x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 6 semne zodiacale cărora le este imposibil să aibă încredere în cei din jur

6 semne zodiacale cărora le este imposibil să aibă încredere în cei din jur

de Andreea Tiron    |    18 Feb 2024   •   00:05
6 semne zodiacale cărora le este imposibil să aibă încredere în cei din jur
Sursa foto: Hepta

Cheia oricărei relații de succes este încrederea. Încrederea este un factor crucial complex, cu rădăcini adânci. Unele semne zodiacale sunt pur și simplu cunoscute pentru neîncrederea lor, ceea ce se poate manifesta uneori ca o incapacitate de a se dedica total în relația cu ceilalți.

Acești oameni sunt de obicei mai sensibili decât alții; simt totul prea profund și le este frică să aibă din nou încredere pentru că au fost răniți sau dezamăgiți în trecut.

Astrologii au descoperit că anumite semne zodiacale au mai multe șanse să aibă probleme de încredere într-o relație decât altele, transmite msn.com.

Iată cele 6 zodii cărora le este greu să aibă încredere în oameni!

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie):

Element: Apa

Calitate: Fix

Planeta conducătoare: Pluto

Piatra de nastere magica: Topaz

Scorpionii sunt cunoscuți pentru intensitatea și pasiunea lor pătrunzătoare, care se pot extinde la atașamentele lor emoționale. Acest semn de apă tânjește conexiuni profunde și semnificative, dar are și nevoie de ordine. Ei pot fi extrem de precauți din cauza fricii de trădare și, dacă sunt trădați, pot deveni inamici periculoși.

Loialitatea lor este acerbă, dar reticentă, deoarece tind să fie suspicioși față de toată lumea și de orice. Câștigarea încrederii lor necesită o cantitate imensă de timp și o demonstrație consecventă de încredere în fiecare situație.

Fecioară (23 august - 22 septembrie):

Element: Pământ

Calitate: Mutabil

Planeta guvernantă: Venus

Piatra de nastere magica: Safir

Fecioarele (pământul) sunt analitice și orientate spre detalii, deseori gândind prea mult la situații și la potențiale rezultate.

Această meticulozitate îi poate face să aibă des îndoieli și să ezite să aibă încredere în ceilalți, deoarece pot anticipa probleme sau pot prevedea potențiale trădări.

Construirea încrederii cu o Fecioară necesită multă răbdare, comunicare deschisă și un istoric aproape perfect de fiabilitate.

Taur (20 aprilie - 20 mai):

Element: Pământ

Calitate: Fix

Planeta guvernantă: Venus

Piatra de nastere magica: Smarald

Taurul este o persoană de încredere, practică și temeinică, care nu are încredere în ceilalți cu ușurință. Și dacă au fost răniți și trădați de cineva pe care l-au iubit și în care au avut încredere în trecut, va fi deosebit de greu să le câștigi încrederea.

Fiind semnul proprietății și al banilor, ei se agață de ceea ce este al lor și au dispreț împotriva celor care înșală.

Taurul este o zodie de pământ foarte loială, dar nu-i place să fie ars de două ori, așa că dacă ai reușit să-i câștigi încrederea, fii vigilent și atent să nu pierzi acea încredere câștigată cu greu. Dacă ești neglijent și le pierzi încrederea, înseamnă că ai zero șanse să o recâștigi.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie):

Element: Pământ

Calitate: Cardinal

Planeta conducătoare: Saturn

Piatra de nastere magica: granat

Capricornii sunt extrem de independenți, rezervați din punct de vedere emoțional și autosuficienți, preferând adesea să se bazeze pe ei înșiși mai degrabă decât pe alții.

Încrederea în sine a acestui semn de pământ poate proveni dintr-o frică de dezamăgire sau din credința că pot realiza lucrurile mai bine singuri.

Câștigarea încrederii unui Capricorn implică demonstrarea competenței, responsabilității și a unui istoric consecvent de a fi alături de ei.

Rac (21 iunie - 22 iulie):

Element: Apa

Calitate: Cardinal

Planeta guvernantă: Luna

Piatra de nastere magica: perla

Racii sunt profund emoționali și intuitivi, formând atașamente puternice față de cei în care au încredere.

Cu toate acestea, sensibilitatea lor îi poate face vulnerabili la răni, ceea ce duce la crearea unei învelișuri protectoare în jurul inimii lor și la dificultăți de a avea încredere în oameni noi.

Construirea încrederii cu un Rac (semn de apă) necesită demonstrarea empatiei, înțelegerea și crearea unui spațiu sigur pentru ca aceștia să-și împărtășească emoțiile.

Pești (19 februarie - 20 martie):

Element: Pământ

Calitate: Mutabil

Planeta guvernantă: Neptun

Piatra de nastere magica: acvamarin

Peștii sunt semnul cel mai plin de compasiune și idealist, de foarte multe ori văzând binele în ceilalți. Cu toate acestea, natura altruistă a acestor semne de apă le poate face uneori susceptibile pentru a se profita de ele, ducând la dezamăgire și la dificultăți de încredere.

Construirea încrederii cu un Pești implică onestitate și transparență.

×
Subiecte în articol: zodiac semne incredere horoscop