x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 13/14 aprilie 2013. Vezi ce ti se va intampla

Horoscop de weekend, 13/14 aprilie 2013. Vezi ce ti se va intampla

13 Apr 2013   •   00:22
Horoscop de weekend, 13/14 aprilie 2013. Vezi ce ti se va intampla

 astrolog Anca Gordin Stoica  
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 
________________________________________




Berbec 
Sambata este potrivita pentru cumparaturile necesare traiului zilnic. Esti nemultumit de finantele de care dispui, insa daca analizezi cinstit vei constata ca beneficiezi de suficiente resurse pentru a te descurca onorabil cu toate platile. Atentie ca energia vitala iti joaca feste, astfel incat bine ar fi sa eviti eforturile fizice si intelectuale. Duminica se anunta intalniri si dialoguri furtunoase cu rudele si prietenii apropiati. Vorbeste cat mai putin!


Taur 
Finalul acestei saptamani iti aduce in atentie faptul ca ar trebui sa iti revizuiesti atitudinea si relatiile cu cei din jur. Esti obosit, iar mentalul iti este foarte incordat. Dusmanii ascunsi sunt pe faza si tes mult si bine conflicte pe termen lung. Depinde numai de tine sa se deruleze lucrurile in favoarea ta. Duminica, gandurile iti sunt atrase de castigurile tale din activitatea desfasurata la un loc de munca. Iti vin multi bani pare-se, insa si cheltuielile sunt pe masura.


Gemeni 
Sambata ar fi bine sa te odihnesti si sa eviti spatiile aglomerate. Afectiunile legate de gat si aparat uro-genital se pot accentua. Remediile naturiste, o dieta de sezon si hidratarea suficienta iti sunt cele mai potrivite zilele acestea. Duminica te vei simti mai bine, insa nu forta nota. Programeaza-ti treburile saptamanii viitoare, dar ia in calcul si neprevazutul. Evita discutiile intime sau frivole cu prietenii.


Rac 
La sfarsitul acestei saptamani ai de-a face cu prietenii sau cu persoanele care pretind ca te protejeaza si sustin in demersurile tale socio-profesionale. Provocarile acestor persoane sunt mari, au scopuri total diferite de ale tale, asa incat evita sa le dai apa la moara. Beneficiezi de sanse vizibile de ridicare in rang, dar multi doresc sa ti le fure. Duminica este o zi potrivita pentru odihna, plimbari in aer liber si meditatii in locuri sfinte. Sanatatea este vulnerabila.


Leu 
Finalul acestei saptmani iti aduce evenimente mondene, cu multa lume. Sunt posibile provocari neplacute din partea unor persoane cu functii inalte, dar cu putin efort si bunavointa vei depasi totul cu bine. Discutii aprinse se vor isca pe teme filozofice sau de crez personal. Controleaza-ti reactiile si modul in care iti exprimi opiniile. Ar fi bine sa iti reevaluezi relatiile de prietenie si sa renunti la cele nepotrivite.


Fecioara 
Sambata este o zi potrivita rafinarii sufletesti prin activitati culturale. Vizioneaza un spectacol de teatru, un film bun sau imbogateste-ti cunostintele cu teme noi spirituale. S-ar putea sa te gandesti la calatorii indepartate, insa un simplu dialog cu cineva aflat departe de tara iti poate alina dorul de duca. Pe de alta parte, duminica se intrezareste zarva mare in jurul tau. Ori mergi la o intalnire importanta cu multa lume, ori la tine acasa se autoinvita la fel de multa lume.


Balanta 
Weekend-ul anunta faptul ca trebuie sa fii mai atent cu finantele. Achita-ti la timp facturile sau alte tipuri de datorii, pentru ca exista riscul sa ramai restant multa vreme. Exista restrictii serioase la acest capitol, asa incat fii vigilent. Duminica sunt posibile vesti din strainatate. Unele sunt neplacute, dar si ele iti sunt de folos. Daca trebuie sa inveti sau sa sustii probe, pregateste-te temeinic.


Scorpion 
Colaboratorii din cadrul unui proiect, partenerul de viata sau cel de afaceri te vor provoca la discutii aprinse zilele acestea. Ti se poate reprosa faptul ca muncesti prea mult singur si pe ceilalti ii neglijezi. Ia aminte la ce ti se spune si corecteaza lucrurile. Este nevoie sa lucrezi in echipa si sa ii lasi si pe ceilalti sa se evidentieze. Duminica va trebui sa iti verifici bugetul de venituri si cheltuieli si sa planifici achitarea unor datorii restante.


Sagetator 
Sambata se pare ca iti vei continua activitatea de la serviciu sau te ocupi de treburile de rutina ale casei. Atentie ca sanatatea este vulnerabila si ar fi bine sa iti dozezi eforturile. De evitat zilele acestea consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil. Odihna, aerul proaspat si o dieta usoara iti sunt de mare ajutor. Duminica, provocarile majore vin de la partenerul de viata si de la colaborarile in care esti implicat.


Capricorn 
Copiii si persoana iubita sunt temele principale ale zilei de sambata. Ifosele lor te pot necaji, dar fii mai intelegator si ocupa-te mai mult de tine. Un hobby ti-ar aduce momente de liniste si voie buna. Duminica se pot accentua afectiunile legate de aparatul respirator si ficat. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca exista riscul sa exagerezi cu munca si de aici organsimul sa iti dea semnale alarmante.


Varsator 
Finalul saptamanii iti aduce in atentie familia si treburile gospodaresti. Cu unii membrii ai familiei te poti certa serios din varii motive, de aceea fii prudent. Tine cont si de parerile sau problemele celor dragi. Duminica se anunta o mica chermeza. Te afli intr-o perioada periculoasă in care amorul iti da tarcoale si in orice persoana vezi Feti-Frumosi sau Ilene Cosanzene. Evita excesele de orice fel!


Pesti 
Sambata s-ar putea sa fii nevoit sa faci mai multe drumuri, fie la cumparaturi, fie la vreo ruda sau la vreun prieten. Cineva iti va cere ajutorul, dar pare-se ca unul banesc, material. Analizeaza situatia celui in cauza si ofera-ti ajutorul numai dupa ce iti rezolvi treburile tale. Duminica, familia te inconjoara si provoaca. Evita cheltuielile nefodate pentru casa si gradina. Gandeste-te la schimbarea spatiului locativ sau la achizitionarea de bunuri imobiliare.
________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 



×
Subiecte în articol: horoscop zilnic