x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 12/13 ianuarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop de weekend, 12/13 ianuarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

12 Ian 2013   •   01:08
Horoscop de weekend, 12/13 ianuarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Berbec
Weekend-ul acesta, vrei nu vrei, vei avea de-a face cu prietenii. Pot veni catre tine informatii pretioase, mai ales legate de planul profesional. Selecteaza-le atent si retine doar ce iti este de folos. Unele relatii de prietenie se pot strica iremediabil zilele acestea, dar asa este mai bine. Fii prudent in discutii, tine-ti firea si evita provocarile celorlalti. Un protector important isi poate retrage influenta. Pe de alta parte sunt momente bune de a te indeparta de oamenii nepotriviti, care roiesc din belsug in preajma ta acum.

Taur
S-ar putea sa ai probleme serioase cu sefii sau autoritatile. Gandeste-te bine la cariera ta profesionala, la statutul social si la imaginea in ochii celorlalti. Foarte usor si iremediabil ti se pot deteriora toate acestea. Pe cat posibil retrage-te din prim-planul vietii cotidiene si linisteste-ti sufletul. Probleme pot aparea datorita carentelor tale legate de pregatirea profesionala sau de modul in care relationezi cu partenerii si colegii. Fii prudent in ganduri, declaratii si fapte. Unele relatii profesionale se vor rupe definitv.

Gemeni
Relatiile cu strainatatea sunt destul de zgomotoase la finalul acestei saptamani. Sunt posibile altercatii cu cei aflati peste hotare, iar de aici si pana la ruperea acestor relatii este un pas minuscul. Gandeste-te bine, fii prudent, deoarece se pot strica relatii avantajoase. Pe de alta parte ti se poate reprosa de catre cei apropiati faptul ca esti insuficient pregatit pentru viata sau pentru o cariera profesionala stralucita. Evita controversele, dar ia aminte la ce ti se spune. Dacă esti nevoit sa calatoresti, verifica atent toate detaliile.

Rac
Relatiile parteneriale iti pot da batai de cap la sfarsitul acestei saptamani, datorita banilor si bunurilor detinute in comun cu altii. Verifica-ti bugetul, achita-ti la timp datoriile si evita sa faci altele. Relatiile cu institutiile financiare sunt conflictuale, de aceea verifica atent toate documentele. Ai putea fii tentat de imprumuturi sau investitii, insa nu se recomanda. Descurca-te cu ce ai si fii increzator ca universul iti va oferi tot sprijinul necesar. Pe de alta parte, rezerva-ti momente de relaxare si priveste lumea inconjuratoare si prin prisma planurilor spirituale.

Leu
Partenerul de viata sau colaboratorii iti cer toata atentia si eforturile. Conflictele pot lua amploare din te miri ce si de aici se vor strica relatii bune. Pe de alta parte ar fi bine sa iti selectezi actualii colaboratori, sa scapi de cei nepotriviti si sa iti alcatuiesti o strategie viabila de a atrage in viata ta oamenii potriviti. Daca se contureaza neplaceri in relatia cu partenerul de viata, fii prudent și atent la doleantele sale. Esti prea absorbit de munca si serviciul tau deocamdata, aspect ce este greu de acceptat de cei dragi.

Fecioara
Se pare ca tot la serviciu iti sunt indreptate gandurile si eforturile la finalul acestei saptamani. Atentie ca muncesti prea mult si risti sa iti obosesti mult organismul. Relatiile colegiale sunt tensionate si cu greu se poate ajunge la un consens. Bazeaza-te doar pe fortele tale, dozeaza-ti eforturile si selecteaza atent prioritatile. Exista si activitati la serviciu care ti se pun in carca, dar care ar trebui realizate de altcineva. Sanatatea este deficitara pe segmentul inimii si aparatului circulator. Consultatiile medicale si interventiile chirurgicale pot fi la ordinea zilei.

Balanta
Relatiile sentimentale iti vor da multe batai de cap la finalul acestei saptamani. Fii prudent, pentru ca foarte usor se pot rupe relatiile existente. Evita implicarea sentimentala in relatii cu persoane putin cunoscute. Pentru alti nativi, tema principala a acestor zile vor fi copiii si nazbatiile lor. Bine ar fi sa iti linistesti sufletul, ocupandu-te de un hobby sau de organizarea unei mici petreceri surpriza pentru cei dragi. Atentie la dialogurile cu membrii familiei, deoarece iti pot strica cheful de aventuri si planurile de viitor.

Scorpion
Finalul acestei saptamani ar fi recomandabil sa il petreci acasa, langa cei dragi. Sunt zile bune pentru curatenii generale, reparatii curente sau reamenajari interioare. Atentie la sursele de foc si de aer din spatiul locativ, deoarece se pot produce avarii greu de controlat si remediat. Pe de alta parte, subiectele legate de achizitionarea unei case, cumpararea sau vanzarea de terenuri si bunuri au succes in dialogurile cu membrii familiei. Emotivitatea este la cote inalte. Aminteste-ti lucrurile frumoase petrecute alaturi de rude si prieteni, lasand deoparte resentimentele din trecut.

Sagetator
Se pare ca weekend-ul acesta esti mai mult pe drumuri. Sunt posibile mici calatorii la rude sau prieteni, fie in scop profesional, fie de agrement. Recomandabil este sa pleci la drum doar daca este absolut necesar. Asta deoarece totul sta pe un bulgare de dinamita si foarte usor se pot isca neplaceri sau conflicte cu ceilalti. Fii atent la modul in care vorbesti cu ceilalti, pentru ca ai tendinta de a fi prea taios. Linisteste-ti sufletul, citind o carte buna sau vizionand un film amuzant.

Capricorn
Finantele vor fi preocuparea ta majora la finalul acestei saptamani. Castigurile obtinute din activitatea desfasurata la un loc de munca sunt nemultumitoare, deocamdata, insa ai incredere ca vor veni si vremuri mai bune. Fereste-te de a cheltui pe lucruri inutile. Pe de alta parte, energia vitala este fluctuanta si de aici se poate accentua o stare de nervozitate. Dozeaza-ti eforturile si ai mai multa grija de sanatatea ta. Gandeste-te la noi variante de castig financiar pe termen lung.

Varsator
Esti foarte agitat in weekend-ul acesta. Vrei sa faci multe si marunte, ba pe deasupra te implici si fara sa fie cazul in viata altora. Excesul de energie il poti diminua prin exercitii fizice la o sala de sport, prin plimbari in aer liber sau pur si simplu prin a-ti croi pe indelete planuri noi de viitor. Relatiile cu ceilalti sunt tensionate, dar tu esti factorul recalcitrant de data asta. Atentie ca poti strica relatii bune fara sa iti dai seama.

Pesti
Tu esti foarte retras zilele acestea. Sufletul tau are nevoie de odihna si singuratate deocamdata. Bine ar fi sa te plimbi in aer liber, sa tii o dieta si sa te gandesti la evenimentele si oamenii din viata ta. Dusmanii ascunsi iti pandesc fiecare miscare, asa incat fii prudent, discret si ai incredere doar in Divinitate. Unele afectiuni legate de circulatia sanguina si de picioare se pot accentua. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil zilele acestea! 


________________________________________________
● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal. 
Website: www.astrocafe.ro 
________________________________________________

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic