x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 8/9 iunie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop de weekend, 8/9 iunie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

07 Iun 2013   •   18:16
Horoscop de weekend, 8/9 iunie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Ziua de azi confera tuturor pragmatism, disciplina si harnicie. Este o zi potrivita pentru activitati care cer atentie la detalii, indemanare si rabdare. Ni se ofera sansa de a face alegeri foarte bune, bazate in primul rand pe intuitie.

astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

________________________________________





Berbec
Weekend-ul este potrivit pentru întâlniri şi dialoguri cu rudele şi prietenii apropiaţi. În seara zilei de sâmbătă se va forma aspectul de Lună nouă în Semnul Gemenilor, aspect care îţi va aduce în preajmă oameni noi, alături de care vei lega prietenii pe termen lung. Mentalul îţi este răscolit, astfel încât ar fi bine să vorbeşti cât mai puţin şi să eviţi deciziile majore. Călătoriile pe distanţe scurte sunt o altă temă importantă. Dacă eşti nevoit să pleci la drum, controlează atent detaliile şi circulă cu prudenţă.

Taur
Se anunţă o nouă etapă de câştig din munca desfăşurată la un serviciu, datorită aspectului de Lună nouă ce se va formă în Semnul Gemenilor, în seara zilei de sâmbătă. Este posibil să primeşti o sumă considerabilă de bani sau cadouri deosebite. Tentaţia cheltuielilor este la cote înalte, de aceea fii prudent. O rudă sau un prieten apropiat poate profită de câştigurile tale, sub diverse pretexte. Recomandabil este să faci economii şi să fii cât mai discret vizavi de bugetul tău. Gândurile îţi sunt confuze şi cu greu poţi comunică zilele acestea.

Gemeni
Eşti vedeta weekend-ului, datorită formării aspectului de Lună nouă în Semnul tău zodiacal, în seara zilei de sâmbătă. Beneficiezi de multă energie şi de şanse deosebite de a-ţi schimba personalitatea şi modul de relaţionare cu ceilalţi. Sunt momente favorabile pentru a începe un program de îngrijire corporală, pentru înnoirea garderobei şi pentru trasarea unor noi planuri de viaţa. Ar fi bine să te gândeşti şi la dezvoltarea ta personală prin participarea la cursuri şi studii specifice. Atenţie la cheltuieli!

Rac
Aspectul de Lună nouă ce se formează în Semnul Gemenilor, în seara zilei de sâmbătă îţi aduce o mare dorinţa de interiorizare şi meditaţie asupra realităţilor cotidiene. Poţi afla informaţii preţioase legate de locul actual de munca şi despre cei apropiaţi. Duşmanii ascunşi sunt la pândă, însă providenţă veghează atent şi permanentasupra ta. Sunt momente bune pentru a-ţi creionă noi planuri de viaţa. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele apăratului respirator şi ficat. Adoptă o dietă, hidratează-te suficient şi odihneşte-te mai mult.

Leu
Relaţiile cu prietenii vor cunoaşte modificări majore începând cu acest weekend, datorită aspectului de Lună nouă ce se formează în Semnul Gemenilor în seara zilei de sâmbătă. De unii te vei despărţi definitv, însă se face loc pentru alte personaje mult mai interesante şi care îţi vor rămâne alături pentru multă vreme de acum încolo. Providenţa te va ajuta discret din umbră. Atenţie că există detalii neplăcute legate de anturajul actual pe care te bazezi. Duminică rezervă-ţi momente de meditaţie şi odihnă.

Fecioară
Luminile rampei vieţii sunt aţintite asupra ta, datorită aspectului de Lună nouă ce se va formă în Semnul Gemenilor în seara zilei de sâmbătă. Se conturează o etapă profesională nouă, cu îndatoriri noi, deosebite şi pe termen lung. Relaţiile cu şefii sau cu reprezentanţii instituţiilor oficiale sunt tensionate, însă există şanse ca unul dintre aceştia să te ia sub aripa lui ocrotitoare. Totuşi ar fi bine să te sprijini mai mult pe forţele tale, pentru că sprijinul altora va fi temporar. Abţine-te de la ripostele şi remarcile tăioase.

