată. Așteptarea să se deschidă merită efortul.

Toate zidurile se prăbușesc odată ce au încredere că este un spațiu sigur pentru a fi sinele lor sensibil și tandru. La rândul lor, își dedică sufletul pentru a face o relație să funcționeze, indiferent de ce este nevoie. Fiind un semn de apă nostalgic, Racii refuză să renunțe la cineva cu care au amintiri vulnerabile.

Citiți și 4 zodii cărora le place să profite de persoanele din jurul lor

Scorpion
Dispoziția naturală a unui Scorpion este să fie loial și devotat celor dragi. Acest semn de apă este departe de a fi un iubit superficial atunci când îi pasă cu adevărat de cineva. Conversațiile profunde, legăturile pasionale și intimitatea sufletească sunt ceea ce tânjesc cel mai mult.

Romantismul nu poate exista fără încredere în ochii lor. Fiind intuitivi și sensibili la comportamentul celorlalți, își doresc pe cineva cu care să își poată opri instinctele de detectiv și să coexiste cu credință și ușurință. Când un Scorpion este îndrăgostit, este extrem de loial, asistând la adevăratul spirit al iubitului său, în pofida oricăror proiecții la nivel de suprafață, provocări sau bătălii pentru ego-uri.

Citiți și 3 zodii vor primi vești grozave în a doua parte a lunii august 2024

Capricorn
Dragostea unui Capricorn nu cunoaște limite. În timp ce se pot lupta pentru a arăta sentimente calde, pasiunea lor strălucește în loialitatea lor. Acest semn de pământ va sta alături de partenerul lor la bine și la rău. Fiind un semn harnic, un Capricorn așteaptă doar relații cu provocări. Când apar probleme, ei nu evită să le rezolve atunci când sunt cu adevărat îndrăgostiți.

Angajamentul este specialitatea acestei zodii. Când își pun mintea la ceva, acesta devine realitate.  Acest partener te ajută să te îmbunătățești și rămâne alături de tine în toate momentele frumoase și urâte ale vieții, potrivit parade.com.
 

×