x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 5/6 septembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop de weekend, 5/6 septembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

04 Oct 2013   •   21:53
Horoscop de weekend, 5/6 septembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________

Berbec
Relatiile parteneriale se vor reconfigura, incepand cu acest weekend. In dimineata zilei de sambata se formeaza aspectul de Luna noua in Semnul Balantei, aspect ce iti aduce noutati in planul colaborarilor profesionale, dar si in relatia cu partenerul de viata. Unele relatii se vor incheia definitiv. Nemultumirile pot porni de la banii si bunurile administrate in comun cu altii. Bine ar fi ca de acum incolo sa te bazezi mai mult pe fortele tale. Duminica indreapta-ti gandurile si eforturile spre achitarea datoriilor de orice fel.

Taur
Se contureaza o etapa noua in plan profesional, dar si in privinta sanatatii. In orele diminetii de sambata se formeaza aspectul de Luna noua in Semnul Balantei, aspect ce iti aduce concluzii importante vizavi de mersul lucrurilor la serviciu. Este posibil sa apara un nou loc de munca, activitatea profesionala sa se diversifice sau salarizarea sa fie alta de acum incolo. Oricum, relatia ta cu tot ce tine de regimul muncii este in continua schimbare, iar acest moment vine sa te ajute si mai mult. Duminica intervin chestiuni parteneriale de rezolvat.

Gemeni

Luna noua ce se formeaza sambata dimineata in Semnul Balantei iti aduce deschiderea unui nou capitol amoros. Relatiile vechi se destrama, se trag concluziile aferente si se traseaza noi planuri de cucerire. Desprinde-te de trecut, de oamenii care iti pun bete in roate si fii mai atent la viata ta sentimentala de acum incolo. Pentru unii nativi poate aparea un copil sau activitatile legate de copiii vor lua amploare. Duminica se recomanda odihna si o ingrijire atenta a sanatatii. Fereste-te de a te gandi la serviciu sau de a dialoga cu colegii. 

Rac

Se contureaza o noua etapa domestica. In dimineata zilei de sambata se formeaza aspectul de Luna noua in Semnul Balantei, oferindu-ti sanse mari de a-ti indeplini planurile legate de amenjarea casei in care locuiesti. Pe de alta parte este posibil sa iti schimbi domiciliul, sa achizitionezi obiecte de patrimoniu de care te vei bucura mult timp de acum incolo. Relatiile cu membrii familiei vor intra pe alt fagas, iar intelegerea, respectul si deschiderea sufleteasca vor fi la cote inalte. Duminica este potrivita odihnei si relaxarii alaturi de cei dragi.

Leu
Vrei nu vrei, relatiile cu cei apropiati se vor reconfigura, datorita formarii aspectului de Luna noua in Semnul Balantei, in primele ore ale zilei de sambata. Ar fi bine sa te debarasezi de persoanele care nu ti se mai potrivesc si sa te deschizi din toata inima catre altele. O calatorie scurta iti poate aduce liniste si valori spirituale deosebite. Duminica, sufletul tau are nevoie de dialoguri cu membrii familiei. Detaseaza-te de tumultul cotidian si ocupa-te pe indelete de treburile domestice. 

Fecioara
Se contureaza venituri suplimentare din munca desfasurata la un seviciu. Luna noua ce se va forma in Semnul Balantei in dimineata zilei de sambata iti aduce sanse bune de a primi cadouri, favoruri sau bani. Fii prudent si evita cheltuielile excesive. Pe de alta parte, sistemul tau de valori morale si spirituale se va reconfigura si vei aborda viata si evenimentele ei cu o alta viziune. Duminica este nevoie sa iei legatura cu o ruda sau cu un prieten apropiat. Evita sa discuti despre planurile tale de viitor si nici nu te implica in problemele celorlalti.

Balanta
Esti vedeta weekend-ului, pentru ca se formeaza aspectul de Luna noua chiar in Semnul tau zodiacal. Ai forta, esti dornic de planuri marete si noi, insa exista riscul sa iti risipesti energia in prea multe treburi deodata. Selecteaza-ti prioritatile si doar traseaza noi directii de actiune. Lasa actiunea propriu-zisa pentru zilele urmatoare. Duminica, gandurile si eforturile iti vor fi atrase de capitolul finaciar. Iti vin bani, insa cum vin asa se duc. Pe de alta parte, ar fi bine sa iti inviti prietenii la o sueta si sa faci cinste cu ceva bun si rafinat.

Scorpion

Zilele acestea se recomanda liniste, detasare de toate si plimbari in aer liber. Aspectul de Luna noua ce se formeaza in Semnul Balantei, in primele ore ale zilei de sambata iti poate aduce insomnii si viziuni despre mersul evenimentelor in care esti implicat. Concluziile obtinute in urma analizei acestor evenimente contravin valorilor tale morale si spirituale in care crezi cu tarie. Este un moment bun de a detasa de trecut si de a te deschide catre nou. Duminica te vei simti mai bine si iti vei relua activitatile dorite.

Sagetator
Zilele acestea se pot ivi altercatii cu prietenii, de la bani. Ar fi bine sa profiti de contextul astral, respectiv de Luna noua ce se formeaza in dimineata zilei de sambata in Semnul Balantei si sa te orientezi catre alte persoane cu care sa legi relatii. Pe de alta parte de acum incolo si protectorii sau sutinatorii tai vor fi altii. Lasa trecutul sa se dizolve si deschide-te catre alte parteneriate. Duminica se recomanda odihna si mult somn. Organsimul poate da semne de oboseala, iar afectiunile aparatului uro-genital se pot accentua.

Capricorn

Domeniul profesional va cunoaste modificari. Luna noua ce se formeaza in Semnul Balantei in dimineata zilei de sambata te va impulsiona sa te gandesti serios, fie la a-ti schimba total profesia, fie a relationa altfel de acum incolo cu sefii si colegii de lucru. Fii prudent, deoarece imaginea ta in ochii lumii si pozitia ta sociala se vor schimba definitiv. Duminca ar fi bine sa stai de vorba cu un prieten de incredere. De retinut ca tot ce se petrece in sfera profesionala iti creaza efecte si in plan familial.

Varsator

Zilele acestea sunt momente bune pentru a-ti rafina sufletul si pentru a-ti deschide mentalul catre valori spirituale autentice. Luna noua ce se formeaza in Semnul Balantei in dimineata zilei de sambata te ajuta sa iti revizuiesti viziunea despre viata. Credinta nestramutata ca universul lucreaza in favoarea ta si dorinta de a progresa in toate planurile vietii te vor insoti de acum incolo in chip minunat. Vestile din strainatate sau de la drum lung iti vor aduce noutati profesionale imbucuratoare. Duminica se intrezaresc discutii si intalniri cu persoane importante.

Pesti
Gandurile iti zboara spre castiguri de la si prin altii. Luna noua ce se formeaza sambata dimineata in Semnul Balantei iti deschide culoare noi de castig prin intermediul partenerului de viata sau al colaboratorilor in cazul unui parteneriat socio-profesional. Pe de alta parte, datorita persoanei iubite sau copiilor se pot ivi cheltuieli neasteptate. Fii prudent si achita la timp facturile sau alte tipuri de datorii. Duminica sunt momente bune de a viziona o piesa de teatru, de a vizita o expozitie de pictura sau de a dialoga cu cei dragi pe teme filozofice.
 
Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×