x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii pentru care respectul este foarte important în perioada 11-13 octombrie 2021

3 zodii pentru care respectul este foarte important în perioada 11-13 octombrie 2021

de Moira Dună    |    11 Oct 2021   •   11:37
3 zodii pentru care respectul este foarte important în perioada 11-13 octombrie 2021
Sursa foto: Pixabay.com

Trei zodii doresc mai mult respect decât dragoste mai ales în perioada 11-13 octombrie 2021, când Luna se află în semnul Capricornului. Satelitul natural al Pământului influențează stările noastre de spirit, emoțiile și speranțele pe care le avem, dar și latura spirituală și instinctele, scrie yourtango.com. 

În acest interval, toți acordăm mai multă atenție angajamentelor asumate, respectului și integrității. Dorim să fim responsabili pentru a crea încredere celor din jur. Gândim rațional, știm cât valorăm și nu tolerăm lipsa  de respect.

Unii dintre noi sunt norocoși pentru că au parte  de iubire dar acum aceasta nu mai este suficientă. Iubirea nu plătește facturile și nici nu rămâne cu noi necondiționat. Singurul lucru care face ca dragostea să reziste este respectul. Totul sau nimic, așa ne vom simți acum.

Iată 3 zodii pentru care respectul valorează acum mai mult decât iubirea

 

Taur

Mereu ai vrut să fii respectat, chiar dacă trecutul tău spune altceva. Ei bine, cum altfel ai fi învățat această lecție, dacă nu ți-ar fi fost greu. Dar acest lucru ține acum de trecut și acum știi că singura modalitate de a trăi este să fii respectat. Iubirea este grozavă, dar tu vrei confort și siguranță. Așa că accepți iubirea doar dacă ești apreciat pentru ce ești, cum ești, altfel nu este vorba despre dragoste. Fără excepții.

Rac

Nu este nevoie de mult pentru a vedea lipsa de respect a unei persoane, întrucât de multe ori apare sub forme subtile. Simți instant când nu te mai respectă. În timpul acestui tranzit, crezi în tine și nu vrei dragostea nimănui dacă vine cu compromisuri jignitoare. Dacă celorlalți nu le place această atitudine, pot merge mai departe. Le vei arăta ușa, vei acționa din impuls și vei fi foarte dur.

Capricorn

Nu este nimic nou, ești o persoană care cere respect și îl va primi. Ce fel de dragoste este dacă vine cu lipsa de respect? Ai văzut  destule astfel de lucruri la viața ta iar acum, datorită înțelepciunii pe care ai dobândit-o, nu mai este loc pentru astfel de lucruri. Lipsa de respect înseamnă și lipsă de integritate, și ce mai urmează? Le permiți să te fure? Îi ierți că dispar? Treci peste  faptul că te-au făcut prost? Astea nu-s alegerile Capricornului. Deși nu vrei să fii războinicul care luptă pentru a fi respectat, nu vrei să petreci prea mult timp așteptând o persoană care promite să se schimbe. Vrei integritate și onestitate. 

 

×
Subiecte în articol: respect iubire horoscop