x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 16/17 februarie 2013. Vezi ce ti se va intampla

Horoscop de weekend, 16/17 februarie 2013. Vezi ce ti se va intampla

16 Feb 2013   •   01:32
Horoscop de weekend, 16/17 februarie 2013. Vezi ce ti se va intampla

Berbec
Weekend-ul acesta este favorabil cumparaturilor si pentru trasarea unor noi planuri financiare. Recomandabil este sa cheltuiesti strictul necesar si sa te bazezi numai pe posibilitatile tale de castig. De retinut ca bani sau bunuri de la altii iti vin greu sau deloc. Dozeaza-ti eforturile pentru ca organismul iti este destul de obosit, iar in fundal afectiunile legate de sistemul circulator si picioare iti pot crea neplaceri in orice clipa.

Taur
Beneficiezi de multa energie la finalul acestei saptamani. Sunt momente bune pentru a-ti pune in ordine garderoba, pentru inceperea unei diete sau a unui program de exercitii fizice usoare. Evita implicarea in treburile celorlalti, pentru ca esti prea subiectiv. Ceilalti nu privesc cu ochi buni entuziasmul tau, de aceea fii prudent si controleaza-ti vorbele si actiunile. Atentie la castigurile obtinute din munca proprie! Cheltuieste cu masura si orienteaza-te catre noi forme de castig.

Gemeni
Esti foarte retras la sfarsitul acestei saptamani. Dorinta de interiorizare este la cote inalte si bine ar fi sa fie satisfacuta. Benefice iti sunt plimbarile in aer liber, meditatiile in locuri sfinte, somnul si dietele de sezon. Exista posibilitatea sa descoperi niscai situatii conflictuale in sfera muncii, insa nu ai de ce sa te ingrijorezi. Important este sa iti vezi doar de indatoririle tale si sa eviti provocarile celorlalti.

Rac
Tu vei fi inconjurat de prieteni in acest weekend. Sunt zile bune pentru iesiri in lume alaturi de cei dragi si pentru schimb de informatii. Atentia ti-ar putea fi atrasa de obiectivele umanitare ale unor organizatii, asociatii sau grupuri mari de persoane. Controversele vor fi prezente, atat in gandurile tale, cat si in dialogurile cu ceilalti. Selecteaza informatiile vehiculate in jurul tau si evita provocarile celorlalti.

Leu
Lumina reflectoarelor va fi atintita asupra ta la finalul acestei saptamani. O intalnire importanta cu multa lume iti va da de gandit. Daca primesti invitatii de participare la astfel de evenimente, onoreaza-le cu prezenta. Imagina ta in ochii celorlalti si pozitia sociala pot suferi modificari de pe urma celor petrecute in aceste zile. Familia te solicita destul de mult si va trebui sa gasesti resursele interioare necesare pentru a te imparti intre aceasta si indatoririle sociale.

Fecioara
Propunerea astrelor pentru acest weekend este legata de dezvoltarea ta spirituala. Sunt momente favorabile pentru a merge la un spectacol de teatru, la un concert de muzica sau pentru a participa la seminarii pe teme diverse. Cultura si civilizatiile straine te-ar putea interesa in mod special si bine ar fi sa pornesti anumite studii in acest sens. Pentru tine, demersurile legate de calatorii se vor contura incat, dar sigur.

Balanta
Intelept ar fi ca astazi sa te ocupi de bugetul familiei. Verifica achitarea taxelor, facturilor si rezolva orice datorie restanta. Exista restrictii la capitolul financiar, insa cu putin efort si cu o orientare realista a fondurilor de care dispui, te vei putea descurca cu brio. Pot intra in discutie mostenirile sau impartirea banilor si bunurilor in cazul unui divort. Atentie la sanatate! Organismul iti este vulnerabil si in orice moment pot izbucni neplaceri serioase.

Scorpion
Relatiile parteneriale si colaborarile in care esti implicat te solicita destul de mult la finalul acestei saptamani. Sunt posibile divergente in special cu partenerul de viata, dar si colaboratorii iti pot pune bete in roatele vietii. Motivul ar fi ca in ultimul timp esti pus pe distractii si te ocupi mai mult de hobby-urile tale. Asculta ce ti se spune si fii deschis tuturor posibilitatilor de colaborare. Poate ca esti prea serios vizavi de problemele minore ale vietii cotidiene.

Sagetator
Se pare ca tu vei continua munca de la serviciu si in acest weekend. Relatiile colegiale sunt tensionate si bine ar fi sa iti vezi doar de indatoririle tale. Dozeaza-ti eforturile, deoarece organismul este obosit si se pot evidentia afectiuni legate de gat si aparat renal. De evitat in aceste zile consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil! Foloseste remedii naturiste, plimba-te in aer liber si dormi suficient.

Capricorn
Cheful de distractii este accentuat la sfarsitul saptamanii. Sunt momente favorabile de a-i aduna pe cei dragi la o mica petrecere surpriza sau pentru a te ocupa de un hobby. Relatiile cu persoana iubita sunt conflictuale, dar sunt episoade pasagere. Pe de alta parte exista mult subiectivism in toate relatiile pe care le ai cu cei din jur. Recomandabil este sa te ocupi mai mult de tine, punandu-te in valoare prin talentele pe care le ai.

Varsator
Treburile gospodaresti ar avea succes astazi, daca iti indrepti atentia si eforturile catre ele. Verifica starea tehnica a intregului spatiu locativ si remediaza defectiunile care se impun. Membrii familiei te vor provoca la dialoguri aprinse, insa sunt momente pasagere, iar cu putina bunavointa vei depasi totul cu bine. Evita cheltuielile nefondate! Chiar daca cineva drag iti solicita ajutorul, mai intai rezolva-ti treburile tale si pe urma fii prezent si in viata celorlalti.

Pesti
Calatoriile scurte la rude sau prieteni iti vor umple tot weekend-ul. Sunt momente bune pentru a te intalni cu cei dragi si pentru a afla lucruri interesante. Daca esti nevoit sa participi la cursuri, fii prudent, deoarece se pot ivi controverse colegiale sau cu profesorii in orice moment. Evita discutiile frivole si selecteaz atent informatiile pe care vrei sa le prezinti. Faptul ca esti combativ si reticent la tot si toate iti va crea neplaceri vizavi de ceilalti.
 ________________________________________________
● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal. 
Website: www.astrocafe.ro 
________________________________________________

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic