x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 3/4 noiembrie 2012. Vezi ce ți se va întâmpla

Horoscop de weekend, 3/4 noiembrie 2012. Vezi ce ți se va întâmpla

03 Noi 2012   •   00:48
Horoscop de weekend, 3/4 noiembrie 2012.  Vezi ce ți se va întâmpla
 Berbec
Sfarsitul acestei saptamani este potrivit pentru treburile gospodaresti. Iti sunt favorizate curateniile generale, reparatiile curente si pregatirea gospodariei pentru iarna. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar cu putin efort si bunavointa vei reusi sa depasesti totul cu bine. Nostalgia copilariei si dorul de aventurile ei te vor ingandura, asa incat pentru a-ti mai ostoi sufletul aduna-i pe cei dragi la o sueta. Atentie la sanatate! Rezerva-ti momente pentru odihna si somn.

Taur
Intalnirile si dialogurile cu cei apropiati alcatuiesc tema principala a acestui final de saptamana. Discutiile sunt superficiale, dar potrivite pentru relaxare si schimb de informatii. Pe de alta parte s-ar putea sa fii nevoit sa faci mai multe drumuri pe distante scurte, fie sa ajuti pe cineva drag intr-o chestiune personala, fie vei calatori pentru agrement. Pana la urma, totul se va dovedi interesant si de folos. Orienteaza-ti eforturile si catre imbogatirea bagajului tau de cunostinte.

Gemeni
Banii si implicatiilor lor te preocupa in mod special zilele acestea. Faci calcule, iti verifici castigurile obtinute in ultima vreme si parca da totul cu virgula. Cheltuieste strictul necesar si lasa planurile de investitii deoparte. Energia vitala este fluctuanta si de aici si starile tale de spirit variaza frecvent. Evita eforturile fizice prea mari, alimenteaza-te corect si dormi suficient. Relatiile parteneriale sunt tensionate, dar retine ca hiba se afla in terenul tau. Tine-ti firea si fii mai intelegator si cooperant cu ceilalti.

Rac
Tu ar trebui sa fii in elementul tau weekend-ul acesta. Beneficiezi de energie astrala multa, asa incat ar fi indicat sa o canalizezi doar catre treburile tale. Sunt momente bune de a incepe o dieta, de a merge la un salon de infrumusetare si intetinere corporala sau pentru a te gandi la noi forme de cunoastere interioara. Fii prudent si evita divulgarea planurilor de viitor. Dusmanii ascunsi iti urmaresc fiecare pas. Sanatatea este vulnerabila, de aceea asculta-ti organsimul si ofera-i ingrijirea potrivita.

Leu
Esti greu de scos din ale tale la sfarsitul acestei saptamani. Dorinta de interiorizare este la cote inalte. Sunt zile bune pentru a te regasi in singuratate, pentru a medita in locuri sfinte sau pentru plimbari in natura. Aparatul digestiv este sensibil, de aceea ar fi binevenit un regim alimentar si somn suficient. S-ar putea sa descoperi niscai conflicte in sfera relatiilor de la locul de munca, dar sunt chestiuni minore ce se vor rezolva de la sine. Concentreaza-te mai mult pe tine si pe viitorul tau.

Fecioara
Prietenii sunt la mare cautare zilele acestea. Compania lor te poate ajuta sa te relaxezi si sa afli informatii pretioase legate de domeniul profesional. Sunt posibile discutii contradictorii si mici conflicte cu ceilalti. Evita provocarile, fii discret vizavi de planurile tale personale si nu te implica in problemele altora. Atentie ca o relatie de prietenie poate fi confundata acum foarte usor cu o relatie sentimentala! Bine ar fi sa te tii deoparte si de una si de alta.

Balanta
Cei din anturajul tau sunt cu ochii pe tine la finalul acestei saptamani. S-ar putea sa fii nevoit sa participi la evenimente cu invitati de onoare. Fii prudent cum te prezinti in societate, pentru ca exista riscul sa iti strici imaginea si statutul profesional. Ai farmec, minte ascutita, iar vorbele tale vor fi savurate de toata lumea. Bazeaza-te doar pe fortele tale si evita provocarile celorlalti. Serile weekend-ului rezerva-le pentru cei dragi sau pentru a te odihni departe de iuresul cotidian.

Scorpion
Zilele acestea sunt posibile vesti din strainatate. Ori iei legatua cu cineva aflat departe de granitele tarii, ori te gandesti la o calatorie mai lunga. Chiar daca acum sunt putine sanse de a calatori sau de a stabili relatii avantajoase, macar te poti bucura de planificarea lor. Sufletul tau are nevoie de rafinare, asa incat orienteaza-ti eforturile catre activitati culturale. Sunt momente bune pentru a participa la cursuri, seminarii sau dezbateri pe teme spirituale sau de interes comun.

Sagetator
Banii sunt preocuparea ta majora din acest weekend. Te intereseaza in special banii si bunurile pe care le detii in comun cu altii sau ce castiguri poti obtine mai usor. Recomandabil este sa iti achiti taxele, facturile si datoriile de orice fel si sa lasi deoparte speculatiile. Capitolul financiar este destul de tenisonat si cu greu poti face economii. De fapt esti provocat de astre sa iti schimbi atitudinea vizavi de bani si implicatiile lor. De retinut ca tot ce ai nevoie, cat ai nevoie si mai ales cand ai nevoie, vei avea la momentele potrivite!

Capricorn
Relatiile parteneriale iti solicita atentia si eforturile destul de mult. Sunt posibile reprosuri din partea partenerului de viata si a colaboratorilor. Esti foarte concentrat pe munca ta, existand riscul sa iti strici toate relatiile. Aloca timp suficient pentru toata lumea. Sanatatea este subreda pe segmentele aparatului digestiv si pe ficat. Recomandabil esta sa profiti ca este weekend si sa te detasezi de munca si implicatiile ei. Adopta un regim alimentar de sezon, plimba-te in aer liber si dormi mai mult.

Varsator
Se pare ca te desprinzi cu greu de activitatile de la serviciu zilele acestea. Relatiile colegiale sunt disonante si bine ar fi sa te bazezi doar pe fortele tale. Sefii te sustin, insa iti dau din ce in ce mai multe responsabilitati. Recomandabil este sa iti dozezi atent eforturile si timpul, pentru ca risti sa te suprasoliciti. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil! Organismul este obosit, asa incat acorda-i ingrijirile necesare.

Pesti
La finalul acestei saptamani ai chef de aventuri, distractii si amor. Persoana iubita s-ar putea sa iti taie elanul, pentru ca in ultimul timp simte ca o neglijezi. Bine ar fi sa iti revizuiesti atitudinea fata de cei dragi si sa le acorzi timp si sentimente bune. Copiii sunt o alta tema demna de luat in calcul. Unii nativi se vor ocupa mai mult de odraslele lor, iar altii se vor gandi serios la aducerea pe lume a unor urmasi. Serile weekend-ului sunt potrivite pentru agape alaturi de cei dragi.

Anca Gordin Stoica - www.astrocafe.ro

×