x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 4 Zodii primesc binecuvântări din partea Universului pe 28 Octombrie 2024

4 Zodii primesc binecuvântări din partea Universului pe 28 Octombrie 2024

de Andreea Tiron    |    27 Oct 2024   •   23:55
4 Zodii primesc binecuvântări din partea Universului pe 28 Octombrie 2024
Sursa foto: Hepta/4 Zodii primesc binecuvântări

Pe 28 octombrie 2024, patru semne zodiacale vor primi binecuvântări de la univers, iar aspectul astrologic principal al zilei, Luna în trigon cu Pluto, ne ajută să înțelegem intensitatea transformării prin care vom trece.

Pentru Berbec, Fecioară, Capricorn și Pești, aceste binecuvântări vin cu impulsul de a acționa și de a descoperi adevăratul sens al schimbărilor ce apar în viața lor.

1. Berbec

Pentru tine această zi va fi plină de binecuvântări, iar acum vei reuși să faci ceva ce îți doreai de mult. Cu sprijinul universului, vei descoperi că este mult mai ușor să duci lucrurile la bun sfârșit. Aceasta este doar prima zi a unei mari transformări în viața ta, iar partea frumoasă este că tu controlezi această schimbare.

Ai avut de mult dorința de a face o schimbare, iar acum este momentul potrivit pentru a acționa. Ești extrem de generos, iar universul te inspiră să te asiguri că și cei din jurul tău o duc la fel de bine ca tine.

2. Fecioară

Pentru tine, binecuvântările acestei zile vor apărea în relațiile tale de prietenie și familie. Tranzitul Luna în trigon cu Pluto este extrem de pozitiv și aduce oamenii împreună, mai ales după un conflict. Dacă ai avut o divergență cu cineva, acum este momentul să depășiți neînțelegerile.

Aceasta poate fi ziua în care faci pace cu cineva drag sau găsești o soluție la o problemă romantică. Indiferent de situație, vei simți o mare satisfacție și ușurare.

3. Capricorn

Astăzi, simțurile tale sunt extrem de receptive, iar universul îți aduce binecuvântări sub forma unor intuiții pozitive. Te simți inspirat să acționezi pentru a-ți îmbunătăți viața.

Tranzitul de astăzi îți oferă claritate asupra a ceea ce este corect și ce este greșit. Transformarea este în toi, iar tu ai înțeles că dacă nu profiți de acest moment, vei rata ocazia unei mari schimbări. Acum, mai mult ca oricând, îți dorești să faci schimbări pentru a-ți construi viața pe care ți-o dorești.

4. Pești

Binecuvântarea zilei nu va părea că vine din exterior; mai degrabă, va părea că sufletul tău îți vorbește. Această binecuvântare te va ajuta să te protejezi și să îți creezi propriul noroc. Tranzitul Luna în trigon cu Pluto îți va schimba atitudinea față de schimbare, făcându-te să vezi transformarea ca pe un proces pozitiv.

Acesta este un moment excelent pentru tine de a experimenta creșterea personală și o schimbare de stil de viață care funcționează în favoarea ta. Universul te ajută să te adaptezi ideii că schimbările sunt benefice, și s-ar putea să îți dorești să le adopți ca pe o nouă alegere de viață.

×