x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cum convingi fiecare zodie să își ia un angajament serios în relație

Cum convingi fiecare zodie să își ia un angajament serios în relație

de Moira Dună    |    29 Mai 2024   •   21:30
Cum convingi fiecare zodie să își ia un angajament serios în relație
Sursa foto: Hepta

Dacă alergarea după parteneri nu este ceva care să te atragă, probabil că ești o persoană monogamă, iar asta înseamnă că ai nevoie de ununl singur în această viață.

Ai nevoie de acel contract de angajament semnat și parfat, astfel încât să te poți simți în largul tău pentru tot restul zilelor tale. Îți dorești pe cineva loial. Și, ghici ce? Nu esti singurul. Cele mai multe, dar nu toate, semnele zodiacale tânjesc la o relație de lungă durată cu o persoană dragă. Și nu vor o relație deschisă, nici să fie înșelați, mințiți, și nici nu cred că nu sunt la modă pentru că vor monogamie, potrivit yourtango.com.

Pe de o parte, ești norocos, majoritatea oamenilor își doresc relații serioase; pe de altă parte, bine ai venit pe această planetă, unde majoritatea oamenilor își înșală perechea la un moment dat.

Deci, cum să obții un angajament de la partenerul său fără să pară o amenințare cu moartea? Ei bine, în funcție de zodia viitorului tău partener, rațiunea este diferită pentru fiecare persoană.

Berbec

Pentru a determina un Berbec să-și asume o relație, trebuie să știe că ești mereu disponibil sexual. Sau te va înșela dacă nu este mulțumit, așa că atunci când ești cu un Berbec asigură-te că ești mereu la dispoziția lui. Berbecul este serios în ceea ce privește sexul și, dacă nu reușești să-i faci pe plac, va pleca în altă parte.

Taur

Taurul este un semn fidel, iubitor, iar dacă vrei să-ți fie dedicat, atunci mai bine te asiguri că este îndrăgostit de tine. Este singurul lucru care îți garantează fidelitatea.

Vrea să fie credincioș celui pe care îl iubesc dar dacă nu este îmdrăgostit nebunește de tine, te va înșela. Este atat de simplu.

Gemeni

Pentru ca un Geamăn să-și ia un angajament trebuie să-i dovedești că ești un caz special și o cauză pierdută. Gemenii sunt interesați doar să te salveze, indiferent dacă ai nevoie sau nu de salvare.

Ei trebuie să se simtă superiori și, dacă vrei să-și dedice timpul doar pentru tine, ar fi bine să fii suficient de patetic pentru ca Gemenii să se simtă superiori. Gemenii se angajează doar în cauzele pierdute.

Rac

Racii sunt prezenți pentru angajament, dar nu pentru angajament gol; ei vor casă, mașină, evenimente, petreceri — vor lucrurile materiale. Și, în schimb, vei obține bunătatea, sexul, dragostea și orice altceva vrei. Doar ține pasul cu plățile și vei avea angajamentul.

Leu

Pentru a convingeun Leu trebuie să fii inovator, interesant, plin de farmec, inteligent și, sperăm, bogat. Leului îi plac foarte mult banii și securitatea, ca să nu mai vorbim de orele de admirație pe care va trebui să i le oferi.

Nu este chiar o garanție că vei primi angajamentul monogam, deoarece sunt oarecum incapabili de monogamie, dar te vei distra cât timp sunteți împreună.

Fecioară

Fecioara are nevoie de un contract semnat, de preferință în sânge, care să precizeze că, dacă încalci contractul cu o infidelitate, ești de acord să te arunci în cușca leului, când leul este cel mai înfometat.

Fecioara nu are răbdare pentru nimic mai puțin decât un angajament orb; fie te înscrii pentru pachetul complet de prizonier al iubirii, fie ți se arată ușa.

Balanță

Balanta nu se va angaja. Îți va spune că o va face, dar nu o va face. Te va minți în baza contractului și va încălca angajamentul.

Balanța nu are intenția de a face vreodată altceva decât ceea ce își dorește și, de cele mai multe ori, nu este vorba despre monogamie sau angajament față de nimeni. Cu alte cuvinte, mergi după o Balanță și primești ceea ce meriți.

Scorpion

Destul de interesant, Scorpionul, semnul sexului și al violenței, este, de asemenea, foarte iubitor. Își dorește cu adevărat liniștea și confortul unei relații bune și de modă veche.

Scorpionul este un partener grozav și fidel, și se va angaja cu ușurință într-o relație pentru toată viața.

Săgetător

Dacă vrei un partener Săgetător, nu-ți face griji că te înșală. Pentru ceea ce trebuie să-ți faci griji nu este sexul pe care îți imaginezi că îl va avea cu ceilalți, ci timpul singur de care are nevoie pentru a supraviețui.

Săgetătorul nu vrea să fie într-o relație serioasă. Nu pentru că îi este frică să aibă un singur iubit, ci pentru că vrea să fie singur.

Capricorn

Un Capricorn hotărât este o idee bună pentru afaceri dar când vine vorba de dragoste și relație, ei bine... în cele din urmă nu este interesat de o conexiune sexuală cu o singură persoană, pe viață. De fapt, preferă relațiile deschise.

Pentru a-l convinge să își ia angajamente, ar trebui să promiți mai mult decât poți oferi. Capricornul nu este cea mai serioasă persoană.

Vărsător

Atâta timp cât nu î faci să creadă că îl ții închis pe veci, s-ar putea să poți obține un angajament de la un Vărsător.

Nu este că au nevoie de mulți parteneri sexuali, doar nu le place ideea de a fi blocați; vor fi credincioși, atâta timp cât nu au senzația că sunt urmăriți.

Pești

Tot ce trebuie să faci este să te uiți la el și să exprimi iubire. Și este al tău pentru totdeauna. Peștii trăiesc pentru angajament, iar relația înseamnă siguranță pentru ei.

Este foarte ușor să-i faci pe Pești să-și asume angajamente față de tine, ceea ce înseamnă că ai responsabilitatea de a fi bun și fidel cu ei. Nu-i răni! Îți vor oferi totul.

 

×
Subiecte în articol: zodii relatie angajament iubire