x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 18/19 mai 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop de weekend, 18/19 mai 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

17 Mai 2013   •   22:19
Horoscop de weekend, 18/19 mai 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Ziua de azi confera tuturor pragmatism, disciplina si harnicie. Este o zi potrivita pentru activitati care cer atentie la detalii, indemanare si rabdare. Ni se ofera sansa de a face alegeri foarte bune, bazate in primul rand pe intuitie.

astrolog Anca Gordin Stoica  
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

________________________________________





Berbec
Sambata se recomanda activitati usoare, de rutina, specifice casei. Relatia cu persoana iubita sau cu copiii iti poate crea neplaceri, insa sunt momente pasagere pe care le poti depasi fara probleme. Duminica, sanatatea iti va da batai de cap, recomandabil fiind sa te odihnesti, sa mananci ceva usor si sa dormi mai mult. Evita gandurile si planurile legate de locul de munca. Inconjoara-te de cei dragi, povesteste-le nemultumirile tale si asculta-le sfaturile.

Taur
Sambata esti solicitat destul de mult de catre membrii familiei. Sunt posibile discutii aprinse si reprosuri, insa cu putin efort si bunavointa totul poate fi depasit cu bine. Evita deciziile, alcatuirea planurilor legate de spatiul locativ sau promisiunile fata de familie, deoarece contextual astral nu le sustine deocamdata. Duminica s-ar putea sa fii invitat la o petrecere sau la o intalnire agreabila cu persoane tinere si pline de viata. Atentie la relatia cu persoana iubita! Izul neplacerilor pluteste in aer.

Gemeni
Finalul acestei saptamani iti poate aduce in atentie relatiile cu rudele si prietenii apropiati. Intalnirile si dialogurile cu acestia sunt tensionate, se pot spune cuvinte neplacute, dar nu pune la suflet. Sunt momente pasagere in care emotionalul va atinge cote inalte. Duminica ar fi bine sa stai acasa, alaturi de membrii familiei. Iti sunt favorizate discutiile pe teme locative si activitatile gospodaresti. Evita sa iti iei in cadrul familiei responsabilitati care te depasesc!

Rac
Sambata este favorabila cumparaturilor necesare traiului zilnic. Fii prudent in privinta cheltuielilor si evita extravagantele. Energia vitala va fi la nivel scazut, fiind necesar sa iti dozezi eforturile, sa mananci cumpatat si sa te odihnesti suficient. Duminica te vei simti mai bine. Ziua este favorabila intalnirilor si dialogurilor cu rudele si prietenii apropiati. Pe de alta parte, mentalul iti este deschis catre asimilarea informatiilor noi intr-un domeniu care intra in sfera ta de interes.

Leu
La sfarsitul acestei saptamani ai multa energie, insa asa de multa incat te poate coplesi mai ales sambata. Recomandabil este sa iti vezi doar de treburile tale de rutina si sa eviti implicarea in cele ale altora. Ti-ar prinde bine un masaj, cateva exercitii fizice in aer liber sau un tratament cosmetic. Duminica, starile tale de spirit sunt amestecate si de aici relatiile cu ceilalti iti vor da batai de cap. Stai deoparte, vorbeste mai putin si odihneste-te. Atentie la imaginea ta in ochii celorlalti!

Fecioară
Sambata se va observa de la o posta ca iti doresti singuratate. Gandurile iti vor zbura catre dorintele si nevoile profunde ale sufletului tau. Asculta-ti vocea interioara si retrage-te putin din forfota cotidiana. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele inimii, iar remediile naturiste si odihna te pot ajuta suficient. Duminica te vei simti mai bine si vei reveni in mijlocul celorlalti complet refacut. Totusi nu forta nota. Alcatuieste-ti planul de activitati pentru saptamana urmatoare.

Balanţă
Sambata te poti necaji datorita prietenilor. Sunt momente pasagere, asa incat evita provocarile celorlalti si tine cont doar de imboldurile sufletului tau. Duminica ar fi indicat sa te retragi din tumultul cotidian si sa te gandesti pe indelete la ale tale. Ti se pot lamuri conflictele mocnite din sfera profesionala, insa retine faptul ca iluzia si dezamagirile sunt la cote inalte in acest domeniu. Dozeaza-ti eforturile si alcatuieste noi planuri de abordare a muncii si implicatiilor ei.

Scorpion
Sambata este posibil sa fii nevoit sa dai socoteala unui sef sau unei persoane cu functie. Fii prudent cand iti prezinti activitatile profesionale si argumenteaza-le in cuvinte putine, dar concise. Duminica se intrezaresc intalniri si dialoguri cu prietenii. Profita de momentele create si vorbeste pe indelete cu acestia. Ti se pot oferi informatii, sfaturi si solutii bune la evenimentele actuale din viata ta. Chiar daca unele remarci te vor rani, evita sa iti folosesti acul scorpionesc din dotare.

Săgetător
Finalul acestei saptamani iti aduce in atentie imaginea ta publica, activitatile profesionale si relatiile colegiale. Tensiunile dintre tine si ceilalti sunt evidente, insa depinde doar de tine sa conduci lucrurile in favoarea ta. Fii deschis, asculta reprosurile celorlalti si aplica toate corectiile necesare cu mult curaj si cu incredere in fortele tale. Traversam o perioada in care depui prea mult si nejustificat efort la serviciu si asta iti poate dauna, atat activitatii profesionale, cat si sanatatii. 

Capricorn
Sambata ar fi bine sa iti verifici facturile si sa achiti toate restantele. Esti nemultumit de bugetul de care dispui, insa daca te vei rezuma la cheltuielile strict necesare, te vei descurca de minune. Duminica, sufletul tau se va deschide catre nivelurile superioare ale constiintei. Astfel iti sunt favorabile activitatile culturale, intalnirile si dialogurile cu oameni preocupati de idealuri inalte. Pe de alta parte, cineva din strainatate iti poate da vesti. Gandeste-te si la un plan de calatorie peste mari si tari.

Vărsător
Relatiile parteneriale sunt tensionate la finalul acestei saptamani. Poate fi vorba despre banii si bunurile pe care le detii in comun cu altii sau despre nereguli descoperite in activitatile pe care le desfasori alaturi de acestia. Fii prudent si asculta si parerile lor. Pe de alta parte verifica-ti bugetul si achita facturile sau datoriile restante. S-ar putea sa fii nevoit sa platesti de pe urma unor nereguli comise de cineva apropiat, insa iti vei recupera prejudiciul la momentul potrivit. 

Peşti
Sambata s-ar putea sa iti continui munca de la serviciu sau sa te ocupi de treburile de rutina ale casei. Atentie ca sanatatea este deficitara pe segmentele inimii si se recomanda eforturi minime. De evitat in acest weekend consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Duminica te vei simti excelent si te vei implica in activitati comune cu un partener de viata sau de afaceri. Proiectele de grup au succes, chiar daca unul pasager deocamdata.



________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


×
Subiecte în articol: horoscop zilnic