x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 23/24 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop de weekend, 23/24 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

22 Mar 2013   •   19:44
Horoscop de weekend, 23/24 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
La sfârşitul acestei săptămâni se anunţă petreceri şi întâlniri romantice. Cheful de aventură este evident, însă ceilalţi s-ar putea să îţi creeze neplăceri. Atenţie că eşti foarte combativ în relaţiile cu persoana iubită sau cu copiii. Controlează-ţi reacţiile şi evită implicarea emoţională în treburile altora. Sunt momente bune pentru a te ocupa de un hobby şi pentru a organiza o petrecere surpriză pentru cei dragi.

Taur

La treburile gospodăreşti ai mare succes zilele acestea. Îţi sunt recomandate curăţeniile generale, reparaţiile curente şi reamenjarile spaţiului locativ. Relaţiile cu membrii familiei sunt tensionate şi foarte uşor se pot isca controverse de la lucruri mărunte. În sufletul tău există un soi de tensiune greu de explicat în cuvinte. Rezervă-ţi momente de relaxare, odihnă şi plimbări în aer liber.

Gemeni
Se pare că vei avea de făcut câteva drumuri pe distanţe scurte în acest week-end. Fie că pleci la rude, fie în scop profesional, ai grijă să verifici toate detaliile. Gândirea şi comunicare sunt destul de tensionate, de aceea ar fi bine să vorbeşti puţin şi să eviţi discuţiile în contradictoriu. Dacă eşti implicat în vreo formă de instruire, zilele acestea sunt bune pentru a-ţi însuşi noi cunoştinţe şi pentru a-ţi programa alte etape de învăţare.

Rac
Banii şi implicaţiile lor sunt temele principale ale acestui week-end. Ar fi bine să faci un bilanţ al muncii depuse la un serviciu şi banii câştigaţi de pe urma acestei activităţi. Pe de altă parte, detaşează-te de cotidian şi mergi la cumpărături. În chip misterios, providenţa are grijă să îţi furnizeze resursele necesare la momentul potrivit. Este posibil chiar să primeşti daruri interesante sau o sumă de bani.

Leu
Beneficiezi de multă energie la finalul acestei săptămâni. Mergi la un salon de înfrumuseţare corporală, bucură-te de beneficiile unui masaj sau colindă magazinele în vederea pregătirii garderobei de primăvară. Stările tale de spirit sunt fluctuante şi asta îţi poate crea neplăceri în relaţiile cu ceilalţi. Controlează-ţi pornirile şi ocupă-te doar de treburile tale. Oferă ajutor celorlalţi doar când aceştia îţi cer.

Fecioară
La finalul acestei săptămâni, sufletul şi trupul tău au nevoie de odihnă, singurătate şi îngrijiri speciale. Sistemul circulator şi inima sunt slăbite, de aceea fii prudent şi evită eforturile de orice fel. Foloseşte remedii naturiste pentru a-ţi îmbunătăţi sănătatea. Nu se recomandă consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, deoarece rezultatele ar putea fi compromise. Plimbă-te mai mult în aer liber şi hrăneşte-te corect.

Balantă
Prietenii sunt la mare căutare zilele acestea pentru tine. S-ar putea să te întâlneşti cu unii, însă cu alţii va trebui să discuţi la telefon sau prin e-mail. Informaţiile care se vehiculează în preajmă ta sunt interesante, unele importante, însă selectează totuşi subictele. Este posibil să se ridice tonul în discuţii, de aceea fii prudent. Dozează-ţi vorbele şi evită să îţi divulgi planurile de viitor. Ar fi bine să te îndepărtezi de unele persoane din anturajul tău.

Scorpion
Eşti chemat în luminile rampei la finalul acestei săptămâni. Adună-ţi puterile şi pregăteşte-te serios pentru participarea la evenimente sociale cu multă lume. Imaginea ta în ochii celorlalţi se poate deteriora foarte uşor, de aceea fii prudent. Vorbeşte doar atunci când eşti întrebat şi oferă detalii nesemnificative legate de viaţa şi cariera ta profesională. Atenţie la sănătatea segmentelor capului!

Săgetător
Spiritualitatea, în toate formele ei, te preocupă în mod special la finalul acestei săptămâni. Sunt momente binevenite pentru a-ţi rafina sufletul şi pentru a te desprinde de cenuşiul cotidian. Citeşte despre cultura altor popoare, programează-ţi călătorii în locuri deosebite sau stai de vorbă cu persoane care locuiesc în afara ţării. Dacă eşti nevoit să te pregăteşti pentru un examen sau interviu, atenţie că mentalul îţi poate juca feste.

Capricorn
Eşti preocupat de banii şi bunurile pe care le deţii în comun cu un partener de viaţă sau de afaceri. Există tensiuni vizavi de acest capitol al vieţii, însă cu puţin efort şi bunăvoinţă vei depăşi totul cu bine. Este nevoie să îţi achiţi facturile, taxele sau alte datorii. Evita împrumuturile sau planurile de învestiţii. Membrii familiei îţi vor da de furcă zilele acestea, aşa încât fii prudent şi tine cont de părerile lor.

Vărsător
Relaţiile parteneriale sunt destul de răscolite în acest week-end. Sunt posibile altercaţii cu partenerul de viaţă. Atenţie că din ţânţar se poate face armăsar foarte uşor. Controlează-ţi pornirile şi ascultă ce are de zis celălalt. Traversăm o perioadă în care eşti mai apropiat de prieteni decât de membrii familiei şi asta îi supăra pe aceştia. Selectează-ţi anturajul şi fii mai discret vizavi de viaţa ta privată.

Peşti
Munca şi activităţile de rutină sunt preocupările tale de la sfârşitul acestei săptămâni. Dozează-ţi eforturile, pentru că organismul îţi este destul de obosit. Se pot accentua afecţiunile legate de inimă şi sistem circulator. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale. Foloseşte remedii naturiste şi plimbă-te mai mult în aer liber. Atenţie la capitolul financiar! Banii, cum vin, aşa se şi duc.

astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic