x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 1/2 iunie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop de weekend, 1/2 iunie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

31 Mai 2013   •   21:05
Horoscop de weekend, 1/2 iunie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Ziua de azi confera tuturor pragmatism, disciplina si harnicie. Este o zi potrivita pentru activitati care cer atentie la detalii, indemanare si rabdare. Ni se ofera sansa de a face alegeri foarte bune, bazate in primul rand pe intuitie.

astrolog Nicoleta Svârlefus
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

________________________________________





Berbec
Sambata ar fi bine sa fii cat mai discret si sa te gandesti pe indelete la evenimentele din viata ta. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele picioarelor si aparatului digestiv, de aceea hraneste-te sanatos si odihneste-te mai mult. Duminica te vei simti mai bine, insa evita sa te implici in prea multe trebui. Planifica-ti activitatile saptamanii viitoare si bucura-te de prezenta celor dragi. Atentie la drum, daca esti nevoit sa calatoresti!  

Taur
Finalul acestei saptamani iti aduce in atentie prietenii. Relatiile cu acestia sunt amestecate si pline de neprevazut. Tine-te departe de frivolitati si bazeaza-te doar pe fortele tale. Duminica, astrele iti recomanda interiorizare, singuratate si o ingrijire deosebita a sanatatii. Capitolul financiar iti creeaza neplaceri si de aici starile tale de spirit sunt fluctuante. Segmentele capului sunt vulnerabile, asa incat detaseaza-te de cotidian si odihneste-te.

Gemeni
Este posibil sa fii invitat la evenimente mondene cu multa lume. Prezinta-te cum se cuvine si abtine-te de la remarci sarcastice. Ai multa energie si dorinta de implicare in mai multe treburi deodata, insa ar fi bine sa te rezumi la strictul necesar. Dupa-amiezele weekend-ului sunt favorabile exercitiilor fizice usoare, plimbarilor in aer liber si intalnirilor cu prietenii. Atentie la imaginea pe care le-o oferi altora despre tine!

Rac
Iti sunt favorizate activitatile culturale si implicarea in studii aprofundate. Activitatile din domeniul socio-profesional iti pot crea neplaceri, de aceea fii prudent. O discutie cu un sef te va duce mai aproape de ideea de a-ti schimba domeniul muncii. Se pare ca deja iti faci planuri secrete in acest sens si bine ar fi ca deocamdata sa ramana secrete. Ingrijeste-ti sanatatea aparatului respirator si a ficatului. Atentie la dusmanii ascunsi de la serviciu!

Leu
Weekend-ul iti aduce in atentie situatia bugetului. S-ar putea sa fie nevoie sa achiti facturi si taxe mai vechi sau sa iti revizuiesti relatiile cu institutiile financiare. Exista multa confuzie, iluzie si probabilitate mare de erori in domeniul financiar. Sunt vizati banii si bunurile pe care le detii cu altii, partajele specifice unui divort si mostenirile. Fii prudent, verifica-ti toate documentele si achita-ti darile la timp. Duminica este favorabila activitatilor culturale.

Fecioară
Relatiile parteneriale sunt tensionate zilele acestea. Sunt posibile discutii aprinse, datorita faptului ca esti implicat mai mult in activitatile profesionale si pe undeva asa este. Dorinta de afirmare sociala este la cote mari, neglijandu-ti astfel apropiatii sau indatoririle de rutina. Atentie ca nemultumirile sau neintelegerile ies la iveala in vazul si auzul lumii si asta iti poata dauna mult. Echilibreaza-ti actiunile si reactiile!

Balanţă
Sambata esti tentat sa iti continui munca de la serviciu sau sa te ocupi de treburile de rutina ale casei. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca organismul este obosit si se pot accentua afectiunile legate de sistemul circulator, limfatic si digestiv. Duminica, partenerul de viata fie te invita la un film, fie are nevoie de sfaturi legate de studii sau calatorii in strainatate. Exista tensiuni, dar le poti aplana cu putin efort. Acorda o atentie sporita relatiilor parteneriale! 

Scorpion
Sambata sunt momente favorabile pentru a te ocupa de un hobby, de copii sau de persoana iubită. Pot iesi scantei in relatiile sentimentale, insa daca ai sa accepti si parerile lor, vei depasi cu bine momentele neplacute. Duminica ar fi bine sa fii atent la sanatatea intregului organism, insa cele mai vulnerabile sunt segmentele capului. Evita tratamentele alopate pe cat posibil si orienteaza-te catre odihna, remedii naturiste si plimbari usoare in aer liber. 

Săgetător
Treburile casnice iti sunt favorizate sambata. Ai avea succes la redecorarea spatiului locativ, la planificarea reparatiilor de anvergura sau pentru planuri de achizitionare a unor bunuri patrimoniale. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate si cu greu se poate cadea la pace pe orice tema. Duminica se intrezareste o petrecere surpriza sau intalniri amoroase. Evita excesele si frivolitatile. Daca te-ai ocupa mai mult de un hobby ai avea reusite spectaculoase.

Capricorn
Sambata se intrezaresc fie calatorii scurte la rude sau prieteni, fie etape de invatare sau de sutinere a unor probe si examene. Gandirea si comunicarea iti sunt umbrite, asa incat ai grija la vorbe si fapte. Recomandabil este sa eviti provocarile si deciziile majore. Duminica, sufletul tau va dori intimitatea caminului si prezenta membrilor familiei. Atentie la sursele de foc si de aer din spatiul locativ! Un membru al familiei ti-ar putea solicita ajutorul.

Vărsător
Finalul acestei saptamani este favorabil cheltuielilor necesare traiului zilnic. La o verificare atenta a veniturilor tale obtinute din activitatea desfasurata la un loc de munca, ai observa ca muncesti prea mult fata de cat castigi. Cheltuieste strictul necesar si evita imprumuturile, investitiile sau speculatiile. Energia vitala este fluctuanta si de aici si starile tale de spirit. Duminica sunt momente favorabile pentru intalnirile cu rudele sau prietenii apropiati.

Peşti
Sambata demonstrezi toane si capricii. Nemultumirile tale interioare le reversi asupra altora, ceea ce nu este nici corect si nici sanatos. Controleaza-ti reactiile si lucreaza perseverent la propria-ti personalitate. Duminica intervin aspecte financiare. Ori se zvoneste ca vei primi o suma importanta de bani, ori un cadou deosebit, ori apar informatii noi vizavi de conditiile de munca de la serviciu. Fii prudent si cumpatat in toate!  



________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


×