x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 6 zodii care o iau razna în această vară

6 zodii care o iau razna în această vară

06 Iul 2020   •   12:30
6 zodii care o iau razna în această vară
Sursa foto: pixabay.com

Dacă cineva ne-ar fi spus, în luna ianuarie, că vara 2020 o vom petrece acasă, lucrând de pe laptop și cosând măști de protecție, nu l-am fi crezut în veci. 

Vara este momentul pentru a vedea lumea. Este timpul când umplem paginile pașaportului cu vize, alergăm spre plajă și ne bucurăm de soare și mare. 

Însă deocamdată universul are alte planuri pentru noi  și unii dintre noi putem fi serios afectați de anularea vacanței de vară

Unele zodii nu vor să se bucure stând singuri acasă, mai ales dacă vorbim de Rac și Taur, dar alții doresc să-ți amintească de aventurile verilor trecute. 

Toți ne putem însă rătăci într-un moment sau altul al vieții, însă aceste 6 semne simt că o iau razna mai mult ca niciodată. Dacă ești unul dintre ele, știi că restricțiile de călătorie îți joacă trucuri în minte și te fac să-ți crească temperatura.

Ce zodii simt că înnebunesc în această vară

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Adori să pleci în vacanțe pe ultima sută de metri. Ca semn de foc, poți fi destul de nechibzuit, așa că, probabil, în ultimele două luni ai căutat oferte de bilete de avion și rezervări la hoteluri. Cum îți place acțiunea, acum detești să stai acasă și să te plictisești. De obicei îți petreci verile umplând paginile pașaportului cu ștampile și dormind pe scaunele din aeroporturi, ceea ce îți dorești și acum.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Având în vedere curiozitatea ta naturală, nu este de mirare că ești pe cale să o iei razna în această vară. Ai văzut tot ce are de oferit orașul în care locuiești, așa încât acum ești gata să încerci lucruri mai bune. Ești fluture social și dorești să îți faci noi prieteni pe drum și să vedeți lumea împreună. În mod normal, dai startul la petreceri oriunde ajungi. Cu toate astea, ești adaptabil, așa că cel mai bine ar fi să organizezi petreceri cu teme de vacanță chiar la tine acasă.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Îți place să stai în aer liber și te simți echilibrat atunci când ești cufundat în natură. Așa încât, toată această perioadă petrecută în casă te-a apăsat. Tânjești după o vacanță într-o pădure tropicală sau pe unele dintre cele mai faimoase trasee de drumeție din lume. Urăști să fii singur, așa că trebuie să-ți găsești un partener de drum. Dragostea ta de armonie vă face, pe tine și pe amicul tău de călătorie, să vă simțiți perfect. Poate rămâneți, deocamdată, la excursiile de o zi. Există o mulțime de parcuri și trasee pentru a explora natura aproape de casă. 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Când vine vorba de explorare și călătorii, entuziasmul Săgetătorului este de neegalat. Ești independent și nu-ți pasă dacă trebuie să-ți petreci vacanța singur. Călătoriile sunt modalitatea ta preferată de a-ți calma tensiunea și preferi să-ți cheltuiești banii, câștigați din greu de altfel, pentru experiențe de neuitat, mai degrabă decât pe lucruri materiale. Încă nu știi ce să faci cu tine însuți de când a început blocarea. Dar ești un adevărat semn de foc și știi să îți menții optimismul. 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Îți place să planifici și să organizezi, așa că probabil ai fost surprins de nevoia bruscă de a călători. Spre deosebire de restul semnelor din această listă, nu ești unul care să decoleze noaptea, fără planuri sau program. Dar te-ai simțit puțin pierdut fără să ai cel puțin această opțiune. Călătoriile sunt preferatele tale. Muncești din greu și nimic nu face ca asta să merite mai mult decât o călătorie cu cei mai apropiați prieteni. Tu ești persoana cu itinerariul minuțios și te asiguri mereu că atingi toate obiectivele turistice. Iubești un oraș plin de muzee și galerii, dar aceste planuri ar putea rămâne în așteptare pentru o perioadă mai lungă de timp. De ce să nu încerci câteva tururi virtuale pentru a ușura puțin această perioadă ?

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ești excentric și impulsiv și nu te descurci prea bine cu limitările. Acesta este motivul pentru care ai resimțit ca pe un atac persoanal toate aceste restricții de călătorie. Te-ai gândit la o vară plină de excursii spontane și petreceri de noapte pe plajă, nu de apeluri video și de munca de acasă. Ești mereu plin de energie, astfel încât nu poți să călătorești virtual. Ca un semn de aer adevărat, vrei doar să mergi acolo unde te duce vântul.


 

 

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop zodii vară calatorii