x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii se vindecă de suferința în dragoste, pe 11 iulie 2024

3 zodii se vindecă de suferința în dragoste, pe 11 iulie 2024

de Moira Dună    |    11 Iul 2024   •   13:00
3 zodii se vindecă de suferința în dragoste, pe 11 iulie 2024
Sursa foto: Hepta

Trei semne zodiacale vor depăși suferința în dragoste pe 11 iulie 2024, odată cu prezența Lunii în Balanță și Venus în Leu.

Ceva în interiorul acestor zodii se va simți mai „curat” iar durerea de inimă, care le-a afectat atât de mult, începe să dispară. 

Prezența lui Venus le face să știe că este vorba într-adevăr despre dragoste și eliberare. În timpul Lunii în Balanță încă mai putem iubi, dar nu mai putem pune prea mult accent pe dragostea pierdută. Știu că nu pot trăi în durere toată viața.

1. Gemeni
Știi că te-ai plimbat cu o durere de inimă care nu-ți face bine și, după ce ai tot încercat să o faci să dispară. Te-ai simțit legat de ea ca și cum ar fi fost o ancoră care te ținea de fundul mării. Chiar ai încercat să găsești o modalitate de a trăi pe fundul mării, dar pe 11 iulie vei descoperi că ești „eliberat”.

Venus în Leu este aici pentru a te ajuta să scapi de durere și îți arată că totul are un sfârșit. Probabil te-ai obișnuit atât de mult să te simți cu inima frântă, încât ai crezut  că asta e treaba ta în viață, când, de fapt, te așteaptă mult mai mult. Te așteaptă o dragoste nouă și experiențe noi. Las-o pe Venus în Leu să-și facă treaba.

2. Fecioară
Ai ajuns să înțelegi că de joi, 11 iulie 2024, nu vei mai dori să-ți petreci un alt moment din timpul tău prețios pe pământ gândindu-te la ce a  fost în trecut. Datorită energiei vindecătoare a lui Venus în Leu poți lăsa trecutul deoparte pentru a-ți putea vindeca viața.

Nu s-ar fi putut întâmpla mai devreme dar acum ai chef să-ți dai o șansă. Depășirea trecutului a fost întotdeauna „lucrarea” pe care trebuia să o faci pentru a avea o viață reală, sănătoasăl.

Aceasta este puterea din spatele lui Venus în Leu deoarece îți arată că poți crede în tine acum. Da, trecutul a existat, dar acum nu mai există și ai învățat tot ce ai putut din această experiență sfâșietoare. Este timpul să te eliberezi. 

3. Pești

Întotdeauna ți-ai păstrat durerea de inimă pentru tine. Zâmbești atunci când zâmbetele sunt necesare și te descurci cu viața așa cum vine și pleacă. Durerea ta a fost întotdeauna un lucru personal. Deși este posibil să nu fi fost conștient de ideea că ai pus această dragoste pe un piedestal, acum știi că trebuie să închizi ușa camerei unde se află acel piedestal.

Este timpul să-ți depășești suferința și să mergi mai departe cu viața ta. Ceea ce face acest lucru mai ușor este că în timpul lui Venus în Leu, totul se face în mod personal. Te vindeci natural. Nimic nu te obligă și nimic nu te presează. Toate acestea au loc ca o progresie naturală.

Poți să simți cum te eliberezi de această suferință, pe măsură ce această zi avansează și vei ajunge să te gândești la 11 iulie 2024 ca fiind ziua în care te-ai eliberat. Da, ai dat totul pentru această suferință care a cerut mult prea multă atenție, iar acum este timpul să mergi mai departe. Acum poți merge spre fericire și libertate, potrivit yourtango.com.

 

×
Subiecte în articol: zodii trecut dragoste 11 iulie