x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii au o karma bună în martie 2024

3 zodii au o karma bună în martie 2024

de Moira Dună    |    08 Mar 2024   •   09:00
3 zodii au o karma bună în martie 2024
Sursa foto: Hepta

Unele semne zodiacale au o karma pozitivă în luna martie, beneficiind de dragoste și prosperitate.

Leu
Ești de multă vreme ținta unor oameni invidioși, gelosi pe abundența și succesul tău, care caută să te facă țap ispășitor pentru a se simți mai bine față de ceea ce le lipsește în propriile vieți. Ai rămas puternic și nu ai lăsat decăderea lor morală să te copleșească. Pentru aceasta, vei deveni un magnet pentru și mai multe binecuvântări și câștiguri financiare extraordinare, pe măsură ce cei dușmanii tăi se ofilesc în praf.

Scorpion
Te-ai transformat de un milion de ori în ultimele două luni și renașterea ta a fost chinuitoare. Este timpul să lași în urmă relațiile toxice și să te eliberezi, făcând loc dragostei pe care o meriți. Cu toată durerea pe care ai îndurat-o, este timpul să primești toată karma bună care îți vine în cale, oferind un impuls vieții amoroase și finanțelor tale. Așteaptă-te la miracole și vor veni în calea ta.

Rac
Ce persoană minunată ești, ai grijă de ceilalți fără așteptări. Totuși, alții nu au reușit să facă același lucru pentru tine. Este timpul să primești karma pozitivă în domeniul relațiilor tale. Concentrează-te pe îngrijirea de sine și ai grijă de tine. Meriți blândețe și compasiune, notează collective.world.

×
Subiecte în articol: zodii karma