x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii au noroc cu carul în februarie 2024. Karma este de partea lor

3 zodii au noroc cu carul în februarie 2024. Karma este de partea lor

de Andreea Tiron    |    04 Feb 2024   •   06:00
3 zodii au noroc cu carul în februarie 2024. Karma este de partea lor
Sursa foto: pixabay.com

Februarie 2024 aduce curaj și confuzie cu Mercur care intră în Vărsător pe 5 februarie și apoi progresează rapid în Pești pe 23 februarie. Fiți pregătiți pentru o ceață cosmică și o oportunitate unică într-o singură fereastră strălucitoare.

Pe de o parte, oamenii vor fi entuziasmați la începutul lunii să facă parte din schimbare pentru a face planeta noastră un loc mai frumos, dar până în a doua jumătate a lunii, s-ar putea să nu se mai simtă atât de încântați de provocări.

Acest lucru va crea o fereastră unică pentru cei care doresc să iasă în evidență din mulțime și să-și împlinească destinul.

În prezent, Pluto se află și în Vărsător. Așadar, asta ne oferă un stimulent să facem lucrurile corect de la bun început, deoarece lui Pluto nu-i place să se joace.

Potrivit yourtango.com, Luna Nouă în Vărsător pe 9 februarie și Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie sunt perfecte pentru stabilirea de noi intenții. Deci nu fii timid. Acum este momentul să arăți lumii din ce ești făcut.

Dacă simți chemarea, energia din această lună este grozavă pentru proiecte creative de tot felul — cu cât mai neconvențional, cu atât mai bine! Acum, să ne concentrăm asupra celor trei semne zodiacale cu cele mai speciale energii pentru luna februarie.

Sub această influență eclectică, trei semne zodiacale — Scorpion, Vărsător și Rac — vor avea cele mai bune horoscoape:

1. Scorpion, luna aceasta vă așteaptă schimbări uriașe.

În plus, karma este de partea ta. Universul îi va răsplăti acum pe aceia dintre voi care au fost extrem de generoși cu ceilalți în ultimul an, fără a căuta nicio compensație. Cu Venus în Capricorn conducând această energie, să nu fii surprins dacă această binecuvântare vine la tine pe zona carierei tale.

Lilith în Fecioară și Soarele în Vărsător sunt binefăcătorii tăi la mijlocul lunii. Atâta timp cât rămâi fidel viziunii tale și refuzi să fii influențat de cei jur, vei fi bine. Originalitatea ta va vorbi de la sine atunci când agitația se va opri, iar adevărul se va dezvălui.

Pluto în Vărsător vă poate oferi o privire asupra a ceea ce este pregătit pentru unii dintre oamenii care v-au fost ca un ghimpe în coastă. Nu exprima prea multă bucurie. Îți poate distrage atenția de la drumul tău.

2. Vărsător, aceasta este luna ta.

Așa că pregătește-te să primești numai lucruri bune pe un platou de argint din partea cosmosului. Meriți acest răsfăț!

Desigur, o Lună Nouă în Vărsător pe 9 februarie vă va binecuvânta. Deci, asigurați-vă că faceți un ritual de manifestare în acea zi. La urma urmei, este Luna ta nouă! În plus, până când Luna se va muta în Gemeni, la mijlocul lunii, vei vedea semne ale dorințelor tale care se împlinesc.

Marte împreună cu Venus în Vărsător sunt binefăcătorii tăi astrologici în ultima săptămână a lunii. Îți vor influența viața amoroasă într-un mod pozitiv. Așadar, așteptați-vă la un aflux de interes pozitiv, noi parteneri romantici și multă distracție spontană!

3. Rac, ești la capătul unei perioade de tranziție.

Când luna februarie se va instala în mod corespunzător, veți intra oficial într-un nou capitol al vieții voastre, Marte și Mercur în Capricorn acționând ca binefăcători în această nouă fază. Așa că țineți-vă capul sus și ochii cât cepele. Acum nu este momentul să stai pe gânduri. Acum este momentul să mergi mai departe cu planurile pe care le ai deja în vigoare.

Neptun în Pești și Soarele în Vărsător vor face mijlocul lunii fermecător. Fie că este vorba de o nouă întâlnire romantică, de un serial TV care te încântă sau de cuvinte pline de înțelepciune de la cineva apropiat, așteaptă-te la neașteptat.

Marte împreună cu Venus în Vărsător și Pluto în Vărsător vă va ajuta să încheiați luna într-o notă pozitivă, asigurându-vă că nimeni nu vă poate opri din drum sau să joace murdar în culise. Karma este de partea ta. Trebuie să ai încredere în semnele, sincronicitățile și atenționările cosmice care te îndepărtează de rău și te plasează ferm pe calea de aur.

×
Subiecte în articol: karma noroc zodii februarie 2024