x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Care sunt cele mai amabile zodii

Care sunt cele mai amabile zodii

de Moira Dună    |    02 Oct 2020   •   12:31
Care sunt cele mai amabile zodii
Sursa foto: pixabay.com

După ce ai ieșit dintr-o relație cu o persoană care s-a purtat urât, începi să apreciezi cât este de bine să stai pe lângă oameni amabili. Însă diferența între a fi drăguț și a te purta amabil este mai mare decât crezi, scrie yourtango.com.

Un om poate fi drăguț doar pentru a da bine în lume, dar cineva amabil va face lucruri frumoase pentru cei din jur. 

Prin urmare, zodiile amabile fac diferența în viața celorlalți. O persoană amabilă este mai puțin egocentrică, așa încât, atunci când o întâlnești vrei să te agăți de ea. Este genul de prieten sau partener care stă lângă tine atunci când ai nevoie. Oamenii amabili nu se simt obligați să se poarte într-un anumit fel, se poartă astfel pentru că aceasta este personalitatea lor. Din păcate, pentru mulți, bunătatea este un fel de lucru îndepărtat. În viață și în dragoste  însă, vrei pe cineva care este amabil.

1. Pești (19 februarie - 20 martie)

Peștii sunt amabili cu orice ființă vie. Opresc mașina pe autostradă pentru a salva un câine sau pentru a cumpăra cafea unei persoane necunoscute. De asemenea, sunt incredibil de răbdători. Oamenii apreciază răbdarea Peștilor și se simt confortabil mergând la ei cu problemele lor și cu eșecurile în dragoste. Acest semn zodiacal este intuitiv și plin de compasiune, astfel încât ei știu ce deranjează pe cineva înainte ca persoana respectivă să spună un singur cuvânt.

2. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Fecioarele sunt întotdeauna acolo pentru a te ajuta, indiferent dacă te cunosc sau nu. Dacă mașina ta. se strică sau nu poți găsi ajutor în alte moduri, ei sunt acolo pentru a te ajuta. Sunt extrem de inteligenți, așa că, dacă nu au răspunsul, Fecioarele știu unde să-l găsească. Ele nu se prefac că ascultă, în timp ce mintea lor pleacă la o mie de mile depărtare. Sunt prezente și iau în considerare fiecare cuvânt. 

3. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanțele sunt empatice și pline de compasiune, motiv pentru care sunt atât de amabile cu ceilalți. Își vor oferi la locul lor din metrou, vor ține ușa unui domn cu baston și vor face voluntariat. Balanțele îi tratează pe ceilalți cu respect și sunt politicoase. De asemenea, tind să trateze pe toată lumea cu bunătate și generozitate. Uneori, lucrurile mici fac o mare diferență. 

4. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemenii sunt amabili și nu judecă. Sunt deștepți și vor face tot posibilul să se asigure că celălalt se simte confortabil și binevenit în prezența lor. Ei tind să vadă binele în oameni, ceea ce favorizează empatia și compasiunea. Gemenii știu ce trebuie să spună ce ai nevoie să auzi. Uneori, poate fi doar un cuvânt bun.

5. Leu (23 iulie - 22 august)

Leii sunt renumiți pentru bunătatea lor și sunt săritori. Ei îți arată cu ușurință și adesea dragostea și afecțiunea, nu iau nimic de la sine înțeles și îi tratează pe ceilalți cu grijă și compasiune. Leii îi pot ajuta pe ceilalți, chiar în detrimentul lor. Loialitatea este o altă trăsătură puternică, așa că dacă ai un Leu de partea ta, nu trebuie să te îndoiești că vor fi lângă tine când ai nevoie de ei.

6. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Berbecii sunt autentici, nu bârfesc, și se țin de cuvânt. Sunt curioși, ceea ce înseamnă că pot găsi ceva fascinant în oricine. Dacă o persoană este tristă, Berbecul îl va ajuta să se simtă mai bine organizând ceva distractiv sau luându-l înt-o călătorie. Au o inimă imensă și multă bunătate.


 

 

×
Subiecte în articol: horoscop zodiac