Bălanţă
Weekend-ul îţi poate aduce noutăţi legate de relaţiile cu străinătatea, datorită aspectului de Lună nouă ce se formează în Semnul Gemenilor sâmbătă seara. Unele informaţii primite te pot necăji, însă ai încredere că totul se desfăşoară în favoarea ta. Demersurile legate de călătorii sau de studii pot cunoaşte succese. Dacă eşti nevoit să susţii probe, examene sau discursuri publice, fii prudent şi alege-ţi cu grijă cuvintele. Imaginea ta în ochii celorlalţi se poate schimba când te aştepţi mai puţin.

Scorpion
Se întrezăreşte o nouă etapă financiară, în special legată de banii şi bunurile deţinute în comun cu alţii: partener de viaţă, de afaceri, colaboratori. Aspectul de Lună nouă ce se formează în seara zilei de sâmbătă în Semnul Gemenilor dinamizează câştigurile şi favorurile obţinute prin intermediul altora şi de aici foarte uşor poţi să faci planuri de învestiţii sau călătorii. Evită decizile majore, promisiunile, creditele bancare. Ar fi bine să îţi achiţi mai întâi toate datoriile şi pe urmă să te gândeşti la doleanţele tale.

Săgetător
Relaţiile parteneriale sunt bulversate, datorită aspectului de Lună nouă ce se formează în seara zilei de sâmbătă în Semnul Gemenilor. Unele contracte, colaborări mai vechi se pot destrăma definitiv. Poate intra în discuţie şi un divorţ sau o separare de un partener de viaţă oficial. Discrepantele pornesc de la banii şi bunurile pe care le deţii în comun cu ceilalţi. Controlează-ţi reacţiile şi fii prudent la gânduri, vorbe, fapte. Recomandabil este să laşi evenimentele să se petreacă şi să te pregăteşti pe îndelete pentru alte colaborări şi alţi parteneri.

Capricorn
Munca şi sănătatea sunt domeniile atinse de aspectul de Lună nouă ce se formează în seara zilei de sâmbătă în Semnul Gemenilor. La serviciu se anunţă o etapă nouă, cu multe îndatoriri, cu activitate pe termen lung, dar şi cu plată pe măsură. De aici, sănătatea va avea de suferit. Se recomandă dozarea eforturilor şi alternarea orelor de munca cu cele de odihnă. Segmentele aparatului respirator şi ficatul sunt vulnerabile, însă foloseşte mai mult remedii naturiste. De evitat pe cât posibil consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale!

Vărsător
Iubirea şi implicaţiile ei vor cunoaşte o nouă etapă în viaţa ta, datorită aspectului de Lună nouă ce se formează în Gemeni în seara zilei de sâmbătă. Dacă eşti implicat într-o relaţie mai veche, această se poate reconfigura şi consolidă. Însă foarte posibil este să te orientezi către cuceriri noi. Pentru unii nativi se anunţă apariţia unui copil. Pentru cei care au deja copii, relaţiile cu aceştia se vor schimbă, părinţii Vărsător reuşind să intelega că odrasla lor a crescut şi poate să trăiască prin propriile forţe.

Peşti
Aspectul de Lună nouă ce se formează în Gemeni în seara zilei de sâmbătă îţi aduce noutăţi în plan familial. Poate fi vorba despre schimbarea locuinţei, despre achiziţionarea unor bunuri patrimoniale de valoare sau vânzări ale unor terenuri sau case. Oricum schimbarea, înnoirea sunt cuvintele de ordine în acest segment deviaţa. Relaţiile cu membrii familiei sunt tensionate şi foarte uşor se pot isca discuţii. Fii înţelegător şi deschis către nevoile celorlalţi. Efortul şi bunăvoinţă faţă de cei dragi îţi va fi răsplătit din plin.


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


×