x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 4 zodii vor primi un mesaj special de la Univers, pe 27 iunie 2024

4 zodii vor primi un mesaj special de la Univers, pe 27 iunie 2024

de Moira Dună    |    27 Iun 2024   •   16:00
4 zodii vor primi un mesaj special de la Univers, pe 27 iunie 2024
Sursa foto: Hepta

Se întâmplă ceva special, iar Universul va trimite un mesaj către 4 zodii pe 27 iunie 2024. Dacă suntem deschiși la ceea ce auzim, s-ar putea să descoperim că putem prelua acest mesaj care ne va schimba viața în bine.

Luna face trigon cu Mercur în această zi iar 4 zodii vor avea parte de „conștientizare” sau „trezire”. Li se va deschide astfel calea care le va duce la răspunsul de care au nevoie. Sfatul zilei este să rămâi deschis, să te aștepți la miracole, să ai intenții și gânduri bune. 

1. Gemeni - Acțiune

Universul îți strigă numele deoarece mesajul pe care îl vei primi astăzi se potrivește cu ceea ce ai avut în minte în ultima vreme, iar acel mesaj este pentru tine este să acționezi. Asta nu înseamnă să te urci pe scenă și să reciți Shakespeare dar înseamnă că nu se va face nimic dacă nu faci un pas înainte.

Fii tu schimbarea pe care vrei să o vezi în lume sau, mai degrabă, în viața ta. Ți-ai dorit ceva de multtimp. În timp ce visul la asta are momente satisfăcătoare, simți că visele tale sunt departe de a se realiza. Universul folosește tranzitul Lunii trigon Mercur pentru a ajunge la tine și spune să te muți. 

Așadar, dacă ai ceva în minte, cum ar fi relocarea, schimbarea locului de muncă sau o mai bună înțelegerer cu partenerul ău, 27 iunie înseamnă acțiune în viața ta. Trebuie să faci ceva pentru că totul este pentru binele tău. Aceasta este o oportunitate primară de a-ți verifica cu încredere în tine.

2. Rac - Decizie
Mesajul special al zilei este „Du-te cu destinul”. Este nevoie să faci o mișcare acum. Este un imbold de care ai nevoie pentru a ajunge la ceea ce îți dorești. Universul vrea să înțelegi că tărăgănarea lucrurilor reprezintă doar pierdere de timp. Iar timpul tău este prețios, așa că treci la treabă. Gata cu amânarea. 

Trebuie să ai încredere în instinctele tale. Ia decizia și ai încredere că este cea potrivită.

3. Scorpion - Optimism
Această zi îți arată, fără îndoială, că Universul îți spune să „rămâi pozitiv”, deoarece ai stat prea mult în întuneric și, de fapt, este ceva ce poți controla. Trebuie să te ridici și să revii pe drumul cel bun cu viața ta.

Este în regulă să te simți abătut din când în când. Poți duce „întunericul” la un nivel cu totul nou și inutil uneori. 27 iunie 2024 este aici pentru a-ți aminti că aceasta este viața ta și vrei să fii fericit; așa că renunță la tristețe.

Fii pozitiv. De îndată  ce îți schimbi atitudinea, întreaga ta viață va lua o turnură optimistă. Meriți, și știi asta. Tot ce trebuie să faci este să accepți că și tu poți fi fericit, sănătos și plin de speranță.

4. Pești - Încredere
Pe 27 iunie 2024, vei afla că tu ești motivul pentru care ți se întâmplă lucruri bune, iar acest mesaj vine sub forma încrederii în sine. Universul încearcă să ajungă la tine pentru a-ți spune să ții pasul și să nu te uiți înapoi. Ești pe un val acum și nu este momentul să dai înapoi.

Încrede-te în Univers și, dacă este o decizie importantă de luat, atunci crede că faci alegerea corectă și ține-te de ea.

Vei vedea că dacă ești încrezător că ai făcut alegerea corectă, vei fi propulsat în situații bune.

În timpul trigonului Lunii cu Mercur, pe 27 iunie, vei vedea că odată ce vei începe să accepți  ideea că faceți cu adevărat alegerea corectă, impulsul se va aduna și vei fi în situații din ce în ce mai pozitive. Un lucru duce la altul, și tot ce ai nevoie este să crezi în tine și să rămâi fidel acestui tip de gândire, potrivit yourtango.com.

 

×
Subiecte în articol: zodii mesaj univers 27 iunie