x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 Zodii își schimbă viața în bine pe 31 August 2024

3 Zodii își schimbă viața în bine pe 31 August 2024

de Andreea Tiron    |    31 Aug 2024   •   10:40
3 Zodii își schimbă viața în bine pe 31 August 2024
Sursa foto: Hepta

În ultima zi a lunii august, vom lucra cu energia Lunii în descreștere în Leu pentru a face schimbările necesare care să ne îmbunătățească viața. Pentru cele trei zodii, aceste schimbări vin ca rezultat al unor greșeli repetate; știm ce a mers prost, iar acum suntem aici pentru a corecta lucrurile. Faza de Lună în descreștere în Leu ne ajută să ne atingem scopurile.

Din punct de vedere astrologic, acest tranzit blând ne indică faptul că trebuie să facem schimbări, dar nu e nevoie să fie drastice. Ne pregătim să intrăm în luna septembrie, care, pentru mulți, simbolizează sosirea toamnei. Știm că avem nevoie de o schimbare în acest moment, iar pe 31 august, trei zodii vor recunoaște că aceasta este o zi potrivită pentru a începe să pună la punct un plan pentru transformările necesare. În timpul acestei faze de Lună în descreștere în Leu, simțim cu tărie ce trebuie să facem, dar o vom face într-un mod calm și relaxat.

1. Berbec

Ai petrecut suficient timp gândindu-te cum să îți continui drumul în lunile următoare, și un lucru pe care l-ai descoperit este că, dacă reușești să îți îndeplinești obiectivele pe cont propriu, ai șanse mari de succes. Începi să înțelegi că ești un adevărat învingător, dar trebuie să urmezi propriul ritm.

Pe 31 august, în timpul fazei de Lună în descreștere în Leu, vei vedea că ai avut dreptate în mai multe privințe pe care alții le-au contestat. Nu ești aici pentru a le arăta greșelile, ci pentru a recunoaște că ai descoperit ceva valoros.

Vei descoperi că aceasta este prima zi care aduce schimbări în viața ta. Vei realiza că schimbările pe care le-ai făcut sunt menite să îți îmbunătățească viața și aștepți cu nerăbdare tot ceea ce îți va aduce septembrie.

2. Leu

Ce îți aduce ziua de 31 august 2024 este o fază de relaxare în ceea ce privește puterea ta. Ai acumulat multă energie în ultimele săptămâni și, deși ai o direcție și un scop pentru toată această energie, este momentul să o stăpânești și să lucrezi cu precizie.

Aceasta înseamnă că urmează să îți faci viața mai bună, iar pentru că ai această putere blândă a Lunii în descreștere în Leu de partea ta, acum poți privi lucrurile cu mai puțină seriozitate. Drumul până aici a fost dificil, dar acum ești aici și aceasta este prima zi în care știi ce să faci cu ceea ce ai.

Pentru că Luna este în descreștere, energia ta se răcește acum la un nivel în care poți lucra eficient cu ea. Vezi luna următoare ca pe momentul în care îți pui în practică toată munca depusă. Scopul principal este să îți îmbunătățești viața, iar acum vezi că acest lucru este foarte, foarte posibil.

3. Pești

Pe măsură ce luna se încheie, la fel se încheie și o problemă specifică pe care ai avut-o, iar doar faptul că vei intra în septembrie 2024 cu un zâmbet pe față îți dă toată încrederea de care ai nevoie pentru a ști că ceea ce ai făcut este pe drumul cel bun spre schimbarea vieții tale în bine.

Ai evaluat multe lucruri în această lună și ai început să faci o listă cu lucrurile pe care trebuie să le elimini, inclusiv unele tipare comportamentale. Îți dorești foarte mult să trăiești o viață fericită și, pentru a face asta, va trebui să faci câteva schimbări solide. Acest lucru este foarte binevenit în lumea ta. În timpul fazei de Lună în descreștere în Leu, examinezi cum totul se îmbină și cum eforturile tale anterioare încep în sfârșit să dea roade în rezultate reale. Această noroc continuă săptămâni întregi; schimbarea este benefică!

×
Subiecte în articol: zodii schimbare viata bine 31 August 2024