x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii vor suferi din dragoste, în aprilie 2024

3 zodii vor suferi din dragoste, în aprilie 2024

de Redacția Jurnalul    |    21 Mar 2024   •   14:45
3 zodii vor suferi din dragoste, în aprilie 2024
Sursa foto: Hepta

Luna aprilie 2024 vine cu probleme în dragoste pentru trei semne zodiacale.

Acestea vor trece prin momente dificile pe plan sentimental, astfel că unii vor lua o decizie radicală și se vor despărți. 

Nativii nu se vor mai simți bine alături de persoana iubită și vor avea nevoie de o pauză de la relație. Pentru cei care se pregătesc de căsătorie, planurile ar putea să fie anulate de unul dintre parteneri. 

Berbec

Berbecii vor trece prin momente dificile în relația de cuplu. Exact când se gândeau că totul este perfect și reușesc să se înțeleagă de minune cu partenerul, lucrurile se schimbă radical. Apar tot mai multe probleme și pare că nimic nu se mai leagă. Certurile vor apărea din sensin și nu vor găsi o cale de a se împăca, astfel că ar putea decide să se despartă.

Balanță

Balanțele sunt firi duale și nici pe ele nu se înțeleg întotdeauna. Relația cu partenerul de cuplu nu mai este la fel de echilibrată ca în trecut și apar multe neînțelegeri. Dacă se pregăteaupentru nuntă, planurile nu mai coincid și apar tot mai multe probleme. 

Capricorn

Capricornii riscă să ajungă la un divorț pentru că nimic nu mai poate fi reparat. Ei au încercat să rezolve problemele apărute de-a lungul anilor, însă nimic nu s-a schimbat. Sentimentele de iubire care i-au legat în trecut au disparut, motiv pentru care despărțirea este inevitabilă, notează spynews.ro.

×
Subiecte în articol: zodii dragoste