x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii favorizate în dragoste. Femeile care încep noi relații în luna octombrie 2023

3 zodii favorizate în dragoste. Femeile care încep noi relații în luna octombrie 2023

de Redacția Jurnalul    |    29 Sep 2023   •   19:15
3 zodii favorizate în dragoste. Femeile care încep noi relații în luna octombrie  2023
Sursa foto: Hepta

Nativele din trei semne zodiacale vor avea o perioadă favorabilă în iubire. Se vor îndrăgosti, vor începe noi relații și vor fi fericite.

Poveștile de dragoste care vor începe acum, au șansa să se transforme în relații de lungă durată. Deși nu mai credeau în dragoste, aceste semne vor avea o nouă șansă. 

Taur

Femeia din zodia Taur va cunoaște o persoană care îi va schimba modul în care percepea până acum relațiile. Aceasta este de obicei rezervată și nu se îndrăgostește până când nu este sigură de partener. Acum însă va renunța la aceste frici deoarece vrea o schimbare în viața ei, așa că se gândesștesă se implice serios într-o relație, potrivit spynews.ro.

Leu

La poul opus se află femeia din zodia Leu, vulcanică și aventuroasă. Dacă până acum nu s-a simțit apreciată de partener, lucrurile se vor schimba. Va cunoaște dragostea adevărată și nu va sta pe gânduri. Mai mult, va obține și mult-dorita promovare la locul de muncă ori își va deschide propria afacere. 

Pești

Femeia din zodia Leu are, în sfârșit, noroc în iubire. Dacă până acum nu a apărut soarele pe strada ei, va da atenție unei persoane care și-a manifestat interesul. Deși este precaută și nu crede prea ușor în promisiuni, își va da șansa să fie apreciată așa cum și-a dorit. 

 

×
Subiecte în articol: dragoste zodii relaţii