x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 31 august/1 septembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop de weekend, 31 august/1 septembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

30 Aug 2013   •   21:06
Horoscop de weekend, 31 august/1 septembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________

Berbec
Finalul acestei saptamani este favorabil treburilor domestice si dialogurilor cu membrii familiei. Sunt posibile altercatii si neintelegeri, insa daca vei avea rabdare si deschidere sufleteasca si mentala catre sugestiile celorlalti, vei depasi totul cu bine. Se contureaza transformari de anvergura ale spatiului in care locuiesti, achizitionarea de obiecte valoaroase sau chiar a unor terenuri sau o locuinta noua. Duminica insa, oboseala isi va spune cuvantul. Odihneste-te sau mergi la plimbare in aer liber alaturi de cei dragi.

Taur
Se intrezăresc momente minunate petrecute la o sueta cu cei din anturajul apropiat. Zilele weekend-ului iti pot aduce multe informatii utile din domenii diverse. Totusi, selecteaza cele aflate si eventual deschide un jurnal cu subiectele care te intereseaza. Pe de alta parte ti-ar prinde bine putina miscare in aer liber. Pregateste o mica excursie in natura impreuna cu prietenii sau mergi in vizita la o ruda. Gandurile iti sunt ravasite mai ales duminica, de aceea fii prudent si vorbeste cat mai putin. Evita implicarea in problemele celorlalti.

Gemeni
Zilele sfarsitului de saptamana sunt favorabile cumparaturilor. Esti tentat sa cheltuiesti pe cadouri, mofturi copilaresti si mai putin pe lucruri necesare. Subiectivismul si graba iti pot crea neplaceri serioase in buget, de aceea fii prudent. S-ar putea sa fie nevoie sa achizitionezi obiecte necesare spatiului in care locuiesti sau chiar iti poti planifica cumpararea unui imobil nou. La orizont se intrezaresc variante noi de castig dintr-o activitate desfășurată la un loc oficial de muncă. Însă până la concretizarea acestora cheltuieste strictul necesar.

Rac
Zilele acestea esti centrat mai mult pe propria-ți ființă. Starile tale de spirit sunt fluctuante si de aici relationezi in salturi cu ceilalti. Ba esti plin de viata si te apuci de mai multe treburi, ba iti piere cheful si imprastii reprosuri mai mult sau mai putin fondate. Nu lasa nemultumirile din trecut sa iti umbreasca prezentul si mai ales lasa-i in pace pe ceilalti. Duminica ar fi bine sa preintampini scaderea nivelului energetic printr-o dieta usoara, o plimbarea in aer liber sau intalneste-te cu prieteni amuzanti.

Leu
In acest weekend bine ar fi sa pleci departe de iuresul lumii, intr-un loc cat mai retras. Deapana amintiri cu tine insuti sau cu cineva de incredere. Evita sa te cunfunzi in stari melancolice sau sa iti faci reprosuri prea multe. Sunt momente bune pentru a-ti revizui planurile de viata, pentru a-ti analiza prioritatile si pentru odihna. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului digestiv si osos, de aceea pe langa suflet ingrijeste-ti si trupul. Dietele usoare, meditatiile in locuri sfinte, joaca simpla cu animalele de companie te ajuta din plin.

Fecioara
Prietenii te pot surprinde la finalul acestei saptamani. Vrei, nu vrei, ori te intalnesti cu unii, ori iei legatura cu altii prin diverse mijloace: telefon, e-mail, scrisoare sau chiar prin intermediul altora afli diverse despre diversi cunoscuti. Unele vesti sunt alarmante, neplacute sau te intorc in timp la momentul unei situatii delicate. Nu pleca urechea la tot ce auzi si mai ales evita implicarea emotionala in treburile altora. Ar fi bine sa aduci in preajma ta oameni noi, interesanti, veseli, pe care sa te bazezi in orice moment. Prietenii actuali nu prea iti mai sunt de folos.
 
Balanta
Interesul pentru imaginea ta publica sau pentru pozitia sociala este la cote inalte zilele acestea. S-ar putea sa fii invitat la reuniuni cu multa lume si te gandesti sa fii o aparitie remarcabila din toate punctele de vedere. Relaxeaza-te si fii tu insuti. Provocarile pot aparea din toate partile, dar in special sefii sau reprezentantii unor institutii oficiale te pot sicana zdravan. Foloseste-ti diplomatia, inteligenta si farmecul innascute si vei deveni imediat admirat si respectat cum se cuvine. Gratia divina te urmareste din umbra si iti trimite raze minunate.

Scorpion
Informatiile din si despre strainatate sau cele legate de calatorii te pot ingandura serios la finalul acestei saptamani. Totusi, daca se amana unele demersuri de calatorie sau daca esti implicat intr-o forma de instruire si intampini neplaceri, ai rabdare, pentru ca in cateva zile totul se va rezolva ca prin minune. Ai putea fi uimit sau deranjat de filozofia de viata a unor cunsocuti sau a oficialitatilor cu care ai de-a face in ultima vreme, insa sunt doar supozitiile tale. Invata de la toti si din toate experientele vietii fara sa clasifici lucrurile in bine si rau.

Sagetator
Interesele financiare conturate in ultime vreme vor atinge zilele acestea un prag important. Ti se tot arata ca vin vremuri noi vizavi de banii si bunurile pe care le detii in comun cu altii, insa tu insisti sa te cramponezi de formele vechi de castig sau de administrare care acum nu mai functioneaza. Lasa deoparte grijile si relaxeaza-te alaturi de cei dragi. Esti prea ancorat in materialitate si risti sa gafezi, fie prin vorbe aruncate pripit celor dragi, fie prin actiuni care te duc la cheltuieli nefondate. Dupa-amiezele sunt favorabile dialogurilor pe teme ezoterice.

Capricorn
Ori partenerul de viata, ori cel de afaceri iti va cere sprijinul. Sunt momente bune pentru a arunca o privire critica, profund iscoditoare asupra acestora. Nemultumirile din sectorul partenerial te obosesc, plictisesc si chiar trebuie sa iei atitudine. Ar fi bine sa te debaresezi de personajele care nu mai corespund nevoilor tale si de cele care lenevesc pe munca ta. Esti motivat de idealuri inalte vizavi de convietuirea in doi sau de munca in echipa, asa incat nu te lasa impresionat de mofturile celor din jur.

Varsator
Weekend-ul acesta se recomanda repaos. Tentatia de a munci pana la epuizare este la cote inalte si cu greu ii poti rezista. Cu toate ca iti propui si iti promiti ca iti vei schimba programul de viata sau macar ritmul alert de a munci sau de a-ti indeplini activitatile de rutina, tot prinzi viteza maxima. Sanatatea este vulnerabila, de aceea fii prudent si ingrijeste-te corespunzator. Evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil. Plimbarile in aer liber, ceaiurile aromate, filmele amuzante si somnul te revigoreaza imediat.

Pesti
Distractiile vor fi in toi pentru tine la finalul acestei saptamani. Cu toate ca debordezi de veselie si chef de aventuri, cu greu vei reusi sa ii molipsesti si pe ceilalti. Mai ales persoana iubita sau copiii te pot necaji sau impiedica sa te distrezi dupa pofta inimii. Ar fi bine sa stai de vorba cu ei si sa faci tot ce poti pentru a-i impaca si inveseli. Pe de alta parte, la o privire atenta in sufletul tau, vei constata ca simti nevoia unor alte forme de distracție, de exemplu un hobby care sa antreneze activitati dinamice alaturi de mai multi semeni. Insa evita excesele!

Astrolog
Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!



×