x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 6 zodii care vor să-și trăiască viața în lux

6 zodii care vor să-și trăiască viața în lux

de Moira Dună    |    07 Aug 2024   •   00:20
6 zodii care vor să-și trăiască viața în lux
Sursa foto: Hepta

Tuturor ne plac lucrurile scumpe, dar unele semne zodiacale sunt mai înclinate spre lux decât altelte.

Taur
De la restaurante scumpe până la excursii săptămânale la mall, Taurul iubește luxul. Încăpățânați de ambițioși, muncesc din greu pentru a duce o viață fastuoasă. Cumpără cât mai multe mărci de designer și le place să poarte îmbrăcăminte de calitate. 

Capricorn
Capricornilor nu le este frică de lucrurile practice. Ei își gestionează bine banii și au, de obicei, fondurile necesare pentru a se răsfăța puțin. De la deținerea celor mai buni pantofi până la cumpărarea celor mai fiabile mașini, aceste semn de pământ nuse  deranjează să cheltuiască puțin mai mult pe articole de calitate.

Scorpion
Scorpionilor le plac lucrurile scumpe pentru că visul lor a fost întotdeauna să-și permită. În spatele eticii lor de muncă, semnul de apă vede luxul drept răsplata pentru munca lor grea. De la cazarea în cele mai bune hoteluri până la masa la un restaurant elegant, le place să se răsfețe cu ceea ce îi face să se simtă demni.

Leu
Leilor le place să se exagereze cu lucrurile mai frumoase din viață. Adesea aleg mărci de ultimă generație decât cele care le-ar putea economisi niște bani. De obicei le lipsește caracterul practic, așa că pot veni acasă cu mai mult de jumătate din magazin.

Balanță
Balanțele iubesc lucrurile frumoase. Și ce este mai frumos decât o geantă de designer? Acolo sus, alături de Leu și Taur, Balanțele devin dependente de cumpărături pentru că nu se satură de ceea ce le atrage atenția. De la cele mai fanteziste mașini la cele mai splendide bijuterii, aceste semne de aer au gusturi scumpe, și știu asta.

Berbec
Berbecii sunt mari cheltuitori. Își cumpără lor înșiși și celor dragi cele mai scumpe produse. Ei trăiesc pe deplin și nu ezită niciodată să cheltuiască. De la cele mai elegante restaurante până la cele mai grozave vacanțe, acest se,n de foc va dori întotdeauna să se răsfețe, potrivit collective.world.

 

×
Subiecte în articol: zodii lux astrologie