x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii au noroc în dragoste datorită trigonului între Venus și Uranus, 18 - 20 noiembrie 2021

3 zodii au noroc în dragoste datorită trigonului între Venus și Uranus, 18 - 20 noiembrie 2021

17 Noi 2021   •   12:37
3 zodii au noroc în dragoste datorită trigonului între Venus și Uranus, 18 - 20 noiembrie 2021

Trigonul între Venus și Uranus din perioada 18-20 noiembrie 2021 aduce noroc în dragoste pentru trei zodii. Acum este însă și timpul pentru unele cupluri să facă pasul următor și să-și oficializeze relația sau să o ia fiecare pe drumul lui, scrie yourtango.com.

Este astfel momentul potrivit pentru a pune întrebările importante. Multe persoane se simt confortabil în relațiile lor dar ascund resentimente profunde pe care nu le-au exprimat niciodată. 

Iată  cele trei semne favorizate de acest eveniment astral:

Taur

Nu ai intrat într-o relație doar pentru ca într-o zi să te ridici și să pleci. Nu este genul tău să te porți așa și speri că nici partenerul tău nu va face asta. Sunteți amândoi implicați și, dacă acum trebuie să vă puneți unul altuia întrebări dificile, ești de acord. Venus în trigon cu Uranus poate scoate la iveală tot ce este mai bun într-o relație. Vă certați mult? Dacă da, acum este timpul să vă întrebați de ce sunteți împreună. Există însă multă bunătate aici și mult potențial neexplorat încât merită să depuneți eforturile pentru a vă salva relația. 

Leu

Acum este momentul să experimentezi sentimentul de inevitabilitate. Simți că tu și partenerul tău mergeți în direcția greșită de prea mult timp și niciunul nu spune nimic. Vă este prea frică să vă confruntați cu aceste probleme, evidente de altfel, așa încât vă limitați doar la aluzii. Treaba este că ați fost cândva un cuplu strălucit. Ce s-a întâmplat? V-ați plictisit și acum vă complaceți așa? Salvează-ți relația. Merită. 

Vărsător

Fă tot ce poți să meargă această relație. Lucrurile încep să arate din nou bine. În general obții ce vrei, așa că poți să trăiești în pace și armonie cu partenerul tău. Nu ți-e frică să vorbești și ești pregătit să răspunzi la toate întrebările cu sinceritate. Crezi că onestitatea este singura modalitate de a înțelege o relație care este pe cale să se destrame, iar ideea de a vă despărți nu te încântă. Te simți puternic, încrezător, norocos și foarte atras de partenerul tău. Iar dacă asta înseamnă muncă, atunci vei depune toate eforturile.

×
Subiecte în articol: zodii trigon venus uranus