x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 5 zodii au o perioadă grozavă în săptămâna 23-29 septembrie 2024

5 zodii au o perioadă grozavă în săptămâna 23-29 septembrie 2024

de Moira Dună    |    21 Sep 2024   •   19:00
5 zodii au o perioadă grozavă în săptămâna 23-29 septembrie 2024
Sursa foto: Hepta

Săptămâna începe într-o notă pozitivă deoarece intrăm oficial în sezonul Balanță, pe 23 septembrie. Energia din jurul iubirii, romantismul și dorințele sunt puternice. Nu fi surprins dacă latura ta creativă iese la suprafață. Poate fi jenant dacă nu ești conștient, dar intensitatea sa te va ajuta să creezi ceva magnific. Ai încredere în fluxul și procesul lucrurilor.

Începând cu 26 septembrie, când Mercur intră în Balanță, dorința ta de a socializa mai mult sau de a fi vocal despre ceea ce te inspiră va fi puternică. Dacă ai reacții proaste la asertivitatea ta, încearcă să reduci impulsul și să îl canalizezi către ape mai sigure. Desigur, cinci zodii vor avea cele mai bune horoscoape săptămânale sub această influență.

Cinci zodii cu cele mai bune horoscoape săptămânale:

Rac
Cel mai bun semn zodiacal cu care Racul poate petrece timp: Scorpion sau alt Rac

Cea mai bună zi a săptămânii: 27 septembrie

Mesajul tău săptămâna aceasta se referă la a avea încredere în instinctele și intelectul tău, și a face pași către obiectivele tale. Prima jumătate îți va aduce o mulțime de oportunități de a străluci, așa că profită de ele pe măsură ce vin! Fii atent la orice semnale roșii din cercul tău social sau din grupul tău de prieteni. A doua parte a săptămânii va fi mai liniştită.  Balanțele creative pot primi inspirații ciudate din când în când. Lasă partea ta creativă să preia conducerea atunci când se întâmplă asta.

2. Scorpion
Cel mai bun semn zodiacal cu care Scorpionul poate petrece timp: Leu

Cea mai bună zi a săptămânii: 24 septembrie

Horoscopul Scorpionilor pentru săptămâna aceasta este frumos și profund romantic. Dacă ești singur, s-ar putea să te trezești prin aventuri ciudate și noi, care aduc mai multă dragoste. Cei care se află într-o relație vor experimenta această energie bună în parteneriatele lor, mai ales în prima jumătate a săptămânii.  A doua jumătate va fi puțin mai puțin stelară, dar e în regulă. Lucrurile se vor încinge în curând. Va fi această perioadă pentru îngrijirea de sine și să nu faci nimic fără să te simți vinovat. Îți va ajuta sufletul să devină ma tânăr.

3. Pești
Cel mai bun semn zodiacal cu care Peștii pot petrece timp: Leu

Cea mai bună zi a săptămânii: 25 septembrie

Horoscopul acestei saptamani pentru Pești se referă la a avea încredere in tine și a ști cat de capabil este in domeniile lor de activitate. Dacă ai încredere în instinctul tău, prima jumătate a săptămânii îți va oferi oportunități de a profita de stilul tău unic de conducere. A doua jumătate poate fi puțin împovărătoare, dar vei trece peste. Fie că petreci timp studiind, schițând planuri pentru viitor sau având grijă de reperele pe drumul către obiectivele tale, acesta este genul bun de povară care va aduce fructe dulci. 

4. Berbec
Cel mai bun semn zodiacal cu care Berbecul pot petrece timp: Pești

Cea mai bună zi a săptămânii: 27 septembrie

Energia acestei săptămâni pentru Berbec este legată de cunoașterea inimii tale și de înțelegerea faptului că nu trebuie să te explici altor. Calea lor de viață poate să nu fie aceeași cu a ta, iar ceea ce le aduce bucurie poate fi complet diferit de ceea ce îți aduce ție fericire. Dacă te poți apleca în acest mesaj în prima jumătate a săptămânii, a doua jumătate va evolua în moduri mai frumoase decât îți poți imagina. Amintește-ți că oamenii toxici pot încerca să te hărțuiască să te conformezi dar dacă te ții tare, îți vei da brusc seama cât de mult sprijin cosmic ai în spate.

5. Leu

Cel mai bun semn zodiacal cu care Leul poate petrece timp: Rac
Cea mai bună zi a săptămânii: 26 septembrie

Horoscopul acestei săptămâni este amar și dulce pentru Lei. Acest lucru poate să nu fie semnificativ pentru visele și obiectivele tale, dar va fi necesar pentru sufletul tău în ceea ce privește creșterea, vindecarea și găsirea păcii. Lasăprima jumătate a săptămânii să fie mai mult despre asta, deoarece alegerile tale vor modela a doua jumătate. Puterile tale de manifestare vor fi puternice, dar, după cum se spune, trucul pentru a manifesta ceea ce dorești este să-ți f aci treaba și să fii receptiv. Natura ușoară a săptămânii nu va interfera. În schimb, va fi exact ceea ce ai nevoie pentru a te ajuta să te relaxezi și să lași Universul să curgă și să conspire în favoarea ta, notează yourtango.com.
 




Limită de caractere: 5.000. Folosiți săgețile pentru a traduce mai mult.

×
Subiecte în articol: zodii septembrie