x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 9/10 februarie 2013. Vezi ce ți se va întâmpla

Horoscop de weekend, 9/10 februarie 2013. Vezi ce ți se va întâmpla

09 Feb 2013   •   00:33
Horoscop de weekend, 9/10 februarie 2013. Vezi ce ți se va întâmpla

 Berbec
Zilele acestea sunt favorabile intalnirilor si dialogurilor cu prietenii. Bucura-te de prezenta celor dragi si asculta cu interes ceea ce ti se spune. Ai fi tentat sa ripostezi la tot ce te inconjoara, insa cu putin efort vei reusi sa iti controlezi pornirile. Atentie la modul in care vorbesti! Recomandabil este sa eviti promisiunile si explicatiile legate de planurile tale de viitor. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele picioarelor, de aceea fii prudent si dozeaza-ti eforturile.

Taur
Ochii si urechile lumii vor fi atintite asupra ta la finalul acestei saptamani. Ori participi la evenimente mondene, ori la intalniri profesionale cu oameni importanti. Emotivitatea va fi la cote inalte, de aceea fii atent la ce spui si evita discutiile frivole. Un sef binevoitor ti-ar putea da responsabilitati noi, insa cu putin efort vei rezolva totul cu bine. Atentie la prieteni si la persoanele care se erijeaza in protectorii tai! Bazeaza-te doar pe fortele tale.

Gemeni
Weekend-ul acesta ocupa-te de spiritualiate, filozofie si de imbogatirea bagajului tau informational. Studiul istoriei lumii te poate fascina si totodata iti poate deschide gustul pentru aventura. Relatiile cu tot ce tine de strainatate sunt de bun augur si ar trebui sa profiti de asta. Daca ai de invatat sau de pregatit un examen, acum sunt momente deosebite de a asimila, ordona si intelege pe deplin subiectele necesare.

Rac
Banii si bunurile obtinute prin intermediul celorlalti sunt tema favorita a acestui weekend. Se pare ca iti vor veni castiguri serioase, dar fii prudent si cheltuieste totul cu masura. Achita-ti taxele, facturile, datoriile de orice fel si mentine o relatie serioasa cu institutiile financiare. Atentie ca mentalul iti este destul de bulversat si cu greu iti poti gasi cuvintele in dialogurile cu ceilalti. Recomandabil este sa taci si sa asculti mai mult.

Leu
Relatiile parteneriale sunt temele principale ale acestui final de saptamana. Sunt posibile altercatii cu partenerul de viata sau cu cei de afaceri. Traversezi o perioada in care beneficiezi de suport astral deosebit vizavi de tot ce tine de acest capitol, insa exista si aspecte care au fost neglijate si ar trebui puse la punct. Analizeaza pe indelete colaborarile in care esti implicat, oamenii alaturi de care desfasori diverse proiecte si daca observi nereguli, actioneza de indata.

Fecioara
Locul de munca este favoritul tau la sfarsitul acestei saptamani. Muncesti mult, cu drag si spor, iar relatiile colegiale sunt si ele la inaltime. Atentie ca sefii pot strica armonia de la serviciu, insa ar fi bine sa iti vezi de ale tale si sa nu pui la suflet rabufnirile altora. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca organismul tau este obosit. Evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil!

Balanta
Se anunta un weekend cu petreceri si veselie. Ai chef de aventuri, insa fii prudent deoarece cei dragi nu prea impartasesc umorul tau. Iubirea si implicatiile unei relatii apropiate te preocupa in mod special. Sunt momente bune pentru a te indragosti si pentru a te gandi la urmasi. Parintii Balanta se vor bucura de copii lor, chiar daca pot exista si mici conflicte trecatoare. Atentie la sanatate, pentru ca organismul este slabit!

Scorpion
Treburile casnice le poti face cu mare succes la sfarsitul acestei saptamani. Totodata iti poti achizitiona obiecte decorative sau chiar te poti gandi la cumpararea unei case noi sau a unui teren. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar cu putin efort si bunavointa vei putea depasi totul cu bine. Nostalgia trecutului si a evenimentelor placute desfasurate alaturi de cei dragi te va insoti in aceste zile, dandu-ti un farmec aparte.

Sagetator
Finalul acestei sapatamani iti poate oferi calatorii pe distante scurte la rude sau prieteni. Sunt momente bune pentru dialoguri interesante, schimb de informatii utile, dar si subiectele amuzante pot fi prin preajma. Pentru altii vor aparea aspecte legate de instruirea personala, cum ar fi participarea la un curs profesional sau sustinerea unor probe necesare incheierii unui demers educativ. Fii atent la nevoile si parerile membrilor familiei, pentru ca in relatiile cu acestia bulgarele de dinamita se mareste!

Capricorn
Zilele acestea te preocupa banii si situatia bugetului tau. Este vorba despre castigurile obtinute din munca desfasurata la un serviciu. Se pare ca iti vin bani, cadouri sau favoruri, asa incat ai toate motivele sa te bucuri. Evita cheltuielile nefondate si pune bani deoparte. Energia vitala fluctueaza mult, de aceea fii prudent si dozeaza-ti eforturile. Atentie la relatiile cu rudele si prietenii apropiati!

Varsator
Tu esti in mare verva la finalul acestei saptamani. Beneficiezi de multa energie astrala, energie care ar fi bine sa o canalizezi doar catre treburile tale. Sunt momente bune pentru a-ti trasa planuri noi de viata, pentru a-ti schimba conduita vizavi de tot ce te inconjoara, pentru a incepe o dieta sau un program de exercitii fizice. Capitolul financiar sufera mari fluctuatii si situatii incerte, de aceea fii prudent.

Pesti
Esti invaluit intr-o aura misterioasa in acest weekend. Cu greu poti fi depistat in peisajul cotidian, iar ceilalti pot fi surprinsi de tacerea ta. Sunt momente favorabile pentru meditatie, izolare de zgomotul vietii si dialog interior. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului circulator, de aceea fii prudent si odihneste-te! Remediile naturiste si aerul curat te pot ajuta din plin. Evita consultatiile si analizele medicale.
 ________________________________________________
● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal. 
Website: www.astrocafe.ro 
________________________________________________

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic