x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 Zodii își văd visul cu ochii pe 4 septembrie 2024. Dorințele lor devin realitate

3 Zodii își văd visul cu ochii pe 4 septembrie 2024. Dorințele lor devin realitate

de Andreea Tiron    |    04 Sep 2024   •   00:20
3 Zodii își văd visul cu ochii pe 4 septembrie 2024. Dorințele lor devin realitate
Sursa foto: Hepta/3 Zodii își văd visul cu ochii pe 4 septembrie 2024

Magia este actul de a crea ceva din nimic. Pe 4 septembrie 2024, trei semne zodiacale vor începe să creadă în magie, pe măsură ce dorințele lor se împlinesc. Avem norocul de a avea Luna în trigon cu Uranus, în opoziție cu Neptun, și datorită acestei alchimii între Uranus și Neptun, ceea ce ne dorim pe 4 septembrie nu este doar posibil, ci are o mare probabilitate de a se întâmpla.

Deși toți suntem influențați de această „magie”, vom observa că manifestările devin realitate în special pentru acele trei zodii care cred cu adevărat în magie, sau mai bine spus, în propriul lor potențial. Ele cred în propria persoană și în visurile lor, iar asta le ajută să transforme aceste dorințe în realități pozitive și palpabile.

1. Rac

Întotdeauna ai crezut în tine și, acum, această încredere începe să se manifeste în moduri pe care mereu le-ai știut posibile. Pe 4 septembrie, tu ești magicianul, și ai puterea trigonului dintre Lună și Uranus care te ajută să-ți materializezi visurile exact așa cum ți-ai dorit.

Ești puternic și hotărât. Vezi ceea ce îți dorești în mintea ta și faci tot ce poți pentru a respecta planul. Lucrurile au mers bine în viața ta de ceva timp, dar asta nu înseamnă că nu pot deveni și mai bune — și exact asta se va întâmpla acum.

Pe 4 septembrie vei vedea cum visurile tale devin realitate, așa cum ți-ai dorit dintotdeauna, și asta se întâmplă datorită dedicării tale neclintite și credinței în tine însuți. Demonstrezi lumii că iubirea de sine are un scop, și când această iubire este autentică, visele chiar se împlinesc.

2. Balanță

Întotdeauna te-ai considerat o persoană conectată la magia universală, iar pe 4 septembrie 2024, te vei simți excepțional de puternic în această privință. Nu doar că știi că poți transforma un vis în realitate, ci chiar o faci. Ești atât de puternic în timpul trigonului dintre Lună și Uranus.

Și datorită influenței lui Neptun, vei manifesta acest vis cu inteligență. Nu doar pentru a-ți demonstra că poți face asta, ci creezi realitatea din visuri pentru că ai gândit totul înainte. Există o metodă în această aparentă nebunie.

S-ar putea chiar să te distrezi cu acest proces, simțind că ai putea rosti câteva „cuvinte magice” pentru a-ți ajuta situația. Chiar dacă totul este doar pentru amuzament, îți place să joci rolul magicianului, și pe 4 septembrie vei vedea cum o parte din această magie se manifestă pentru tine.

3. Vărsător

Ceea ce ai de partea ta este abilitatea de a te dedica complet unei idei. Determinarea ta te ajută și te plasează într-o clasă proprie. Tu crezi și astfel creezi. Ești propria ta versiune de magician, simplu pentru că știi că, dacă te ții de treabă, vei vedea rezultate mai devreme sau mai târziu.

Partea interesantă este că „mai târziu” este acum, ceea ce înseamnă că, în această zi de joi, vei vedea unul dintre cele mai mari visuri ale tale devenind realitate, datorită prezenței lui Uranus și Neptun pe cerul nopții. Știai că se poate întâmpla și bingo! Iată-l, realitatea, chiar aici pentru tine, acum.

Îți manifești visurile devenite realitate pentru că ești încăpățânat și devotat. Niciodată nu ai ezitat în fața îndoielii. Știai că poți face acest vis să devină realitate și, pe 4 septembrie, vei simți o și mai mare încredere în propria „magie” decât ai avut vreodată.

×
Subiecte în articol: vis implinit 4 septembrie 2024 dorinte zodii