x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 ritualuri de Lună nouă pentru un plus de magie în 2024

3 ritualuri de Lună nouă pentru un plus de magie în 2024

de Moira Dună    |    05 Ian 2024   •   22:00
3 ritualuri de Lună nouă pentru un plus de magie în 2024
Sursa foto: Hepta

Luna nouă este un moment perfect pentru a manifesta un nou început.

După luni de zile în care visezi și dorești un nou început, iată că acesta a sosit. Pe măsură ce lucrurile întră pe făgașul lor normal, se apropie primul eveniment lunar major al anului.

Pe 11 ianuarie 2024, Luna nouă în Capricorn va apărea pe cer, aducând o schimbare radicală de energie. Dacă ai căutat la ghizii tăi spirituali un semn care să-ți manifeste cele mai sălbatice vise, acesta este!

Iată astfel 3 ritualuri distractive și ușor de realizat. Gândește-te la ce vrei să inviți în viața ta, apoi derulează și vezi ce ritual de Lună nouă se potrivește.

1. Cărți de  tarot pentru a-ți manifesta obiectivele
Dacă vrei să știi dinainte viitorul, cărțile de tarot sunt potrivite. Ai nevoie de un spațiu liniștit pentru a efectua acest ritual și pachetul de taro. Începe prin a crea o atmosferă liniștită și relaxată. Poți aprinde lumânări aliniate cu magia de culoare pe care speri să o evoci în timpul sesiunii. Sau reechilibrează-ți energia chakrei cu o baie de curățare rapidă cu cristale. Când ești gata, întinde pe jos cărțile de tarot pentru a vedea trecutul, prezentul și viitorul tău.

2. Borcan de vrajă pentru bogăție și abundență
Potrivit numerologiei, 2024 este un an al norocului, succesului și bogăției, făcându-l un moment interesant pentru a-ți urmări visele și aspirațiile. Ieșim din anul 7(2 + 0 + 2 + 3 = 7) și trecem în anul 8 (2 + 0 + 2 + 4 = 8). Dacă speri să ai mai mulți bani și succes pentru munca ta grea, acest borcan cu vrajă pentru bani este o modalitate ușoară de a obține ce vrei. Umple-l cu ingrediente norocoase, precum scorțișoară, sare roz de Himalaya și rozmarin.

3. Cuvinte încrucișate pentru îndrumare spirituală
Încă nu știi ce îți rezervă noul an? Uneori, tot ce este nevoie este un semn de la stele într-un loc neașteptat. Acest puzzle cosmic de cuvinte încrucișate este o tendință virală pe rețelele sociale care promite să dezvăluie ce se va manifesta în viața ta în acest an. Mesaje personalizate bazate pe cuvântul tău de putere din 2024, notează parade.com.

×
Subiecte în articol: luna noua magie ritual