x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul chinezesc 2023: Iepurele de Apă, un an al speranței. Previziuni pentru fiecare zodie

Horoscopul chinezesc 2023: Iepurele de Apă, un an al speranței. Previziuni pentru fiecare zodie

de Moira Dună    |    22 Ian 2023   •   15:50
Horoscopul chinezesc 2023: Iepurele de Apă, un an al speranței. Previziuni pentru fiecare zodie
Sursa foto: Hepta

Anul Iepurelui de Apă începe duminică, 22 ianuarie 2023, în zodiacul chinezesc.

Iepurele este simbolul longevității, păcii și prosperității în cultura chineză, iar 2023 este considerat un an al speranței.

Lăsăm astfel în urmă tumultuosul an al Tigrului pentru a intra într-o perioadă mai blândă.  Anii anteriori și următorii ai Iepurelui sunt 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023 și 2035. Dacă te-ai născut într-unul dintre ani, atunci ești Iepure. Spre deosebire de astrologia occidentală, individualistă, horoscopul chinezesc este unul care se adresează colectivității. 

Iepurele este al patrulea din zodiac. Legenda spune că împăratul de jad a decis să atribuie zodiacului 12 animale. Ordinea lor a fost stabilită după rapiditatea cu care au ajuns la palat. Șobolanul, Boul și Tigrul au fost primii trei care au sosit, iar Iepurele a urmat la scurt timp după. Se mai spune că umbrele văzute pe satelitul natural al pământului reprezintă un iepure. Mitologia chineză consideră că iepurele este mându de viteza cu care se mișcă. Se crede că oamenii născuți sub acest semn sunt vigilenți, plini de spirit, iute la minte și ingenioși. Ei caută liniștea și pacea.

Iepurele aduce în 2023 oportunități la locul de muncă. Șansele vor veni de nicăieri iar succesul nu depinde în totalitate de noi și de munca pe care o depunem. 

Vor fi însă presiuni mai mare pe venituri, care vor ajunge cu întârziere. Avansul în carieră va fi separat de câștigurile financiare până în a doua jumătate a acestui an, și chiar în 2024. Este astfel important să avem grijă la resurse și să nu cheltuim peste posibilități. Deci este timpul să renunțăm la extravaganțe. 

În dragoste, veștile sunt bune. Anul va fi stabil din punct de vedere sentimental iar relațiile vor avea un parcurs lin. Cei aflați în cuplu vor trebui să fie atenți la gelozia partenerului, care ar putea duce la certuri și chiar despărțiri. În schimb, vor trebui să fie mai receptivi la nevoile celuilalt. Persoanele singure vor avea mai multe șanse de a întâlni persoana potrivită.

În privina sănătății fizice, trebuie să avem grijă la afecțiunile anterioare deoarece se pot reîntoarce, așa că trebuie să ne îngrijim mai mult, să mergem la medic, să facem analize. Pe plan emoțional vom avea parte de unele supărări, anxietate, deprimare. Pentru a depăși aceste stări, trebuie să ne eliberăm pe provocările din viața noastră. Ne vor ajuta yoga, meditația, exercițiile fizice, alimentația sănătoasă. 

Iată care va fi influența Iepurelui de Apă asupra fiecărei zodii:

Iepure

Pentru cei născuți chiar în zodia conducătoare a acestui an, va fi o perioadă de adversitate. Așa că trebuie să depuneți mai multe eforturi pentru a face față provocărilor. Drumul nu va fi prea lin dar „un curcubeu va apărea după furtună”.

Dragon 

Averea dragonilor va fi afectată, dar experții spun că nu trebuie să vă faceți griji prea mult, deoarece stelele norocoase vă vor ghida. În carieră lucrurile vor fi bune, vă veți dezvolta înct și sigur, iar în dragoste nu se va întâmpla nimic spectaculos. 

Șarpe

Vă veți îndrepta îmntr-o direcție bună iar norocul Șarpelui va fi în general stabil. Cu toate acestea, există lucruri bune și rele, așa că influența lor asupra voastră va fluctua în funcție de noroc. 

Cal

Veți avea parte de un an conflictual, cu un impact mare asupra averii voastre. O perioadă cu suișuri și coborâșuri, iar la locul de muncă trebuie avută mai multă grijă.

Oaie

Un an relativ turbulent, așa că cel mai bine este să-l abordați cu optimism și cu perspectiva de a profita de vremurile bune. Apar oportunități în carieră.

Maimuță 

Lucurile sunt amestecate dar Maimuța va avea parte, ca de obicei, de noroc. Așa că anul va fi lin pentru ea. 

Cocoș 

Cocoșii vor avea parte de opoziție. Pentru a depăși diferitele provocări, mențineți o atitudine optimistă și depuneți mai mult efort decât anul trecut. Deși cariera și finanțele nu sunt atât de bune, în dragoste va fi bine. 

Porc 

Veți sta bine cu partea financiară dar trebuie să acordați mai multă atenție sănătății și există risc de pierdere a proprietății. Este recomandabil să munceiți din greu pentru a avea surprize și câștiguri plăcute neașteptate.

Șobolan

Șobolanul este primul semn dintre cele 12, în timp ce Iepurele este al patrulea. Prima și a patra zodie tind să se ia la întrecere. Prin urmare, veți întâmpina multe obstacole. 

Bou 

Boul este al doilea semn din astrologia chineză, iar Iepurele al patrulea. A doua și a patra zodie se ajută reciproc, indicâmnd astfel noroc în acest an. Îmnsă va trebui să munciți din greu pentru a profita de orice ocazie pentru a obține succes.

Tigru 

Veniturile tigrilor sunt în creștere, comparativ cu anul trecut, și se spune că aceștia au în destin să aibă o viață confortabilă. Lucrurile sunt în general bune pentru Tigrii, vor fi doar câteva răsturnări și întorsături în acest proces. Sunt încurajați să învețe lecții utile din eșecuri și să fie calmi în situații dificile pentru a evita conflictele.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: zodiac chinezesc iepurele de apa horoscop