x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cele 3 semne zodiacale care urăsc să călătorească

Cele 3 semne zodiacale care urăsc să călătorească

15 Mar 2018   •   11:45
Cele 3 semne zodiacale care urăsc să călătorească

Planeta este plină de locuri minunate care merită vizitate, însă, dacă suntem realişti, trebuie să luăm în considerare şi faptul că nu toată lumea preferă să călătorească. În fond, aceste trei semne zodiacale urăsc să călătorească: Taur, Fecioară şi Scorpion, potrivit Elite Daily.

Taur

Acasă este locul cel mai bun din lume pentru Tauri, iar statul acolo este cel mai bun mod prin care pot scăpa de stres. Când îşi părăsesc locuinţa, intră într-o stare de alertă care, inevitabil, aduce şi stres. Le este atât de greu să se relaxeze într-un mediu nou, încât preferă confortul oferit de propria locuinţă.

Fecioară

Vărsătorii sunt meticuloşi şi strategici când călătoresc, îşi planifică fiecare zi şi se stresează la gândul că lucrurile nu vor merge aşa cum plănuiesc. Din păcate, imprevizibilul apare, iar călătoriile lor se transformă din relaxare în stres continuu.

Scorpion

Scorpionilor nu le place să se adapteze, motiv pentru care a fi flexibili şi deschişi la noi propuneri este mult prea mult pentru ei. Orice lucru mărunt care îi deranjează va fi discutat la nesfârşit, motiv pentru care oamenii cu care călătoresc o să aibă nevoie de o altă vacanţă după. Dacă un Scorpion nu se distrează, nimeni nu o va face.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zodiac calatorii