x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 25/26 mai 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop de weekend, 25/26 mai 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

24 Mai 2013   •   20:52
Horoscop de weekend, 25/26 mai 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Ziua de azi confera tuturor pragmatism, disciplina si harnicie. Este o zi potrivita pentru activitati care cer atentie la detalii, indemanare si rabdare. Ni se ofera sansa de a face alegeri foarte bune, bazate in primul rand pe intuitie.

astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

________________________________________





Berbec
Finalul acestei săptămâni este favorabil elevării spirituale. Îţi sunt favorizate relaţiile cu străinătatea şi cu oameni alături de care împărtăşeşti aceleaşi idealuri şi vise despre viaţă. Într-un anume fel, astrele îţi favorizează deschiderea conştiinţei către noi orizonturi. Ai putea să îţi planifici studii şi cercetări pe termen lung, necesare atât în domeniul profesional, cât şi pentru propria ta dezvoltare spirituală. Excelente sunt relaţiile cu rudele şi prietenii apropiaţi!
 
Taur
Se anunţă finalul unei etape de câştig din partea altora. Se lămuresc aspectele legate de o moştenire, de un partaj sau primeşti ultimele favoruri, ultimii bani de pe urmă unei colaborări. Accentual financiar se va muta pe veniturile din munca ta proprie. Alcătuieşte-ţi planuri viabile legate de cheltuieli, investiţii sau împrumuturi. Se recomandă prudenţă, consumarea strictului necesar şi mare atenţie la serviciu. Evită combativitatea şi conflictele cu ceilalţi.

Gemeni
Sectorul partenerial merită toată atenţia la finalul acestei săptămâni. Se vor încheia colaborările vechi şi toate acţiunile comune cu alţii, care în ultimul timp deveniseră neprofitabile. Pentru unii nativi poate fi vorba despre divorţ sau separare de un partener de viaţă. Lasă grijile deoparte, detaşează-te de iureşul cotidian şi pregăteşte-te serios pentru următoarele parteneriate. Se conturează la orizont colaboratori noi, alături de care vei avea succese remarcabile.

Rac
Se conturează încheierea unei etape profesionale. Din umbră, mâna divină aranjează zarurile astfel încât să purcezi pe un drum diferit, poate chiar o nouă activitate profesională într-un domeniu cu totul şi cu totul nou. Lasă temerile deoparte, care sunt fireşti de altfel în asemenea momente şi ai încredere că întregul univers îţi pregăteşte lucruri minunate. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele ficatului şi aparatului respirator. Odihneşte-te, mănâncă sănătos şi hidratează-te suficient.

Leu
Iubirea, sub toate formele ei, va căpăta alte conotaţii pentru tine, începând cu aceste zile. Cu toate că s-ar putea că o relaţie sentimentală să se încheie sau să te necăjească profund, vei avea o forţă enormă de a depăşi totul şi de a te pregăti pentru noi iubiri. Copiii sunt o altă temă care va intra în sfera ta de interes. Creativitatea îţi este scoasă la lumină, fiind posibil să decizi abordarea unui hobby care mai târziu va deveni o sursă reală de venituri şi realizări măreţe. Excelente sunt relaţiile cu prietenii şi protectorii!

Fecioară
Relaţiile cu familia, neamul din care provii, se reconfigurează total începând cu aceste zile. Sunt posibile discuţii interesante, lămuritoare vizavi de relaţiile cu părinţii în mod special. Pe de altă parte, unele informaţii te pot necăji, însă ai nevoie de ele pentru a porni pe un nou drum în viaţă. Atenţie la sănătatea sau nevoile unui membru al familiei! Casa este o altă temă vizată de astre. Te poţi muta, poţi face planuri de achiziţionare a unei noi locuinţe sau a unui teren mult visat.

Bălanţă
Unele relaţii cu rudele sau prietenii apropiaţi se vor încheia definitiv. Greu de înţeles care sunt motivele, însă cert este că sufletul tău are nevoie de personaje noi în preajmă, care să fie pe aceeaşi lungime de undă cu tine. O călătorie scurtă îţi poate aduce neplăceri, aşa încât ar fi bine să pleci zilele acestea numai dacă este absolut necesar. Excelente sunt relaţiile cu persoanele aflate departe de ţară. Relaxează-te vizionând o piesă de teatru sau un film bun.

Scorpion
Veniturile tale din munca desfăşurată la un loc de munca vor cunoaşte un final de capitol. Fie se schimbă condiţiile de lucru, fie salarizarea, fie afli informaţii legate de încheierea unei activităţi care îţi aducea bani şi favoruri. Dar se conturează forme noi de câştig din partea partenerului de viaţă sau de pe urma unor colaborări de scurtă durată. Dozează-ţi eforturile, pentru că energia vitală este la cote minime. Atenţie la relaţiile cu străinătatea şi la călătorii!

Săgetător
Week-end-ul acesta este foarte important pentru tine, deoarece ţi se deschid posibilităţi noi de transformare la toate nivelurile fiinţei şi vieţii tale. Eşti ajutat de astre să renunţi la vechile tipare comportamentale, la concepţiile neconforme cu realitatea şi la orientarea care are orizonturi noi. Atenţie că eşti emotiv, subiectiv şi destul de recalcitrant. Relaţiile parteneriale sunt excelente, aşa încât doar tu eşti vinovat dacă se iscă din senin conflicte sau discuţii zgomotoase.

Capricorn
Zilele acestea se recomandă introspecţie, retragere din iureşul cotidian şi odihnă din plin. Mentalul profund îţi este răscolit, gândurile îţi zboară de la una la alta, iar sufletul tău suferă în taină. Sunt momente favorabile unui dialog interior. Analizează pe îndelete ce se petrece în preajmă ta şi trasează-ţi noi planuri de acţiune. Renunţă la relaţiile şi colaborările care îţi displac. Sănătatea este vulnerabilă, dar evită, pe cât posibil, consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale.

Vărsător
Unii prieteni şi aşa-zişi protectori vor dispărea definitiv de pe scena vieţii tale. Totodată grupurile, asociaţiile, organizaţiile care te intereseau până nu demult, acum vor trece în umbră. Interesul tău se va muta pe relaţiile cu cei apropiaţi, dar mai ales pe talentele tale native. Sunt momente excelente de a te pune în valoare şi de a prezenţa cu curaj celor dragi intenţiile tale de viitor. Dornic de iubire, ai putea exagera în acest sens şi strica relaţii bune. Fii prudent!

Peşti
Domeniul profesional va cunoaşte un final important. }i se pot retrage funcţii, responsabilităţi sau pur şi simplu se termină o colaborare care durează de mult timp. Imaginea ta în ochii lumii se va schimba şi depinde doar de tine ce vei oferi de acum încolo celorlalţi. Astrele îţi recomandă să îţi muţi centrul de interes pe familie şi casă. Doar cei dragi şi apropiaţi te susţin, iar profesional deocamdată se conturează doar situaţii minore.



________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


×