x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 30/31 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop de weekend, 30/31 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

29 Mar 2013   •   21:52
Horoscop de weekend, 30/31 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Sâmbătă apar discuţii legate de banii şi bunurile pe care le deţii în comun cu un partener de viaţă sau de afaceri. Atenţie că eşti destul de combativ în relaţiile cu ceilalţi şi asta poate duce la conflicte greu de ţinut în frâu. Stăpâneşte-ţi emoţiile, controlează-ţi reacţiile vizavi de evenimentele vieţii şi fii mai înţelegător cu ceilalţi. Duminică vin veşti din străinătate, mai mult sau mai puţin folositoare ţie. Rezervă-ţi momente pentru a viziona o piesă de teatru sau un film.

Taur
Relaţiile parteneriale îţi creează neplăceri la finalul acestei săptămâni. Se pot relua discuţii tensionate, activităţi desfăşurate mai demult, dar care mai necesită îmbunătăţiri. Tratează prudent aceste situaţii, întrucât există un risc major să rupi relaţii şi colaborări bune. Este nevoie că tu să îţi modifici modul de relaţionare cu ceilalţi. Duminică vor interveni gânduri şi planuri legate de bani. Important este să îţi achiţi corect şi la timp toate datoriile.

Gemeni
Sâmbătă îţi vei continuă munca de la serviciu, deoarece se pare că este multă treaba de făcut în acest sens. Dozează-ţi eforturile, pentru că organsimul îţi este vulnerabil pe segmentele aparatului uro-genital. Se pot accentua afecţiuni mai vechi, care îţi creează neplăceri pe termen lung. De evitat, pe cât posibil, consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale! Foloseşte remedii naturiste şi odihneşte-te din plin.

Rac
Relaţiile cu persoana iubită sau cele cu copiii îţi vor da bătăi serioase de cap la finalul acestei săptămâni. Singurătatea afectivă cu care ai de-a face în această perioadă este consecinţa unor concepţii şi alegeri greşite din trecut. Ar fi bine să îţi schimbi modul de a primi şi oferi iubire. Lasă-i în pace pe ceilalţi şi orientează-ţi eforturile către un hobby. Duminică fii atent la organsimul tău, care va de semne de oboseală. Odihneşte-te şi dormi suficient!

Leu
Sâmbătă, familia şi treburile gospodăreşti îţi vor cere toate eforturile şi atenţia. Tensiunile sunt mari în casă, de aceea fii prudent. Un membru al familiei ar putea avea nevoie de ajutorul tău. Analizează situaţia, rezolva-ţi mai întâi treburile şi abia apoi ajută-i cu ce poţi şi pe cei dragi. Verifică atent şi în permanenţă instalaţiile de apă din spaţiul locativ, deoarece se pot produce avarii greu de remediat.

Fecioară

La finalul acestei săptămâni s-ar putea să fii mai mult pe drumuri. Fie că trebuie să faci o excursie în scop turisitic, fie că pleci în scop profesional, nici nu vei simţi că este weekend. Dacă eşti implicat în vreo formă de şcolarizare, pregăteşte-te atent şi evită provocările colegilor sau profesorilor. Este nevoie să reiei anumite secvenţe de învăţare parcurse incorect sau deloc cu ceva timp în urmă.

Balantă
Sâmbăta este potrivită cumpărăturilor necesare traiului zilnic. Restricţiile financiare te pot nemulţumi, însă ai încredere şi răbdare că vor veni şi vremuri mai bune. Hrăneşte-te corect şi la timp, pentru că există o tendinţă accentuată de a apela la suplimente nutritive în defavoarea hranei naturale. De aici nivelul energiei vitale îţi poate fluctua mult şi la fel şi stările tale de spirit. Duminică se anunţă întâlniri şi dialoguri cu un prieten drag sau cu o rudă.

Scorpion
Eşti plin de energie şi cu chef de a te ocupa de tot şi toate. Recomandabil este să te ocupi doar de tine şi să-i laşi în pace pe ceilalţi, oricât de dragi ţi-ar fi. Oferă-ţi ajutorul doar când ţi se cere. Duminică, gândurile tale se vor îndreptă către câştigurile obţinute din munca desfăşurată la un serviciu. În sfera profesională se petrec tot felul de schimbări, fiind vorba atât de condiţiile de lucru, cât şi de salarizare.

Săgetător
Sâmbătă eşti retras şi cu nivelul energiei vitale la minim. Recomandabil este să eviţi eforturile de orice fel, să te odihneşti şi să fii foarte atent la sănătatea aparatului uro-genital. Afecţiunile mai vechi îţi pot crea neplăceri serioase şi pe termen lung. Duminică te vei simţi mai bine şi îţi va reveni pofta de viaţă şi dorinţa de a fi alături de cei dragi. Detaşează-te de problemele altora şi ocupă-te serios de trupul şi sufletul tău!

Capricorn
Sâmbătă eşti înconjurat de prieteni şi de persoane care vor să te protejeze sau să te propulseze în societate. S-ar putea să fii nemulţumit de sfaturile şi îndemnurile primite de la cei din jurul tău. Însă, dacă ai să stai deoparte şi ai să te gândeşti bine, vei constata că totul este în favoarea ta. Chiar dacă deocamdată există multe restricţii sociale în viaţa ta, te poţi bucura şi folosi de ceea ce ai.

Vărsător
Cu toate că este weekend, se pare că activităţile din domeniul profesional te vor chema la rampă. Va fi nevoie să participi ori la o şedinţă importantă, ori la o discuţie cu un şef sau cu persoane oficiale. Pregăteşte-te să dai explicaţii legate de ultimele decizii pe care le-ai luat la serviciu. Foloseşte cuvinte puţine, dar concise. Duminică se anunţă întâlniri şi dialoguri furtunoase cu prietenii. Bucură-te de prezenţa lor şi de sfaturile primite.

Pesti
Weekend-ul acesta este favorabil dialogurilor cu persoanele aflate departe de graniţele ţării. Multe veşti vor ajunge la urechile tale, însă selectează-le şi retine-le doar pe cele folositoare. Demersurile legate de călătorii vor avea succes într-o altă perioadă. Rezervă-ţi momente pentru a viziona o piesă de teatru, un film sau vizitează o expoziţie de artă. Filozofia, arta, subiectele legate de istoria şi cultura altor civilizaţii îţi rafinează şi liniştesc sufletul.

astrolog Anca Gordin Stoică
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic