x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 21-22 ianuarie 2017

Horoscop de weekend, 21-22 ianuarie 2017

20 Ian 2017   •   19:50
Horoscop de weekend, 21-22 ianuarie 2017

Berbec

Dacă eşti în căutarea unui partener de afaceri, este foarte probabil să întâlnești pe cineva dacă ieși afară din casă și accepți invitațiile în oraș ale prietenilor tăi. Pentru cei mai mulți dintre noi, termenul de "partener" ne trimite cu gândul la relaţiile amoroase, dar tu ai alte planuri pentru viitorul apropiat.

Taur

Trebuie să înveți cum să fii tolerant cu lucrurile şi sentimentele altor oameni pe care ei le consideră importante, dar care pentru tine nu înseamnă nimic. Amicii te vor surprinde cu unele dezvăluiri, care te vor şoca pe moment.

Gemeni

Imaginea pe care o persoană o afișează este foarte importantă, mai ales impresia pe care o lasă, indiferent că vrea să impresionezi pe cineva din motive personale sau profesionale. Nu-ți fie teamă să cheltui mai mulţi bani ca să-ţi schimbi garderoba sau să investeşti bani pentru a avea un look nou.

Rac

Viaţa ta este pe cale să treacă printr-o perioadă foarte fericită, cu mai multă distracţie şi zâmbete! Poate că dragostea a venit calea ta, iar micile cadouri, gesturi, erau menite să îţi atragă atenţia. Deschide ochii şi fii conştient că nu ţi-ai pierdut sex-appeal-ul.

Leu

Nu lăsa încăpățânarea să stea în calea învățării lucrurilor care pot schimba modul în care percepi lumea din jurul tău. Dacă nu ţi-ai contactat sora sau fratele de o lungă perioadă de timp, vei găsi o cale să o faci în accest sfârșit de săptămână.

Fecioară

Dacă ești singur, ai șanse foarte mari să te întâlnești cu cineva sau să te simți foarte atras de o persoană pe care o cunoști de puțin timp. Veți descoperi că aveţi o afinitate care transcende lumea fizică și veţi avea sentimentul că vă cunoaşteţi de mult mai mult.

Balanţă

În acest weekend, nu se va instaura nici plictiseala, dar nici stabilitatea în relaţia de cuplu. Energiile sunt atât de imprevizibile încât poţi ajunge de la o extremă la alta: de la pasivitate, plictiseală, la certuri și agresivitate.  

Scorpion

Abia aşteptai zilele de weekend pentru a hiberna în casă și pentru a nu vorbi cu nimeni. Relaţiile cu cei din jurul tău sunt foarte tensionate, nu ştii din ce cauză şi nu ai nicio explicaţie. Pe lângă asta, ești foarte obosit pentru că ai avut o săptămână grea.

Săgetător

Nu-ţi pune pe tavă sentimentele încă şi nu te deschide complet oricui. Nu va fi relația pe care tu ți-o dorești. Nu te aştepta să dureze şi să se transforme în ceva permanent. Doar distrează-te!

Capricorn

Dacă doreşti ca norocul să se extindă, trebuie să fii dispus să ieşi din cercul tău obișnuit de prieteni și de cunoștințe, din zona ta de confort și să întâlneşti oameni din sfere diferite. Mult prea des te limitezi, rămâi la aceleaşi niveluri, fiind înconjuraţi de aceeaşi oameni.

Vărsător

Trebuie să împărtăşeşti speranțele și dorințele cu prietenii: cu cât vorbești mai multe despre visele tale, cu atât eşti mai aproape ca ele să devină realitate. Pune-ţi-vă de acord şi stabiliţi nişte seri în care să petreceţi până dimineaţa.

Peşti

Toate planurile tale sunt orientate spre muncă şi spre îndeplinirea obiectivelor profesionale, astfel încât preocupările privind viața de familie sunt date la o parte. S-ar putea să uiţi cu ușurință de cei care sunt cel mai aproape de tine.  Asigură-te că le mai scrii din când în când.

×