x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii depășesc provocări foarte dificile pe 24 octombrie 2024

3 zodii depășesc provocări foarte dificile pe 24 octombrie 2024

de Andreea Tiron    |    24 Oct 2024   •   00:20
3 zodii depășesc provocări foarte dificile pe 24 octombrie 2024
Sursa foto: Hepta/Pe 24 octombrie, trei zodii depășesc provocări foarte dificile

Pe 24 octombrie, trei zodii depășesc provocări foarte dificile care păreau destinate să ne dea peste cap. Dar nu și astăzi! Avem sprijinul salvator al tranzitului Lună opusă Pluto, care ne oferă lecții importante de viață.

Cele trei zodii care depășesc provocări pe 24 octombrie 2024:

1. Taur

Tranzitul Lună opusă lui Pluto va fi unul dintre cele mai benefice pentru tine, deoarece vei depăși provocările cu o ușurință de invidiat. Joi, nu numai că vei arăta lumii din ce ești făcut, dar îți vei dovedi ție însuți că semnul tău zodiacal este la fel de puternic pe cât crezi.

Acest lucru se reflectă și în modul în care îți conduci afacerile. Ai ceva în minte și ai ezitat mult timp să acționezi, pentru că nu credeai că vei reuși, dar horoscopul îți arată că poți să depășești provocările. Ești complet capabil să faci ceea ce îți dorești.

Da, sunt provocări grele pe care trebuie să le accepți și să le învingi în această perioadă, dar ce contează? Chiar am crezut vreodată că viața ne oferă lucruri bune fără să muncim pentru ele? Nu, și cu cât înțelegem mai bine acest lucru, cu atât devine totul mai ușor. Viața este grea, dar poate deveni mai bună din momentul în care recunoaștem asta. Ce ironie!

2. Fecioară

Dacă ar exista un erou în povestea ta, cu siguranță te-ai distribui pe tine în rolul principal. Simți că viața ta este o prezentare constantă de provocări dificile, iar deși în trecut le-ai lăsat să te doboare, nu și acum. Semnul tău zodiacal este complet influențat de tranzitul Lună opusă lui Pluto, astfel că le vei depăși.

Horoscopul de joi îți arată că nu mai există cale de întoarcere. Pluto este planeta transformării și schimbării, iar atunci când este opusă Lunii, înseamnă că pentru cei care îi simt influența, rezultatele sunt spectaculoase. Joi, vei depăși obstacolele și te vei confrunta cu provocările viitoare.

Nu îți este frică, asta e sigur. Deși odată erai terifiată, acum te întrebi de ce. Așadar, într-un fel, frica a fost o provocare pentru tine și una pe care a trebuit să o depășești pentru a merge mai departe în viață și pentru a te descoperi pe tine însăți. Înțelegi complet acest mesaj și îl înfrunți cu brio.

3. Scorpion

Dacă se prezintă o provocare, o vei percepe ca pe o oportunitate de a crește. Ai așteptat de ceva timp un semn care să îți spună când ar trebui să faci o mișcare, iar oportunitatea bate la ușa ta.

Te-ai reținut prea mult timp de la a fi o persoană mai fericită decât știi că poți fi, iar acest lucru a devenit un obicei. Te-ai diminuat pe tine însuți fără niciun motiv, iar acum este timpul să te reinventezi.

Acum este și momentul să te ridici deasupra provocărilor dificile, astfel că trebuie să începi să îți reconstruiești încrederea. Dacă ceva te poate ajuta în acest sens, acesta este tranzitul Lună opusă Pluto. Acest tranzit te pune din nou la volan și îndreaptă semnul tău zodiacal spre succes. Provocarea a fost acceptată! Victoria este a ta; acum apucă-te de treabă.

×