x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 4 Zodii binecuvântate de Univers în timpul lui Venus în Săgetător, până pe 11 Noiembrie 2024

4 Zodii binecuvântate de Univers în timpul lui Venus în Săgetător, până pe 11 Noiembrie 2024

de Andreea Tiron    |    27 Oct 2024   •   17:00
4 Zodii binecuvântate de Univers în timpul lui Venus în Săgetător, până pe 11 Noiembrie 2024
Sursa foto: Hepta/Venus intră într-un semn de foc

În perioada 28 octombrie - 11 noiembrie 2024, Venus se află în Săgetător, un moment plin de oportunități pentru patru semne zodiacale care vor beneficia de energia acestui tranzit în dragoste și viață.

Potrivit astrologului Evan Nathaniel Grim, acest tranzit este semnificativ deoarece Venus intră într-un semn de foc. Odată cu această schimbare, ne putem aștepta la multă pasiune și entuziasm, energizate de natura jucăușă și aventuroasă a Săgetătorului.

Cele patru zodii favorizate de Univers în perioada lui Venus în Săgetător, până pe 11 noiembrie 2024

Conform astrologului Bella Popa, „Patru semne astrologice vor observa îmbunătățiri în viața lor amoroasă acum că Venus se află în Săgetător.”

1. Persoanele născute în Săgetător

În ultimele luni, relațiile tale ar fi putut părea tensionate și intense. Certurile mărunte ar fi putut transforma o relație altădată înfloritoare într-una stresantă. Din fericire, urmează o schimbare pentru tine.

Energia intensă se va dizolva pe măsură ce Săgetătorul revine la starea sa jucăușă, ceea ce va duce la seri de întâlniri pline de farmec și flirt. Profită la maximum de această perioadă – este momentul perfect să repari relații și să începi ceva nou.

2. Nativii cu ascendent în Gemeni

Ultimele luni au fost dificile pentru multe semne, iar cei cu ascendent în gemenii nu fac excepție. Îngrămădirea de neînțelegeri și certuri constante i-a lăsat să se simtă puțin epuizați. Totuși, norocul se îmbunătățește odată cu această tranziție care promite oportunități în relații.

Ieșiți la întâlniri sau jucați jocuri care să întărească intimitatea și conexiunea. Aceste întâlniri minore pot deschide calea pentru o mai bună înțelegere în relația voastră.

3. Nativii cu ascendent în Leu

Nu este surprinzător că acești nativi vor beneficia de pasiunea adusă de această tranziție. Fiind ambele semne de foc, Săgetătorul și Leul au o influență instantanee, iar leii se vor simți atrași de energia vibrantă pe care Venus în Săgetător o aduce, mai ales că acest tranzit are loc în „casa voastră a iubirii și întâlnirilor,” explică Popa.

Așadar, leii ar trebui să se aștepte la distracție și entuziasm în viața lor amoroasă. Timpul monoton al nopților plictisitoare și al certurilor epuizante este pe cale să dispară. Acesta este momentul pentru leu să iasă din carapace și să găsească aventură în iubire.

4. Nativii cu ascendent în Taur

„Venus va fi în casa voastră a intimității profunde,” a început Popa.

În această perioadă, nu te mira dacă te vei simți mai bine în viața ta intimă decât înainte. Acest tranzit aduce pasiune și explorarea preferințelor tale.

În plus, acești nativi vor căuta conexiuni mai profunde cu partenerul sau cu noi posibili iubiți. Permite acestei dorințe să te ghideze și nu te feri de conversațiile intense. Ele sunt menite să îți întărească legătura cu partenerul.

×