x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 4 zodii intră într-o perioadă de prosperitate pe 17 iulie 2024

4 zodii intră într-o perioadă de prosperitate pe 17 iulie 2024

de Moira Dună    |    17 Iul 2024   •   13:30
4 zodii intră într-o perioadă de prosperitate pe 17 iulie 2024
Sursa foto: Unsplash.com

Pe măsură ce pătrundem într-o perioadă de mare prosperitate și confort, vom ajunge să ne gândim la această zi, 17 iulie 2024, ca la începutul unui drum lung care duce la zile din ce în ce mai bune. Hărțile astrologice arată că pentru cel puțin 4 semne zodiacale, tranzitul Lunii vizavi de Jupiter face minuni pentru a ne pune pe acea cale, care este, de fapt, un drum pentru care lucrăm de ceva timp.

Ca urmare a acestui tranzit, Luna opusă lui Jupiter, ne uităm la modul în care ne-am împiedicat să experimentăm ceva ce avem dreptul. Totul este cauzat de atitudinea noastră falsă cu privire la bani și bogăție. Aceasta este ușa prin care vom trece pentru a vedea că nu este nimic în neregulă cu bogăția, banii sau abundența. De fapt, este ceea ce ne dorim.

Dorința creează energie, miercuri, 17 iulie, permițând ca 4 zodii să intre în această perioadă de prosperitate.

1. Leu

Pentru o lungă perioadă de timp, ai simțit ca și cum ai avea dreptul la bogăție. Cu toate acestea, fiind Leu, nu ai fost pasionat să „lucrezi pentru asta”, iar această lecție a revenit la tine sub forma fricii și a îngrijorării profunde față de starea ta financiară. Deci, dacă nu te-ai născut bogat, ar trebui să acorzi timp pentru ca asta să se întâmple. Vei vedea că pe 17 iulie, noua ta atitudine este exact cea care pune roțile în mișcare.

Începi să atragi bogăția în acest moment, iar această perioadă de prosperitate nu este doar ceva ce faci să se întâmple. Este ceva de care ai învățat să te îngrijești, ca de o grădină. În timpul tranzitului din această zi, Lună opusă lui Jupiter, poți să reflectezi la ceea ce înseamnă să mergi fără să ai control.

Ești recunoscător pentru oportunitățile oferite de a învăța lecțiile pe care le-ai învățat. Acum ești  gata să mergi pe acel val de prosperitate și să faci tot ce este necesar pentru a continua 

2. Balanță

Intri într-o perioadă foarte bună din viața taâ și o mare parte din aceasta are de-a face cu alegerile bune de afaceri din trecut. Simți că ai un deget pe pulsul a ceea ce funcționează financiar și abia acum începi să vezi că unele dintre investițiile tale revin destul de bine.

Miercuri, 17 iulie 2024, vei afla că alegerile inteligente duc la mari câștiguri. Prosperitatea, pentru tine, nu este un accident. Ai creat mediul pentru un astfel de succes și se vede acum.

De asemenea, poți folosi puterea lui Jupiter pentru a-l face să dureze. Aceasta nu este o afacere unică pentru această perioadă prosperă. Vei găsi modalități de continua, astfel încât să te poți simți în siguranță cu investițiile pe care le-ai făcut. Toată această chestiune este o experiență de învățare, dar cu siguranță te ajută să te simți încrezător în tine.

3. Săgetător

Orice ai face miercuri, 17 iulie, apare din nou și din nou în viitor, ceea ce înseamnă că în timpul Lunii opuse lui Jupiter, te vei angaja în ceva profitabil și promițător. Acest lucru nu se referă neapărat doar la bani.

S-ar putea să descoperi că această zi te pune în centrul atenției. Pentru că alții vor vedea ce poți face tu, s-ar putea să primești o ofertă pentru a face din ce în ce mai mult. Așteaptă-te la laude pentru talentele tale.

Acest lucru deschide cu siguranță porțile către multă prosperitate și bogăție. Deși s-ar putea să nu simți că acest lucru este ceva pe care neapărat l-ai „facut să se întâmple”, cu siguranță faci parte din el. Faptul că ești umil este bine, dar există o realitate aici, și asta îți arată că ai un destin plin de satisfacții și prosperitate.

4. Vărsător

Întotdeauna ai acceptat veștile bune din viața ta și știi că, dacă are vreo legătură cu banii, atunci vor veni. Ești una cu universul, atunci când universul îți oferă acces la material, și descoperi că accepți ideea unui viitor prosper.
Ești pe cale să deschizi acele porți încă o dată,  deoarece Luna vizavi de Jupiter pe 17 iulie te pune pe drumul către bogăție datorită încrederii și credinței tale. Poți primi și accepta mari bogății în viața ta. Te afli acum pe calea spre prosperitate, indiferent dacă faci ceva în acest sens sau nu.

Recompensa financiară este soarta ta, și nu pentru că o meriți sau nu. Pentru că așa stau lucrurile pentru zodia ta, în timpul unui tranzit la fel de plin de satisfacții precum Luna opusă lui Jupiter. Fii milostiv și acceptă când lucrurile bune îți ies în cale, potrivit yourtango.com.

 

 

×
Subiecte în articol: zodii prosperitate